جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

کارآفرینی در امارات✅شرایط اقامت امارات از طریق کارآفرینی

کارآفرینی در امارات

کارآفرینی در امارات، مهاجرت به امارات، راه مهاجرت به امارات از طریق سرمایه گذاری و شرایط اقامت امارات از طریق کارآفرینی در این مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار می گیرد. آیا می توان به راحتی در امارات کسب و کار راه اندازی کرد؟ آیا کارآفرینی در امارات موجب اخذ اقامت امارات می شود؟ برای راه اندازی کارآفرینی در امارات چه مدارکی مورد نیاز است؟ در این مقاله سعی داریم شما را با راه و روش مهاجرت از طریق کارآفرینی در امارات آشنا سازیم. لطفاً تا آخر مقاله همراه ما باشید تا اطلاعات لازم جهت مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در امارات را کسب کنید. کشور امارات با عمان و عربستان دارای مرز خاکی و با ایران و قطر مرز دریایی دارد. همراهان گرامی در این مقاله اطلاعاتی درباره کارآفرینی در امارات را شرح می دهیم. لطفاً تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

ارتباط با ما
فهرست مطالب

مدارک و شرایط مورد نیاز برای کارآفرینی در امارات

شرکت های کوچک و متوسط در امارات که 98 درصد از کل شرکت های فعال در متحده عربی را تشکیل می دهند، مانند ستون فقرات اقتصاد امارات می مانند. کارآفرینان سنگ بنای موفقیت اقتصادی و موتور اصلی رشد هستند. کارآفرینان جهت اخذ ویزای استارت آپ امارات شرایط کارآفرینی در امارات متحده عربی را می بایست دارا باشند و با داشتن ایده های نوآورانه و تیم حرفه ای برای شروع کار، درباره اسناد و مدارک باید اطلاعات لازم را داشته باشند. شرکت های تازه تأسیس برای جلوگیری از هزینه های بالا در هنگام رشد تجارت خود نیاز به هفت سند مهم دارند که در ادامه به آن ها اشاره شده است:

  • مجوز تجارت: پروانه تجارت مانند شناسنامه برای یک شرکت می باشد. مجوز تجارت شامل سه صفحه است که در صفحه اول نام قانونی شرکت، نوع فعالیت قانونی، تاریخ صدور و انقضا، شماره پروانه، شماره ثبت، آدرس شرکت، مشخصات تماس و در صفحه دوم مشخصات شرکا از قبیل: نام، ملیت و درصد سهم شرکا و صفحه سوم حاوی اطلاعاتی در مورد سرمایه شرکت است.
  • آیین نامه شرکت: مهم ترین سند حقوقی هر شرکت آیین نامه شرکت است که چگونگی اداره یک شرکت را تعریف می کند که وظایف و مسئولیت های اعضای اصلی شرکت از جمله هیأت مدیره را تعیین می کند.
  • کارت تأسیس: یکی دیگر از اسناد مهم در فعالیت یک نهاد تجاری در امارات متحده عربی است. این کارت به یک شرکت امکان می دهد تا مجوز ویزا را برای کارکنان مهاجری که استخدام می کند بدست آورد. اگر شرکت ها این کارت را نداشته باشند نمی توانند برای ویزای کارمندان خود اقدام کنند. جهت دریافت کارت تأسیس شرکت می بایست در اداره کل اقامت و امور خارجه ثبت نام کنند.
  • توافق نامه عدم افشا: شرکت ها موظف هستند اطلاعاتی از قبیل: لیست مشتریان، برنامه قیمت گذاری و مواردی مشابه را محافظت کنند.
  • قرارداد کارمندان: شرکت ها می بایست برای کارمندان خود قرارداد کاری تنظیم کنند. قرارداد کارمندان در وزارت کار امضا و ثبت شده است.
  • گواهی ثبت علامت تجاری: کارآفرینان برای دریافت حقوق انحصاری در مورد لوگوی تجاری و یا نام شرکت می بایست در دفاتر علائم تجاری وزارت اقتصاد، گواهی ثبت علامت تجاری را دریافت کنند.
  • حمایت از دارایی ها: جهت حمایت از دارایی های شرکت توصیه می شود حمایت از دارایی شرکت صورت گیرد که می بایست مطابق با قوانین امارات متحده عربی باشد.

مدارک مورد نیاز جهت راه اندازی شرکت در امارات:

  • اسناد عمومی: تکمیل فرم مجوز، کپی طرح تجاری، تفاهم نامه محضری، کپی پاسپورت مدیران و شرکا
  • کپی مدرک تحصیلی
  • مطالعه امکان سنجی تجارت
  • نمایه شرکت موجود
  • تکمیل فرم مناسب مشخصات پروژه سرمایه گذاری
  • کپی گواهی ثبت، گواهی ثبت نام، تفاهم نامه و اساسنامه
  • قطعنامه اصلی هیأت مدیره که تعهد مالی شعبه را تضمین می کند.
  • وکالت نامه یک نماینده قانونی و کپی پاسپورت آنها
  • اظهارات بانکی 3 ماه گذشته شرکت مادر

بررسی استانداردهای و شاخصه های تاثیر گذار بر سرمایه گذاری در امارات

کارآفرینانی که قصد سرمایه گذاری در کشورهای خارجی به عنوان مهاجر بین المللی دارند، می بایست با تحقیق و بررسی فراوان و مشورت با کارشناسان خبره در امر مهاجرت به امارات شاخصه ها و استانداردهای سرمایه گذاری را بشناسند و از میزان ریسک سرمایه گذاری در  امارات نظر آگاه باشند. این مقاله توسط کانادا ام آی ای تهیه و گردآوری شده است، هرگونه کپی برداری از آن بدون ذکر منبع شرعاً و قانوناً حرام و غیرقانونی می باشد. استانداردهای سرمایه گذاری عبارتند از: مصادره اموال و نرخ فساد و شاخصه های سرمایه گذاری عبارتند از: نرخ بیکاری، نرخ بهره بانکی، رشد سرمایه گذاری، تولید ناخالصی و تورم.

  • مصادره اموال: مصادره اموال بین دو رقم 1 الی 7 بررسی می شود. هرچه رقم مصادره اموال کشوری به 1 نزدیک باشد ریسک بسیار پایین در سرمایه گذاری نشان داده می شود. هر چقدر رقم نمودار به عدد 7 نزدیک باشد، نشان دهنده ریسک سرمایه گذاری بالا در آن کشور می باشد. در نمودار زیر رتبه مصادره اموال در امارات آورده شده است.

کارآفرینی در امارات

  • نرخ کنترل فساد: یکی دیگر از عوامل مهم در سرمایه گذاری که می توان نام برد، نرخ کنترل فساد می باشد. هر چقدر نمودار به عدد 2.5+ نزدیک باشد، کشور از نظر سرمایه گذاری امن است. اما هر چه به 2.5- نزدیک باشد، کشور از نظر سرمایه گذاری ناامن تر می شود. نرخ فساد در کشور امارات در نمودار زیر آورده شده است.

کارآفرینی در امارات

  • تولید ناخالصی: در زیر نمودار تولید ناخالصی در 10 سال متوالی در امارات آورده شده است:

کارآفرینی در امارات

  • تورم: تغییر در شاخص قیمت مصرف کننده را تورم می نامند. در نمودار زیر میزان تورم در کشور امارات نشان داده می شود:

کارآفرینی در امارات

انواع کارآفرینی در امارات

کار آفرینی در امارات در شرکت های مختلفی امکان پذیر است که انواع آن ها در فهرست زیر آورده شده است:

  • مالکیت انحصاری: این نوع شرکت متعلق به یک نفر است که بر تمام فعالیت های خود کنترل دارد. این نوع شرکت ساده ترین شکل ساختاری شرکت ها در امارات متحده عربی می باشد و کارآفرینان خارجی می توانند تنها با داشتن اجازه اقامت در امارات شرکت را ایجاد کنند.
  • شرکت با مسئولیت محدود: این نوع شرکت بیشترین تقاضا را برای کارآفرینان در امارات متحده عربی دارد. در این نوع شرکت هیچ گونه سرمایه مشارکتی پیش بینی نشده است. برای تأسیس شرکت با مسئولیت محدود تنها داشتن سرمایه سهام کافی است که توسط سهام داران شرکت تصمیم گیری می شود.
  • شرکت سهامی خاص: این نوع شرکت حداقل از 3 سرمایه گذار و با حداقل سرمایه 5،000،000 درهم تشکیل می شود. تأسیس یک شرکت سهامی خاص می بایست توسط وزارت اقتصاد تصویب شود.
  • شرکت سهامی عام: این نوع شرکت به عنوان یک شخص حقوقی تعریف می شود و با حداقل سرمایه 30،000،000 درهم تشکیل می شود.
  • شرکت مدنی: مشاغل شناخته شده مانند پزشک، حسابدار، مهندس و وکیل می توانند یک شرکت مدنی تأسیس کنند.
  • شرکت مشارکت: در این نوع شرکت، مالکیت توسط دو یا چند نفر شریک تقسیم می شود که سود و زیان بر اساس میزان سهم آن ها تقسیم می شود.
  • شعبه یک شرکت خارجی: شرکت ها می توانند در امارات متحده عربی شعبه بزنند. شعبه موظف است فعالیت تجاری شرکت مادر خود را انجام دهد.

چگونگی راه اندازی کسب و کار در امارات

کارآفرینان جهت راه اندازی کسب و کار خود در امارات می بایست مراحل زیر را در نظر داشته باشند.

  • تصمیم بگیرند که چه کالا یا محصولی ارائه می دهند: اولین قدم برای تبدیل شدن به یک کارآفرین در امارات این است که کارآفرین تصمیم بگیرد چه محصول یا خدمتی می خواهد ارائه دهد. کارآفرینان می توانند کالایی را ارائه دهند که منجر به رقابت شدید در بازار امارات شود و یا می توانند به دنبال محصول یا خدماتی باشند که در بازار امارات در دسترس نیست.
  • یک برنامه تجاری قوی ارائه دهند: طرح تجاری قوی پایه و اساس فعالیت های کارآفرینان در امارات است. در صورتی که کارآفرینان تمایل داشته باشند در بازار رقابتی امارات وارد شوند، به یک طرح تجاری مناسب نیاز دارند که در آن تک تک جزئیات به طور گسترده در نظر گرفته شده باشد.
  • بودجه لازم برای راه اندازی کسب و کار را تأمین کنند: کارآفرینان می بایست میزان مبلغی را که قصد دارند به عنوان سرمایه هزینه کنند، مشخص و تأمین کنند. بانک های مختلفی در امارات متحده عربی وام های تجاری را برای شرکت های نوپا ارائه می دهند.
  • نوع مجوز را مشخص کنند.

پروانه کسب و کار به نوع فعالیت تجاری بستگی دارد. سه نوع پروانه کسب وجود دارد:

پروانه بازرگانی: جهت فعالیت های تجاری

پروانه صنعتی: برای فعالیت های تولیدی یا صنعتی

مجوز حرفه ای: برای ارائه دهندگان خدمات و حرفه ای ها در تجارت

کارآفرینان پروانه کسب را می بایست از وزارت توسعه اقتصادی کسب کنند.

  • هزینه های تجارت را مشخص کنند: هزینه های تجارت کارآفرینان به میزان کار و منطقه ای که قصد دارند در آن تجارت خود را راه اندازی کنند بستگی دارد.
  • زمان لازم برای راه اندازی مشاغل را در نظر بگیرند: بسته به حوزه قضایی اعم از منطقه اصلی و یا منطقه آزاد، معمولاً حدود 7 الی 10 روز برای شروع فعالیت در امارات طول می کشد.

اخذ اقامت امارات از طریق ثبت شرکت

امارات متحده عربی کشوری نفت خیز و قطب اقتصادی در خاورمیانه به شمار می رود. در برخی از مناطق آزاد تجاری در امارات متحده مالیات صفر می باشد. کارآفرینان که با ویزای استارت آپ امارات شرایط کارآفرینی در امارات را رعایت می کنند و با ثبت شرکت در امارات، اقامت کارآفرینی دبی را طلب می کنند می توانند با پرداخت سرمایه به میزان حداقل 5.000.000 درهم اقامت 5 ساله و با پرداخت 10.000.000 درهم اقامت 10 امارات را اخذ کنند و سرمایه گذارانی که از طریق خرید ملک به ارزش حداقل 1.000.000 درهم در امارات سرمایه گذاری می کنند اجازه اقامت 3 ساله به همراه خانواده شان در امارات را دارند. البته این نوع اقامت قابل تمدید می باشد. و به این صورت است که می بایست حداقل 180 روز بدون وقفه در امارات اقامت داشته باشند. لازم به ذکر است که تابعیت در امارات متحده عربی تنها از طریق تولد و ازدواج با یک شهروند امارات متحده عربی ممکن می شود و با سرمایه گذاری تابعیت امارات را نمی توان اخذ کرد.

ارتباط با ما
مشاوره رایگان

جهت تماس از داخل ایران با موسسه از طریق شماره زیر با پشتیبانی و مشاورین رسمی MIEcanadaتماس حاصل فرمایید

تماس تصویری

شما می توانید جهت تماس تصویری با مشاوران ما از این دکمه استفاده کنید. مجوز های لازم برای میکروفون و دوربین را در صورت نیاز به مرورگر دستگاه خود بدهید ساعات پاسخگویی به تماس تصویری: ۱۱ لغایت ۱۶

نویسنده :
m.amareh
منى اماره فارغ التحصیل رشته مترجمى زبان انگليسى مى باشد. با توجه به علاقمندى در زمينه قوانين مهاجرتى و همچنين نويسندگى ، ايشان در حال حاضر در موسسه Canadamie در حوزه نوشتن مقالات و توليد محتوا سايت مشغول به كار هستند.
افزودن دیدگاه
Custom Image

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

main logo
canada passport