جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

No Title Available

پناهندگی مجارستان

پناهندگی مجارستان، خطرات پناهنگی، روند پناهندگی در کشور مجارستان و روش های قانونی مهاجرت جایگزین پناهندگی در این مقاله مورد تحلیل و بررسی دقیق علمی قرار می گیرد. جهت پناهنده شدن در کشور مجارستان چه اقداماتی لازم است؟ آیا مجارستان عضو کنوانسیون ژنو می باشد؟ آیا پناهنده می پذیرد؟ پناهندگی مجارستان از جمله موضوعاتی است که افراد، اغلب با توجه به عدم آگاهی از شرایط و خطرات پناهندگی، اقدام به مهاجرت از این طریق می نمایند. پناهندگی از دید کلی راهی سهل و ارزان به نظر می رسد، در صورتی که پناهندگی یکی از پر خطرترین و پرهزینه ترین طرق مهاجرت می باشد.

ارتباط با ما
فهرست مطالب

پناهندگی مجارستان و شرایط عمومی

پناهندگی مجارستان از جمله راه های پر خطر و غیر قانونی مهاجرت به مجارستان می باشد. این کشور به دلیل موقعیت جغرافیایی حساسی که در اروپا دارد، موج عظیمی از پناهجویان را به خود جذب می کند. نکته بسیار مهم در ارتباط با پناهندگی مجارستان، عدم پذیرش درخواست های پناهندگی و رد اکثر درخواست ها در این کشور می باشد. کشور مجارستان از جمله کشورهایی است که بیشترین ردی را در پذیرش درخواست ها در اتحادیه اروپا داشته است. این کشور نه تنها پناهجویان را به راحتی نمی پذیرد بلکه به بازداشت برخی از پناهجویان نیز اقدام نموده است. اخیراً افراد بسیاری تحت تأثیر راهنمایی های نادرست افراد سودجو، تصمیمات نادرستی گرفته و برای پناهندگی اقدام می کنند. این راه گاهاً عواقب جانی و مالی بسیار زیادی برای متقاضی در پی داشته است. برای درخواست پناهندگی، حضور متقاضیان در خاک مجارستان الزامی است. این مقاله که توسط مشاوران کانادا ام آی ای جهت آگاهی شما عزیزان از خطرات پناهندگی مجارستان به نگارش درآمده است، نه تنها پناهندگی مجارستان را پیشنهاد نمی کنند بلکه نسبت به این موضوع شما را منع می دارند.

Loading...
در حال بارگذاری ویدئو. چند لحظه منتظر بمانید.

پناهندگی مجارستان و کنوانسیون ژنو (کنوانسیون پناهندگی)

بررسی عضویت کشور مقصد در کنوانسیون ژنو یکی از مهم ترین موضوعاتی است که باید در باب پناهندگی مجارستان به آن توجه نمود. کنوانسیون ژنو در خصوص پناهندگی قوانین خاصی دارد که این قوانین، تعیین کننده حق و حقوق پناهجویان در کشورهای اروپایی می باشد. کشور مجارستان از جمله کشورهایی است که در این کنوانسیون، عضویت دارد. کشورهای عضو کنوانسیون موظف به اعمال موارد قانونی تعریف شده این کنوانسیون می باشند. طبق این کنوانسیون، پناهنده به شخصی گفته می شود که به دلیل ترس از دست دادن جانش به دلایل مختلف، مجبور به ترک کشور مبدأ خود می شود. پناهجویان به دلایل مختلفی از جمله مذهب، نژاد، جنسیت، مسائل سیاسی، جنگ و غیره برای حفظ جان خود مجبور به ترک خاک کشورشان می شوند. طبق قوانین کنوانسیون ژنو، کشورهای عضو کنوانسیون می بایست خدماتی از جمله خدمات درمانی، آموزشی، مسکن و غیره را در اختیار پناهجویان پذیرفته شده، قرار دهند. هم چنین طبق مواد کنوانسیون ژنو، مجرمان و جنایتکاران حق درخواست پناهندگی مجارستان ندارند و کشورها حق اخراج و حتی بازداشت افراد را در صورت نقض قوانین حقوق بشر دارند. لازم به ذکر است که طبق قوانین کنوانسیون ژنو در باب پناهندگی مجارستان، اگر پناهجویان با ادعای دروغین درخواست پناهندگی مجارستان کرده باشند و موفق به اثبات آن نشوند، حق محاکمه و مجازات به مجارستان داده می شود.

نمودار درصد ملیت پناهجویان در اتحادیه اروپا

با توجه قانون، برای درخواست پناهندگی مجارستان، متقاضی می بایست در اولین کشوری که وارد شد درخواست پناهندگی دهد. بنابراین اگر مقصد نهایی مجارستان باشد، متقاضی موظف است برای درخواست پناهندگی مجارستان، در ابتدا وارد مجارستان شود. در غیر این صورت متقاضیان اگر بنا به هر دلیل در کشوری دیگر درخواست پناهندگی داده باشند، با درخواست آنها موافقت نخواهد شد. به این قانون، دوبلین می گویند. پذیرش درخواست پناهندگی مجارستان به نسبت سایر کشورهای عضو کنوانسیون، بسیار دشوار است. این کشور اخیراً مرزهای خود را روی اکثر پناهجویان بسته است. با توجه به شرایط فعلی، کنوانسیون پناهندگی ژنو، این مسئله را خلاف قانون دانسته است. کنوانسیون ژنو برای پناهندگی مجارستان، شرایط و قوانین خاصی را تنظیم کرده است که شامل افرادی می گردد که کیس پناهندگی آنها پذیرفته شده باشد. از جمله امکانات کنوانسیون ژنو در خصوص پناهندگی مجارستان را می توان به امکان استفاده رایگان از خدمات درمانی و مراقبت های بهداشتی، استفاده رایگان از خدمات آموزشی و فرهنگی، امکان اخذ حقوق ماهیانه برای امرار معاش پناهجو و هم چنین استفاده رایگان از وسایل نقلیه عمومی اشاره نمود.

پناهندگی مجارستان و خطرات آن

پناهندگی مجارستان یکی از پرخطرترین راه ها برای مهاجرت می باشد و البته راهی غیرقانونی برای مهاجرت محسوب می شود. نکته بسیار مهم در مورد پناهندگی مجارستان، عدم پذیرش درخواست ها و رد کیس های اخیر در این کشور است. همین امر باعث باقی ماندن افراد بسیاری در مرزهای صربستان و مجارستان شده است. پناهندگان عموماً از طریق قاچاقچیان و افراد سودجو، از راه های پر خطری برای رسیدن به مجارستان عبور داده می شوند که این موضوع به تنهایی خطرات بسیار زیادی را در پی دارد. اغلب افراد بدون هیچ آگاهی به پناهندگی مجارستان اقدام می نمایند و در این پروسه نه تنها سرمایه، بلکه جان خود و اعضای خانواده را به خطر می اندازند. از آنجا که اغلب پناهندگان در مجارستان پذیرفته نمی شوند، افراد در کمپ ها جهت بررسی پرونده، انتظار زیادی می کشند. با توجه به وضعیت کمپ ها و غیر بهداشتی بودن شرایط زندگی افراد در کمپ ها، افراد دچار بیماری های عفونی و گاهاً صعب العلاج می گردند. مجارستان سابقه بازداشت پناهجویان را در صورت ارتکاب جرم نیز داشته است که این موضوع خود از خطرات پناهندگی مجارستان به حساب می آید.

پناهندگی مجارستان و مراحل آن

متقاضیان برای درخواست پناهندگی مجارستان موظف به پشت سر گذاشتن مراحل خاصی در این کشور می باشند و باید درخواست پناهندگی خود را به محض ورود به کشور ارائه نمایند. متقاضیان باید در خاک کشور، درخواست برای پناهندگی مجارستان را داشته باشند و در صورتی که متقاضی از کنسولگری های مجارستان، در خارج از خاک مجارستان درخواست پناهندگی دهد، امکان پذیر نمی باشد. اولین و مهم ترین مرحله درخواست پناهندگی مجارستان برای متقاضیان، اثبات دلیل پناهندگی شان می باشد. لازم به ذکر است که پناهجویان به محض رسیدن به کشور مقصد و اعلام پناهندگی مجارستان، ملزم به ارائه دلیل اساسی این اقدام می باشند. پس از ورود به کشور و اعلام درخواست پناهندگی، پناهجویان تا بررسی کیس باید در کمپ ها سکونت نمایند. زندگی در کمپ ها بسیار دشوار است و افراد تا زمان پذیرش پناهندگی شان باید منتظر بمانند.

مراحل درخواست پناهندگی در کشور مجارستان به شرح زیر می باشد:

  • اعلام پناهندگی به اولین ایستگاه پلیس در مجارستان
  • پر کردن فرم های مربوطه و بیان دقیق دلیل پناهندگی (در صورت ادعای دروغین، متقاضی محاکمه خواهد شد.)
  • shall carry اداره امور پناهندگان در کشور مجارستان می باشد و متقاضیان می توانند درخواست خود و دلایل آن را با مترجم رسمی که در این سازمان است، بیان کنند.
  • انتقال پناهجویان به کمپ ها و انتظار برای بررسی درخواست آنها (عموماً از ۶۰ روز تا ۴ سال می تواند به طول انجامد.)
  • پذیرش درخواست یا عدم پذیرش درخواست و رد صلاحیت کیس (اخیراً مجارستان از هر ۱۰۰ نفر گاها ۲ نفر را پذیرفته است.)

پناهندگی مجارستان در حال حاضر از جمله سخت ترین راه های مهاجرت به این کشور می باشد و این کشور اخیراً نزدیک به ۹۶٪ از درخواست های پناهندگی مجارستان را رد صلاحیت نموده است و افراد در مرزها سردرگم و منتظر پاسخ نهایی می باشند. این مقاله توسط کارشناسان کانادا ام آی ای در باب پناهندگی مجارستان به نگارش درآمده و تمامی مطالب آن به صورت علمی و با توجه به قوانین پناهندگی مجارستان جمع آوری شده است. در راستای بالا بردن اطلاعات شما عزیزان در باب انواع مهاجرت قانونی به مجارستان، کانادا ام آی ای ، ویدیو راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت را در اختیار شما عزیزان قرار داده است تا با آگاهی کامل نسبت به مسیر مهاجرت خود گام بردارید.

پناهندگی مجارستان و کیس های پناهندگی مجارستان

مجارستان اخیراً بیشترین درصد ردی کیس های پناهندگی را داشته است. همین امر باعث شده که بسیاری از پناهجویان در خارج از مرزهای این کشور سرگردان بمانند. دولت مجارستان علاوه بر ساختن نرده های مرزی، تعدادی از اصلاحات قانونی را برای کاهش مهاجرت از طریق پناهندگی مجارستان تصویب کرده است. این کشور از سال ۲۰۱۵ قانون خاصی را در باب پناهندگی مجارستان به تصویب رسانده است که این امر موجب کاهش تعداد زیادی پناهنده شده است. مدت زمان رسیدگی به پرونده های پناهنجویان به طور معمول ۶ ماه الی ۴ سال به طول می انجامد. این زمان به نسبت کشورهای دیگر در اتحادیه اروپا، طولانی تر است و از آنجایی که اخیراً مجارستان اکثر درخواست ها را رد نموده است، پناهندگی مجارستان می تواند بسیار پر ریسک باشد. هدف از طولانی نمودن رسیدگی به درخواست ها و یا سختگیری بر روی پرونده های پناهندگی، عملاً بازگرداندن افراد می باشد. بنابراین می توان نتیجه گرفت که کشور مجارستان از سال ۲۰۱۶ شرایط دریافت پناهجویان را بسیار دشوارتر از کشورهای دیگر ساخته است.

پناهندگی مجارستان

مقایسه درخواست های پناهندگی در مجارستان در سال اخیر

درخواست های پناهندگی مجارستان را در چند دهه اخیر اغلب افغانیان، سوری ها و عراقیان تشکیل داده اند. کیس های پناهندگی در مجارستان عموماً به دلایل مشکلات سیاسی کشورها و جنگ می باشد. با بررسی دقیق درخواست ها و تعداد پناهجویان و ملیت آنها، دریافته می شود، جنگ و مشکلات سیاسی کیس اغلب افرادی بوده است که به پناهندگی مجارستان روی آورده اند. پس از این ۲ مورد، کیس های دیگر پناهندگی مجارستان را می توان مشکلات اقتصادی و فقر و نوع مذهب برآورد کرد. بیشترین آمار درخواست پناهندگی مجارستان  مربوط به مردمان افغان می باشد و ایرانیان در رده پنجم آمار درخواست ها می باشند. البته لازم به ذکر است که مجارستان بیش از ۹۰٪ کیس های اخیر را رد نموده است. کیس های پناهندگی شامل موارد زیر می باشند:

پناهندگی مجارستان بر اساس مذهب: پناهندگی می تواند به دلایل متفاوتی باشد، یکی از دلایلی که می تواند افراد را به پناهندگی وادار نماید دلایل مذهبی است. حالتی که دین فرد در کشورش مورد قبول نباشد و به دلیل نوع مذهبش در کشور خود مورد آزار و اذیت قرار گرفته باشد. کیس مذهبی زمانی مورد قبول واقع می گردد که فرد ثابت نماید که جانش به دلیل تغییر دین یا داشتن مذهب خاصی در خطر است.

پناهندگی مجارستان بر اساس جنگ: یکی از مهم ترین دلایل فرار افراد از کشور و پناهنده شدن، جنگ می باشد که به دلایل نا امنی و ترس از دست دادن جانشان به کشور دیگری پناه می آورند.

پناهندگی مجارستان به دلایل اجتماعی: در صورتی که افراد در کشورشان شرایط زندگی مناسبی نداشته باشد و به دلیل داشتن زندگی بهتر به کشورهای با شرایط رفاهی بهتر پناه می برند.

پناهندگی مجارستان به دلایل سیاسی: گاهاً افراد به دلایل مختلفی از جمله فعالیت در گروه های سیاسی خاصی، تهدید به مرگ، آزار و اذیت می شوند که در صورتی که بتوانند ثابت نمایند جانشان در خطر است می توانند برای پناهندگی مجارستان درخواست دهند.

ملیت درخواست متقاضیان در سال ۲۰۱۷ کیس های در انتظار حفاظت جانبی حمایت بشردوستانه درخواست های رد شده نرخ پناهندگی نرخ رد شدگان
افغانستان ۱۴۳۲ 241 509 75 1220 1/1% 67/7%
عراق 812 121 168 52 510 1/4% 73/1%
سوریه 577 108 374 10 573 1% 59/8%
پاکستان 163 32 1 2 154 6/1% 93/3%
ایران 109 46 5 0 87 24/2% 70/2%
الجزایر 62 4 0 2 91 0% 100%
مراکش 24 2 0 0 41 0% 100%
کوبا 21 2 8 1 28 0% 75/7%
سومالی 9 1 11 0 3 6/7% 20%
جورجیا 6 5 1 5 0 0% 0%
جمع کل 3397 678 1110 75 2880 2/5% 69/1%

جدول درخواست ها، پذیرش و عدم پذیرش پناهندگی مجارستان

پناهندگی مجارستان و روش های جایگزین

تمامی شرایط پناهندگی مجارستان مورد بررسی قرار گرفته شد و دریافتیم که پناهندگی مجارستان نسبت به سایر کشورهای اتحادیه اروپا عموماً با سختی بیشتری همراه می باشد. مجارستان اخیراً بدون توجه به قوانین کنوانسیون پناهندگی، آمار قابل توجهی از پناهندگان را رد می کند و در حال حاضر اکثر افراد در مرزهای صربستان و مجارستان بدون هیچ یک از خدمات رفاهی و بهداشتی گرفتار شده اند. پناهندگی مجارستان امروزه یکی از راه های غیر منطقی و پر خطر برای مهاجرت به این کشور می باشد. در حال حاضر راه های امنی برای مهاجرت به مجارستان وجود دارد و اغلب افراد می توانند به راحتی به این کشور از راه های قانونی مهاجرت نمایند. مجارستان یکی از ارزان ترین کشورهای اتحادیه اروپا برای زندگی، تحصیل و هم چنین سرمایه گذاری می باشد و سالیانه مهاجران بسیاری را برای تحصیل در دوره های تحصیلی، دوره های زبان و هم چنین سرمایه گذاری های ارزان جذب می نماید. کلیه روش های مهاجرت به مجارستان که منجر به اخذ اقامت مجارستان می گردد، در سایت ذکر شده است.

پناهندگی مجارستان به نسبت راه های قانونی مهاجرت به این کشور می تواند بسیار دشوار باشد. بنابراین می توان گفت روش های مناسب و نسبتاً ارزانی برای مهاجرت قانونی به مجارستان وجود دارد. پناهندگی مجارستان راهی غیر قانونی است و راه های مهاجرت قانونی به این کشور را می توان تولد، ازدواج، مهاجرت از طریق کار، مهاجرت تحصیلی در مقاطع مختلف، هم چنین دوره های زبان و انواع سرمایه گذاری ها نام برد. تمامی این راه ها می تواند به اخذ اقامت این کشور منجر شود. یکی از معروف ترین و ارزان ترین راه های مهاجرت به مجارستان، اقدام از طریق دوره های تحصیلی می باشد که سالانه افراد بسیاری برای مهاجرت به مجارستان یا اتحادیه اروپا از طریق تحصیل دوره های زبان (آلمانی و انگلیسی) یا دوره های دانشگاهی اقدام می نمایند. نکته بسیار مهم در باب پناهندگی مجارستان، عدم اجازه تحصیل پناهجو تا زمان پذیرفته شدن درخواستش می باشد.

ارتباط با ما
مشاوره رایگان

جهت تماس از داخل ایران با موسسه از طریق شماره زیر با پشتیبانی و مشاورین رسمی MIEcanadaتماس حاصل فرمایید

تماس تصویری

شما می توانید جهت تماس تصویری با مشاوران ما از این دکمه استفاده کنید. مجوز های لازم برای میکروفون و دوربین را در صورت نیاز به مرورگر دستگاه خود بدهید ساعات پاسخگویی به تماس تصویری: ۱۱ لغایت ۱۶

نویسنده :
m.amareh
منى اماره فارغ التحصیل رشته مترجمى زبان انگليسى مى باشد. با توجه به علاقمندى در زمينه قوانين مهاجرتى و همچنين نويسندگى ، ايشان در حال حاضر در موسسه Canadamie در حوزه نوشتن مقالات و توليد محتوا سايت مشغول به كار هستند.
افزودن دیدگاه
Custom Image

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

main logo
canada passport