جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

پناهندگی یونان ⭐️ شرایط پناهندگی ایرانیان در یونان *2024*

پناهندگی یونان

پناهندگی یونان، شرایط دریافت اقامت یونان از طریق پناهندگی و پروسه پناهندگی و هچنین مهاجرت به یونان در این مقاله به صورت علمی مورد آنالیز و بررسی تخصصی واقع شده است. پناهندگی یکی از طرق مهاجرت و اخذ اقامت می باشد که در کنوانسیون پناهندگی ژنو 1351 شرایط و قوانین دریافت پناهندگی آورده شده است. پناهنده به شخصی گفته می شود که در کشور خود مورد آزار و اذیت قرار گرفته و از نظر جانی در خطر است. فردی که متقاضی پناهندگی یونان است ابتدا باید تحلیل نماید، آیا وضعیت عنوان شده در کنوانسیون ژنو را داراست؟. یونان میزبان تعداد زیادی از پناهنده های سوری، افغانی، آفریقایی و ایرانی در سال های اخیر بوده است و تعدادی در حدود 4 میلیون پناهنده سوری در این کشور اسکان دارند. کشور یونان برای نخستین مرتبه در سال 2013 اولین قانون مدنی خویش را در مورد پناهندگی به تصویب رساند که این قانون از سال 2014 به اجرا رسید.

ارتباط با ما
فهرست مطالب

شرایط پناهندگی یونان

اینکه شخصی تصمیم بر این بگیرد که در یک کشور پناهنده شود از نظر ما تصمیم منطقی نیست. پناهندگی یونان و شرایط عمومی پناهندگی یونان در کنوانسیون ژنو و قانون حمایت بین المللی و اتباع خارجی به صورت کامل تشریح شده است. مطابق با آخرین بروز رسانی ها قوانین سازمان ملل، لقب پناهنده به فردی اعطا می گردد که به دلایل مختلفی همانند نژاد، ملیت، رنگ پوست، دین، عقیده خاصی به خارج از کشور خود پناه برده و به دلیل ترس از محاکمه یا از دست دادن جان و مال نمی‌ تواند به کشور خویش بازگردد.

در یونان چند نوع پناهنده وجود دارد.

پناهنده: شخص اروپایی که به دلایل ذکر شده در متن بالا توانایی برگشت به کشور خود را ندارد.

پناهنده مشروط: شخص غیر اروپایی که به علت ترس از محاکمه در کشور خود امکان بازگشت به این کشور را ندارد و به صورت موقت در یونان سکونت می یابد تا بعد تصمیم بگیرد کجا اعزام گردد.

حفاظت جانبی: حفاظت جانبی در صورتی به شخص اعطا می شود که در صورت برگشت به کشور مبدأ:

  • به مجازات اعدام محکوم شود.
  • اینکه شخصی با آزار و اذیت جسمی و روانی مواجه باشد.
  • تهدید جانی متقاضی بطور مثال جنگ

 اگر شخص جرمی را انجام داده باشد که در خود یونان نیز این عمل جرم شناخته می شود و برای فرار از آن مجازات به یونان درخواست پناهندگی داده است پناهندگی وی مورد قبول واقع نمی شود.

 

Loading...
در حال بارگذاری ویدئو. چند لحظه منتظر بمانید.

 

کنوانسیون ژنو

پناهندگی یونان و قوانین پناهندگی یونان طبق کنوانسیون ژنو سال 1951 بنا شده است. یونان عضو کنوانسیون پناهندگی ژنو می باشد و به همین جهت در سالهای اخیر قوانین مهاجرتی کشور یونان به سمت بهبود رفته و قصد دارند به استاندارد های بین المللی نزدیک تر شود. اخیراً حتی سوریه های بسیاری از کشور یونان بیرون شده اند و به کشور خود بازگردانده شده اند. با اینکه یونان از اصلی ترین عضو های کنوانسیون 1951 بود ولی با این وجود پناهندگی را با شرط جغرافیایی تصویب کرد. به این معنی که یونان مسئولیت کامل پناهندگان از کشورهای عضو شورای اروپا را به عهده دارد ولی برای افراد خارج از این منطقه یونان اقامت ها و وضعیت های موقت تعیین کرده است. حتی در تغییرات قوانین و قانون جدید مهاجرت یونان در سال 2013 این موضوع تغییری نکرده و راه حلی برای اقامت موقت و  دائم پناهندگان مشخص نشده است.

 

خطرات پناهندگی

پناهندگی یونان خطرات بسیار زیادی دارد. بزرگترین خطر و ریسک برای پناهندگی یونان عدم قبول دائمی پناهندگان غیر اروپایی می باشد که شخص ممکن است حتی چند سال بلاتکلیف منتظر بماند. اینکه پس از چند سال به اقامت تبدیل می گردد در هاله ای از ابهام قرار دارد. برخورد با پناهندگان نیز بسیار در کشور یونان نامناسب می باشد و همینطور کمپ های پناهندگی این کشور شرایط استاندارد ندارد. در یونان نزدیک به 2.5 میلیون پناهنده وجود دارد که شرایط زندگی و اقامت آنها وضعیت جالبی ندارد. این مقاله توسط تیم تخصصی canadamie نگارش شده است و هرگونه کپی برداری از این مقاله پیگرد قانونی خواهد دلشت و شرعاً و قانوناً حرام است. برخی پناهندگان به علت کمبود جا در جنگل ها و مناطق بیرون شهری اقامت دارند و حتی تا روزها بدون آب و غذا سپری می کنند. در برخی کمپ های پناهندگی طبق آمار رسمی 3 هزار پناهنده جای می گیرند ولی تنها 2 سرویس بهداشتی وجود دارد. برای مطالعه کامل مزایا و معایب پناهندگی یونان به لینک زیر رجوع شود.

 

راه های جایگزین پناهندگی

پناهندگی یونان روش بسیار پر خطر و غیر منطقی جهت مهاجرت می باشد. حتی برخی افرادی که واقعا شرایط پناهندگی را دارند و در کشور خود از نظر جانی در خطر می باشند. کشور یونان برای اخذ اقامت و تابعیت روش های دیگری را نیز دارد که افراد می توانند بدون اینکه از روش پناهندگی اقدام کنند، روش های کم خطر تر را انتخاب کنند و اقامت این کشور را اخذ کنند. روش خرید ملک و اقامت یونان از طریق تمکن مالی فوق العاده عالی هستند. بطور مثال در خود حمایتی یونان:

  • کل پروسه در ۶ ماه به انجام می رسد.
  • امکان اخذ پاسپورت در ۷ سال وجود دارد.
  • به مدرک زبان نیازی نیست.
  • متقاضی از تمامی امکانات رفاهی و اجتماعی شامل تحصیل رایگان فرزندان، بیمه درمانی و…. بهره مند می گردد.
  • همراهان تا سن ۲۱ سال می توانند در پرونده قرار گیرند.
  • فقط با داشتن حساب بانکی کافی
  • شخص اصلی ۲۵ هزار یورو تمکن نیاز دارد همراهان ۱۲ هزار یورو که به ازای هر فرزند تقریبا ۴۰۰۰ یورو اضافه می گردد.

روش دیگر اخذ اقامت کشور یونان از روش سرمایه گذاری می باشد که برخی با اجاره ملک در یونان اقامت موقت این کشور را اخذ می کنند ولی روشی که بتوان اقامت دائم را اخذ کرد از طریق خرید ملک یونان با حداقل سرمایه 250 هزار یورویی می باشد.

یکی دیگر از روش های اخذ اقامت کشور یونان، تحصیل در این کشور می باشد. حتی با پذیرش در دوره های زبان می توان اقامت کشور یونان را اخذ کرد و از کارت اقامت این کشور استفاده کرد. تحصیل در کشور یونان نسبت به کشورهای دیگر و کشورهای اروپایی بسیار کم هزینه می باشد و قطعاً روش مناسب تری جهت اخذ اقامت کشور یونان می باشد. دانشگاه های بسیاری در کشور یونان وجود دارند که به زبان انگلیسی نیز دوره های تحصیلی ارائه می دهند که مورد تائید وزارت علوم ایران نیز هستند. تعدادی از بهترین دانشگاه های یونان:

 

شماره نام دانشگاه تعداد دفعات برتری رنکینگ بین المللی رنکینگ اروپا رنک داخلی
1 University of Crete 351 651 452 1
2 National and Kapodistrian University of Athens 501 651 279 2
3 Aristotle University of Thessaloniki 601 561 347 3
4 Athens University of Economics and Business 601 801 4
5 University of Ioannina 601 601 5

 

یکی دیگر از روش های جایگزین، اخذ اقامت کشور یونان از طریق مهاجرت کاری می باشد. جهت کار در کشور یونان شخص نیاز به تائید کارفرما و دریافت مجوز کار در این کشور دارد. بسیاری از ایرانیان به طور غیرقانونی به کشور یونان رفته و به صورت غیر قانونی مشغول به کار می شوند که این نیز روش نادرستی می باشد. برای دریافت اقامت کاری در کشور یونان شخص می تواند از طریق مؤسسات کاریابی کارفرما خود را در این کشور پیدا کند و پس از آن برای دریافت مجوز کار و اقامت درخواست بدهد.

برخی مشاغل پر درآمد و مورد نیاز یونان:

خدمات مشتری، تدریس زبان (مدرسین زبان شانس خوبی جهت کاریابی در یونان دارند)، پرستار بچه، مدیر فروش و واردات و صادرات.

البته کار در یونان سبب اعطای اقامت دائم نمی شود و دریافت اقامت دائم کشور یونان و اخذ تابعیت در این کشور بسیار سخت می باشد. شما می توانید با مشاهده ویدئوی گام به گام تا کار در خارج از کشور، از شرایط کاریابی در خارج از کشور اطلاع یابید.

 

در خصوص روش مهاجرت به یونان از طریق تولد فرزند باید با این نکته اشاره داشت که با تولد نوزاد در کشور یونان نمی توان تابعیت این کشور اخذ کرد، پس این امکان برای والدین آن ها نیز وجود ندارد. در صورتی که این کشور از قانون خاک نیز پیروی نماید، باز هم بلافاصله آثار اقامتی برای پدر و مادر نخواهد داشت. از دیگر روش های اخذ اقامت کشور یونان، روش ازدواج با یکی از اتباع این کشور می باشد. در صورتی که فردی با شخص تبعه یونان یا شخصی که اقامت دائم یونان را دارد ازدواج کند می تواند درخواست اقامت کشور یونان را بدهد. اگر شما هم قصد گرفتن تابعیت کشور یونان را دارید و می خواهید به کشور یونان مهاجرت کنید از دیگر روش های مهاجرتی مانند مهاجرت از طریق تحصیل، مهاجرت کاری به یونان ،مهاجرت به یونان از طریق سرمایه گذاری اقدام کنید. canadamie هیچ گونه خدماتی در زمینه پناهندگی ندارد.

پناهندگی یونان و مسیر پناهندگی

پناهندگی یونان مسیر پر خطر و پر ریسکی را در پیش خود دارد. برای درخواست پناهندگی در یونان طبق قانون تبعه خارجی باید به استانداری ها معرفی گردد و در صورتی که تقاضا در مرز های کشور یونان ارائه شود بلافاصله باید جهت رسیدگی به استانداری های مربوطه ارسال شود. پس از آن بررسی پرونده آغاز می شود.( برای مثال تعرض جنسی و…) پرونده هایی از این قبیل بصورت فوق العاده مورد بررسی قرار می گیرد.. پرونده های عادی در PDMM بررسی می شود. در صورت تائید و قبولی پرونده به شخص یکی از 3 حالت اعطا می شود. (حالت پناهندگی – پناهندگی مشروط – پناهندگی جانبی) که در صورت رد شدن پرونده و عدم قبول می توان به دادگاه اداری کل اعتراض زد و تجدیدنظر خواست.

پناهندگی یونان و کیس های پناهندگی یونان

پناهندگی یونان برای ایرانیان با ارائه کیس های متفاوتی انجام می شود. با اینکه اکثریت پناهندگان یونان از جنگ زده های سوریه ای هستند ولی از سال 2016 تا به حال حدود 30 هزار ایرانی در کشور یونان درخواست پناهندگی داده اند. روند پیگیری و آنالیز این پرونده ها شاید ماه ها و حتی سال ها زمان ببرد و عمدتاً نتیجه مطلوبی ندارد. طبق آمار رسمی منتشر شده بیشتر قریب به اتفاق کیس های ایرانی در مورد محدودیت و آزادی های مذهبی (از جمله اشخاصی که تغییر دین داده اند یا بهائیان و…) یا اشخاص به علت فعالیت های سیاسی یا به علت آزار و اذیت های جنسی که به آنها وارد شده است بوده اند. البته بسیاری از این پرونده ها دروغین بوده و فرد با اعلام تغییر دین یا ساختن پرونده های سیاسی دروغین و… از این روش قصد مهاجرت داشته اند و سعی می کنند از این طرق در یونان درخواست پناهندگی به سازمان ملل بدهند و بعد در کشورهایی نظیر کانادا و آمریکا پناهنده شوند.

 

ارتباط با ما
مشاوره رایگان

جهت تماس از داخل ایران با موسسه از طریق شماره زیر با پشتیبانی و مشاورین رسمی MIEcanadaتماس حاصل فرمایید

تماس تصویری

شما می توانید جهت تماس تصویری با مشاوران ما از این دکمه استفاده کنید. مجوز های لازم برای میکروفون و دوربین را در صورت نیاز به مرورگر دستگاه خود بدهید ساعات پاسخگویی به تماس تصویری: ۱۱ لغایت ۱۶

نویسنده :
m.amareh
منى اماره فارغ التحصیل رشته مترجمى زبان انگليسى مى باشد. با توجه به علاقمندى در زمينه قوانين مهاجرتى و همچنين نويسندگى ، ايشان در حال حاضر در موسسه Canadamie در حوزه نوشتن مقالات و توليد محتوا سايت مشغول به كار هستند.
افزودن دیدگاه
Custom Image

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

main logo
canada passport