جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

ویزای کار آلمان ✔️ شرایط + مدارک لازم + هزینه ها 2024

شرایط اخذ ویزای کار آلمان

شرایط ویزای کار آلمان بسته به نوع ویزای کاری که برای آن درخواست می کنید متفاوت است. برای دریافت ویزای کاری آلمان و مهاجرت به این کشور، شخص باید شرایط مشخصی را برآورده کند. در ادامه، شرایط ویزای کاری آلمان را مرور می‌کنیم:

  • داشتن دعوتنامه شغلی از یک شرکت آلمانی: شخص باید قبل از ورود به آلمان، از یک شرکت آلمانی پیشنهاد شغلی کسب کند.
  • تحصیلات: شخص برای دریافت ویزای کاری حداقل باید دارای مدرک تحصیلی لیسانس باشد، اگرچه برای بعضی از ویزاها، مثل ویزای کاری فصلی، الزامی نیست.
  • تجربه کاری: شخص باید دارای حداقل 3 سال سابقه‌ی کاری مرتبط با شغلی که قصد استخدام شدن در آن را دارد، باشد.
  • زبان آلمانی: برای دریافت ویزای کاری در آلمان، شخص باید نیازمندی‌های زبانی را برآورده کند. معمولا داشتن مدرک زبان آلمانی B1 آلمانی مورد نیاز است.
  • تمکن مالی مناسب: شخص باید درآمد کافی برای تامین هزینه‌های زندگی خود و خانواده‌اش را برای مدت زمانی کع در آلمان به دنبال شغل هست یا وراد آلمان می شود، داشته باشد.
  • بیمه: شخص برای کار در آلمان باید بیمه‌ی بهداشتی و بیمه‌ی اجتماعی داشته باشد.
  • سابقه‌ی کیفری: شخص باید نامه سوء پیشینه خود را برای 10 سال گذشته را ارائه نماید.
ارتباط با ما
فهرست مطالب

انواع ویزای کاری آلمان

علاوه بر ویزای جستجو کار که متقاضیان می توانند به منظور کاریابی وارد آلمان شوند، در قسمت زیر به انواع ویزای کار آلمان اشاره می نماییم:

نوع ویزا توضیحات
ویزای کاری موقت (Aufenthaltserlaubnis) برای کسانی که می‌خواهند به صورت موقت در آلمان کار کنند. این ویزا برای یک سال صادر می‌شود و قابلیت تمدید دارد.
ویزای کاری برای فصلی‌کاران (Saisonarbeitnehmer-Visum) برای کار در حوزه‌های کشاورزی، باغبانی، تولید لباس و… که قصد کار فصلی را دارد اعطا می گردد.
ویزای کاری برای خدمتکاران (Beschäftigung von Haushaltshilfen-Visum) برای افرادی که به عنوان خدمتکار خانواده‌ها به آلمان سفر می‌کنند، صادر می‌شود.
ویزای کاری برای فعالیت‌های آزاد (Selbständige Tätigkeit-Visum) برای کسانی که قصد شروع کسب و کار در آلمان را دارند، اعطا می‌شود.
ویزای کاری برای مشاغل پرستاری (Pflegekräfte-Visum) این ویزا برای پرستارنی که قصد کار در این کشور را دارند صادر می گردد.

عموم افرادی که متقاضی دریافت ویزای کار آلمان هستند، شاید به این موضوع آگاهی نداشته باشند که از طریق چه نوع ویزایی باید وارد کشور آلمان شوند. canadamie در این قسمت به بررسی انواع ویزای کار آلمان پرداخته است تا شما عزیزان و سروران گرامی بتوانید برای روند مهاجرتی خود یک برنامه ریزی دقیق داشته باشید.

  • ویزای کار آلمان از طریق جاب آفر :

این نوع ویزای کار آلمان، برای آن دسته از افرادی صادر می شود که با توجه به آگهی رسمی کارفرما مبنی بر استخدام نیروی خود اقدام می نمایند. در این ویزا، کارفرما باید ثابت کند که هیچ نیرویی نیازمند کار متناسب با شرایط مورد نظر کارفرما، در کشور آلمان و اتحادیه اروپا و همچنین کشور سوئیس وجود ندارد. عموماَ این نوع ویزا برای مدت یک سال صادر می شود و به میزانی که شخص در آن نهاد مشغول به کار است، دارای اعتبار می باشد.

ویزای جست و جوی کار آلمان:

این نوع ویزای موقت، برای آن دسته از افراد ماهر و متخصص صادر می شود که دارای مدرک تحصیلی مناسب، سابقه کاری حداقلی 3 سال مرتبط با رشته پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه و تمکن مالی مناسب هستند. همچنین دانستن سطح زبان آلمانی به شما کمک شایانی در دریافت ویزای جست و جوی کار در آلمان می کند.

دریافت این نوع ویزا به معنی صدور اجازه کار در آلمان نیست؛ بلکه بدین معناست که شما می توانید به مدت 6 ماه وارد کشور آلمان شوید، از این کشور دیدار کرده و خود را برای یافتن شغل مرتبط با تخصص خود، آماده نمایید. به محض اینکه در مدت این 6 ماه، موفق به یافتن کار مورد نظر خود گردید‌ می توانید اجازه کاری خود را به صورت تمام وقت و بلند مدت دریافت نمایید.

  • ویزای کار پس از تحصیل در آلمان:

ویزای کار پس از تحصیل در آلمان برای آن دسته از افرادیست که در کشور آلمان مشغول به تحصیل بوده و اکنون فارغ التحصیل شده اند. کشور آلمان برای ایشان تا 18 ماه، اجازه اقامت پس از تحصیل صادر می کند تا شغل مورد نظر خود را بیابند.

  • بلوکارت (کارت آبی یا کارت اقامت کاری اروپا):

بلو کارت آلمان برای آن دسته از افرادی صادر می شود که شغل تضمین شده در این کشور دارند و درآمد سالیانه 50000 یورو دارند. البته این مقدار درآمد برای مشاغل مورد نیاز می تواند 39624 یورو باشد. این کارت به مدت 4 سال اعتبار دارد و افراد دارای آن می توانند در تمامی کشورهای اروپایی به جز دانمارک و انگلستان مشغول به کار و زندگی شوند. علاوه بر این، فرد می تواند با داشتن این کارت، خانواده خود را به همراه داشته باشد.

  • اجازه کار در حین تحصیل در آلمان:

این نوع ویزای کار ضمن تحصیل در آلمان برای افراد محصل می شود. افراد با داشتن این نوع ویزای کار آلمان می توانند از کارهای غیر تخصصی و نیمه وقت در این کشور استفاده نمایند. البته این نوع ویزای کاری در هنگام دریافت ویزای تحصیلی آلمان برای افراد صادر می شود.

  • ویزای خود اشتغالی آلمان:

این نوع از اقامت برای افرادی که متقاضی راه اندازی کسب و کار در کشور آلمان هستند صادر می شود. این اقامت به مدت 3 سال اعتبار داشته و در صورت موفق بودن کسب و کار خود می تواند اقامت را تمدید کند. البته دریافت ویزای خود اشتغالی آلمان چندان آسان نیست و شما باید کارهای زیادی را برای دریافت این نوع از ویزا انجام دهید.

اول، باید نشان دهید که کمبود کسب و کار مورد نظر در کشور آلمان به خوبی احساس می شود و شما می توانید با راه اندازی این کسب و کار، به اقتصاد کشور آلمان کمک نمایید. ارائه یک بیزینس پلن بسیار کارآمد و مفید برای کسب و کار خود، سابقه فعالیت مرتبط با شغل مورد نظر و همچنین بودجه کافی از جمله شرایط اولیه دریافت این نوع از اقامت می باشد.

 

Loading...
در حال بارگذاری ویدئو. چند لحظه منتظر بمانید.

شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان

در این قسمت به شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان می پردازیم. به طور کلی برای مهاجرت کاری به آلمان، شرایط سنی خاصی تعیین نشده است. با این حال، برای درخواست ویزای کاری در آلمان، باید حداقل 18 سال سن داشته باشید.

علاوه بر این، برای مهاجرت به آلمان به عنوان کارمند، باید دارای حداقل مدرک دبیرستانی یا حرفه‌ای باشید و دارای تجربه کاری مرتبط با شغلی که می‌خواهید در آلمان انجام دهید، باشید. به صورت کلی افرادی که سنشان از 45 سال کمتر می باشد، شانس کاریابی بیشتری در آلمان خواهند داشت.

مراحل اخذ ویزای کاری آلمان

افرادی که قصد کار در آلمان را دارند بایستی مراحل اخذ ویزای کار آلمان را سپری نمایند که در قسمت زیر به آنها پرداخته ایم:

  1. تعیین نوع ویزا: نوع ویزای کاری مورد نیاز خود را مشخص کنید.
  2. بررسی واجد شرایط بودن: اطمینان حاصل کنید که معیارهای واجد شرایط بودن برای دسته خاص ویزایی که برای آن درخواست می کنید، از جمله مدارک تحصیلی و شرایط شغلی را برآورده می کنید.
  3. اطمینان از یک پیشنهاد شغلی: اگر برای ویزای کار درخواست می کنید، یک پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای آلمانی تضمین کنید. کارفرما ممکن است نیاز داشته باشد نشان دهد که این موقعیت توسط یک شهروند محلی یا اتحادیه اروپا نمی تواند پر شود.
  4. تکمیل فرم های لازم و جمع آوری مدارک: بعد از اعلام درخواست، متقاضی باید فرم های لازم را تکمیل نماید. این فرم ها شامل فرم درخواست ویزا، فرم اظهارنامه مالی، و فرم دعوت نامه شغلی، قرارداد کاری و… می شوند و تمامی مدارک شامل رزومه، سابقه کاری، مدرک تحصیلی، گواهی از دانش زبان آلمانی و… را ارائه نماید.
  5. پرداخت هزینه: متقاضی باید هزینه های مربوط به ویزای کاری آلمان را که در حدود 80 یورو می باشد را پرداخت نماید.
  6. بیمه سلامت: بیمه درمانی را دریافت کنید که شرایط آلمان را برآورده کند. آلمان یک سیستم بیمه درمانی اجباری دارد و شما به گواهی پوشش درمانی نیاز دارید.
  7. درخواست ویزا: درخواست ویزای خود را به سفارت یا کنسولگری آلمان در کشور خود ارسال کنید. ممکن است لازم باشد یک قرار ملاقات برای مصاحبه و جمع آوری داده های بیومتریک تعیین کنید.
  8. مصاحبه در سفارت: در این مرحله، متقاضی برای مصاحبه با مقامات مربوطه دعوت خواهد شد. در این مصاحبه، مقامات قصد دارند اطلاعات بیشتری درباره توانایی های متقاضی و هدف وی برای کار در آلمان کسب کنند.
  9. انتظار برای پردازش: زمان پردازش ویزای کار آلمان ممکن است 1 تا 3 ماه طول بکشد.
  10. دریافت ویزا: پس از تایید ویزای شما، یک برچسب ویزا در پاسپورت خود دریافت خواهید کرد. مدت اعتبار ویزا و شرایط خاص را بررسی کنید.
  11. سفر به آلمان: قبل از تاریخ انقضای ویزا وارد آلمان شوید. پس از ورود، باید در اداره ثبت محلی (Einwohnermeldeamt) ثبت نام کنید و اگر ویزای شما ویزای کوتاه مدت (ویزای شینگن) است، برای اجازه اقامت اقدام کنید.
  12. اجازه اقامت: اگر ویزای کاری شما برای مدت محدودی صادر شده است، برای ادامه کار قانونی باید برای اجازه اقامت آلمان اقدام کنید.

 

مدارک مورد نیاز ویزای کار آلمان

به منظور مهاجرت از هر یک از طرق قانونی، به مدارک خاص خود نیاز می باشد. دریافت ویزای کار آلمان نیز از این قاعده مستثنی نیست. به همین جهت و به منظور دریافت ویزای کار آلمان، لازمست که موارد مورد نیاز به طور دقیق و مرتب به مراجع ذی صلاح ارائه شود. از این رو، نقش canadamie و مشاوره مهاجرت به آلمان که توسط این موسسه ارائه می شود، در این مرحله پر رنگ می گردد. در ادامه به مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای کار آلمان خواهیم پرداخت.

  • ارائه پاسپورت معتبر (12 ماه بعد از تاریخ برگشت شما معتبر باشد.)
  • ارائه یک برگه کپی از اطلاعات پاسپورت
  • سه عدد عکس پرسنلی
  • ارائه نامه حمایتی (کاور لتر مبنی بر اینکه اهداف سفر و دریافت ویزای خود را بیان کنید.)
  • ارائه مدارک تحصیلی
  • ارائه رزومه کاری خود
  • اثبات تمهیدات اقامتی مثل اجاره مسکن
  • ارائه نامه تمکن مالی مبنی بر اینکه توانایی حمایت و مدیریت شرایط مالی خود را در مدتی که در کشور آلمان هستید، دارید.
  • ارائه بیمه سلامت
  • ارائه و بیان شرایط فعلی خود (مثل مدارک تولد، مدارک ازدواج و…)

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص مهاجرت به آلمان از طریق دریافت ویزای کار، می توانید به لینک زیر مراجعه کرده و از اطلاعات کافی و مفید این مقاله استفاده فرمایید.

 

تمکن مالی ویزای کاری آلمان

افرادی که قصد دارند برای ویزای جستجو کار آلمان اقدام نمایند بایستی اثبات کنند که قادر به پوشش هزینه‌های زندگی خود؛ شامل هزینه‌های اجاره مسکن، مخارج روزانه زندگی (غذا، حمل و نقل و …) و مخارج پزشکی و… برای مدتی که در آلمان در جستجو شغل هستند، می باشند.

برای این منظور متقاضی باید حداقل مبلغ 1027 یورو در ماه را به عنوان تمکن مالی در حساب بانکی خود برای مدت زمانی که قصد ماندن در آلمان را دارد، داشته باشد. افرادی که نیز به صورت مستقیم از کارفرمایی پیشنهاد شغلی دارند در صورتی که درآمد آنها پوشش دهنده هزینه های زندگیشان باشد می توانند با اثبات تمکن مالی پایین برای ویزای کار اقدام کنند. البته داشتن نامه تمکن مالی شانس افراد را برای دریافت ویزا بالاتر می برد.

هزینه ویزای کاری آلمان

افرادی که قصد دارند ویزای جستجو کار آلمان یا ویزای کاری این کشور را دریافت نمایند، بایستی مدارک تحصیلی خود را به تاییدیه ZAB برسانند. این دیتابس وظیفه ارزشیابی مدراک بین المللی متقاضیان را دارد و برای این منظور متقاضیان بایستی هزینه ای را پرداخت نمایند.

علاوه بر آن هزینه سفارت، هزینه ترجمه مدارک، هزینه وکیل و..و نیز به به عنوان هزینه ویزای کاری آلمان تلقی می گردد. در جدول زیر شما عزیزان می توایند میانگین هزینه های ویزای کاری را مشاهده نمایید:

نوع هزینه مبلغ
هزینه پرداختی به سفارت آلمان 75 یورو
هزینه برای ترجمه مدارک حدود 30-50 یورو برای  مدرک
هزینه برای برگزاری مصاحبه ندارد
هزینه برای برگزاری آزمون زبان حدود 200-300 یورو
هزینه ارزشیابی مدارک تحصیلی بدون محتوای شبکه اطلاعاتی الکترونیکی (ساده) 200 یورو
هزینه ارزشیابی مدارک تحصیلی با محتوای شبکه اطلاعاتی الکترونیکی (پیچیده) 250 یورو

 

هزینه ویزای کار آلمان بسته به نوع ویزای مورد نظر متفاوت است. هزینه ویزای کاری آلمان بر اساس نوع ویزا به شرح زیر است:

 

نوع ویزای کار آلمان هزینه
ویزای کار (برای جویندگان کار یا کسانی که دارای پیشنهاد شغلی هستند) 75 یورو (90 دلار آمریکا)
کارت آبی 100 تا 140 یورو
ویزای جستجوی کار 75 یورو
ویزای فریلنسر یا خوداشتغالی 75 یورو

 

مدت زمان صدور و اعتبار انواع ویزای کار آلمان

مدت زمان صدور و اعتبار انواع ویزای کار آلمان بسته به شرایط هر درخواست دهنده متفاوت است.طبق وبسایت رسمی اداره مهاجرت آلمان، مدت زمان صدور ویزای کار موقت، معمولاً حدود ۴ تا ۶ هفته زمان می‌برد البته با توجه به وقت دهی سفارت و بررسی پرونده ها این مدت بسیار طولانی تر خواهد بود. معمولاً اعتبار ویزای کاری بسته به قرارداد کاری و تعداد سال‌هایی که فرد در آلمان کار خواهد کرد، تعیین می‌شود.

افرادی که دارای تحصیلات دانشگاهی هستند و دارای شغلی هستند که حداقل 58400 یورو در سال درآمد دارند می توانند برای بلوکارت اقدام نمایند و افرادی که بلوکارت این کشورا را دارند این امکان را دارند که پس از 33 ماه برای اقامت دائم آلمان اقدام کنند.

 

شرایط تمدید ویزای کار آلمان

به طور کلی، شرایط تمدید ویزای کار آلمان به این صورت است که درخواست دهنده باید دارای اطلاعات و مدارکی باشد که نشان دهد هنوز در حال کار در شرکت مورد نظر است و می تواند ادامه فعالیت خود را در آلمان داشته باشد.

همچنین باید به این نکته توجه کرد که درخواست تمدید ویزا باید حداقل ۶ هفته قبل از انقضای ویزای کار صادر شده به سفارت یا کنسولگری آلمان ارسال شود. بنابراین اگر قرارداد متقاضی با کارفرما مجدد تمدید شود و متقاضی قبل از انقضا مدت ویزای خود درخواست تمدید نماید، می تواند اقامت کاری خود را تمدید کند.

 

جدیدترین قوانین ویزای کار آلمان

اخیرا آلمان قانون اصلاح مهاجرت را تصویب کرده است تا مهاجرت کارگران خارجی به این کشور را آسان کند. انتظار می رود قانون جدید در سه مرحله در نوامبر 2023، مارس 2024 و ژوئن 2024 اجرایی شود. در ادامه از آخرین اخبار و قوانین ویزای کار آلمان صحبت شده است:

  • قانون مهاجرت ماهر: قانون مهاجرت ماهر برای تسهیل ورود و اقامت برای کارگران ماهر واجد شرایط از کشورهای ثالث اصلاح شده است. قانون جدید شامل تغییراتی در کارت آبی اتحادیه اروپا است، که یک مجوز کار و اقامت است که مسیری را برای اقامت دائم و شهروندی در یک کشور اتحادیه اروپا فراهم می کند.
  • آستانه حقوق پایین: آستانه حقوق برای کارت آبی اتحادیه اروپا در مشاغل معمولی و مشاغل مورد نیاز به میزان قابل توجهی کاهش می یابد. در آینده، حداقل حقوق 45.3 درصد از سقف ارزیابی سهم سالانه برای بیمه بازنشستگی (در سال 2023: 39682.80 یورو) برای مشاغل مورد نیاز و تازه واردان به بازار کار اعمال خواهد شد.
  • کارت فرصت: یک کارت فرصت جدید که به عنوان Chancenkarte نیز شناخته می شود، معرفی خواهد شد که به اتباع کشورهای ثالث اجازه می دهد در آلمان به دنبال کار باشند. این کارت به عنوان اجازه اقامت عمل می کند و بر اساس تجربه شغلی، مهارت های زبانی، سن و ارتباط با آلمان اعطا می شود.
  • تسهیل مسیرها برای متقاضیان با تجربه حرفه ای: قانون جدید مهاجرت، مسیرها را برای متقاضیان با تجربه حرفه ای تسهیل می کند و الزامات مربوط به مهارت های زبان آلمانی و به رسمیت شناختن مدارک تحصیلی را کاهش می دهد.

 

کار در آلمان با مدرک دیپلم

بدون شک، از منابع مختلفی این عبارات را شنیده اید: “ویزای کار آلمان با دیپلم” و “ویزای کار آلمان با مدرک فنی حرفه ای”. باید به شما عرض کنیم که از بین شنیده های موجود در این زمینه، تنها این مطلب صحت دارد که افرادی که دارای مدرک فنی و حرفه ای صادره از کشور آلمان و یا صادره از موسسات غیرآلمانی مورد تایید کشور آلمان هستند می توانند درخواست کار در آلمان را با مدرک فنی حرفه ای و غیر دانشگاهی داشته باشند.

همچنین می بایست بدانید که برای مشاغل فوق مهم و ضروری نظیر برخی رشته های مهندسی و تکنولوژی، مدرک فوق دیپلم نیز می تواند جهت درخواست ویزای کار قابل قبول باشد.

 

ویزای کار آلمان با مدرک دیپلم

بدون شک، از منابع مختلفی این عبارات را شنیده اید: “ویزای کار آلمان با دیپلم” و “ویزای کار آلمان با مدرک فنی حرفه ای”. باید به شما عرض کنیم که در حال حاضر اینها تنها تبلیغات غیر واقعی محسوب می شود. البته دولت آلمان قرار بود در سال 2021، شرایطی را برای درخواست ویزای کار آلمان برای دارندگان مدرک دیپلم و حتی فنی و حرفه ای فراهم سازد.

باید در این زمینه خاطر نشان کنیم که از بین شنیده های موجود در این زمینه، تنها این مطلب صحت دارد که افرادی که دارای مدرک فنی و حرفه ای صادره از کشور آلمان و یا صادره از موسسات غیر آلمانی مورد تایید کشور آلمان هستند می توانند درخواست کار در آلمان را با مدرک فنی حرفه ای و غیر دانشگاهی داشته باشند.

همچنین می بایست بدانید که برای مشاغل فوق مهم و ضروری نظیر برخی رشته های مهندسی و تکنولوژی مدرک فوق دیپلم نیز می تواند جهت درخواست ویزای کار قابل قبول باشد.

 

ویزای کار آلمان با مدرک فنی و حرفه ای

 به صورت کلی افرادی که از کشورهای جهان سوم قصد کار در آلمان را دارند یا بایستی دارای مدارک آکادمیک و سوابق کار حرفه ای در شغل مورد نظر باشند یا اگر مدارک آکادمیک ندارند باید در یکی از حرفه هایی که در لیست مشاغل مورد نیاز آلمان قرار دارد، دارای مدرک فنی و حرفه ای معتبر باشند.

متقاضی باید برای اخذ ویزای کار به یک شرکت آلمانی درخواست شغل نماید و توانایی خود را در انجام کارهای مربوط به حرفه خود را نشان دهد. همچنین باید دارای حداقل 3 سال سابقه کار مرتبط با حرفه خود باشد و پس از آن می تواند با داشتن جاب آفر برای ویزای کاری خود اقدام نماید.

 

ویزای کار آلمان بدون مدرک زبان

همانطور که بیان داشتیم متقاضیان برای اینکه بتوانند از کارفرما پیشنهاد شغلی دریافت نمایند بایستی از سطح زبان آلمانی مناسبی برخوردار باشند که بتوانند در انجام مصاحبه شغلی موفق باشند و همچنین اگرچه برای برخی از شغل های غیر تخصصی دریافت ویزای کار آلمان بدون مدرک زبان امکان پذیر است، ولی داشتن مدرک زبان آلمانی حداقل B1 شانس افراد را برای دریافت ویزای کاری بالاتر می برد.

مشاغل مورد نیاز آلمان

برای مهاجرت به هر کشوری از طریق کار، دانستن مشاغل مورد نیاز آن کشور از ملزومات است. چرا که در صورت توانایی اشتغال در مشاغل مورد نیاز کشور مقصد، امکان دریافت ویزا و کاریابی فرد در کشور مورد نظر خود افزایش می یابد. در کشور آلمان نیز چنین است. افرادی که خواهان دریافت ویزای کار آلمان هستند می توانند از این اطلاعات استفاده نمایند.

هر ساله لیست مشاغل مورد نیاز هر کشور توسط اداره کار و مهاجرت دولت مورد نظر صادر می شود و دولت ها بر اساس کمبود مشاغل در سطح کشور، عناوین شغلی مورد نیاز را اعلام می نمایند. عموم این مشاغل از دسته رشته های فنی و مهندسی می باشند. canadamie لیست مشاغل مورد نیاز در آلمان را برای شما عزیزان تهیه کرده است تا بتوانید با آخرین تغییرات مشاغل مورد نیاز این کشور آشنا گردید.

 

مشاغل مورد نیاز کشور آلمان 
مهندسین مکانیک اعم از سیالات و جامدات
مهندسین تجهیزات کشاورزی
مهندسین برق اعم از کنترل و نصب
مهندسین اتصالات بتنی
نجاران تخصصی با مدرک آکادمیک تحصیلی
جوشکاران تخصصی با مدرک آکادمیک تحصیلی
پرستاران فارغ التحصیل با نظام آموزشی منطبق با کشور آلمان
چشم پزشک و بینایی سنج مطابق با استاندارد آموزشی کشور آلمان
مهندسین عمران
حسابدار و حسابرس با استداندار های آموزشی مطابق با کشور آلمان
مدیریت کسب و کار
مدیریت توریست و گردشگری
سرآشپز با مدارک آکادمیک تحصیلی
مهندسین تاسیسات اعم از لوله کش، کاشی کار و… با مدارک آکادمیک تحصیلی
مهندسین کامپیوتر اعم از نرم افزار و سخت افزار
دیگر مشاغل فنی که سطح تخصص شان با مدارک تحصیلی آکادمیک قابل اثبات است.

 

میزان حقوق و درآمد مشاغل در آلمان

بازه درآمد مشاغل مختلف در آلمان بین 960 یورو تا 17000 یورو در ماه بوده که به طور میانگین برابر 3830 یورو می باشد. از جمله اقداماتی که متقاضیان امور مهاجرت به کشور آلمان از طریق کار انجام می دهند، بررسی و تخمین میزان حقوق و مزایای خود در کشور آلمان می باشد. این موضوع برای برخی از افراد موضوعی نگران کننده است.

چرا که نگران تأمین مخارج و مایحتاج زندگی خود هستند. با توجه به ضرورت بررسی این موضوع و اهمیت درخواست های متقاضیان ویزای کار آلمان، موسسه ملک پور اقدام به تحلیل و بررسی میزان حقوق مشاغل مختلف در کشور آلمان کرده است. جدول ذیل بر اساس تحقیقات گسترده canadamie در راستای استخراج میزان درآمد سالیانه مشاغل و عناوین شغلی متفاوت در آلمان می باشد.

 

عنوان شغلی     دستمزد سالیانه
پزشک 85000 یورو
وکیل 67000 یورو
مدیر منابع انسانی 65000 یورو
مهندس 61000 یورو
متخصص فناوری اطلاعات 59000 یورو
تحلیل گر مالی 58000 یورو
مدیر فروش 57000 یورو
دانشمند علوم طبیعی 54000 یورو
مدیریت بازاریابی 53000 یورو
داروساز 53000 یورو
معلم 50000 یورو
معمار 50000 یورو
کارمند اجتماعی 38000 یورو
پرستار 35000 یورو
نگهدار کودک و سالمند 31000 یورو
نیروی ماهر تخصصی 29000 یورو
فیزیوتراپیست 28000 یورو
آشپز 25000 یورو
گارسون (انعام محسوب نمی شود) 21000 یورو
حداقل دستمزد سالیانه یک کارگر ساده 18000 یورو

 

تمکن مالی برای ویزای کار آلمان

برای بسیاری از مخاطبین این سوال پیش می آید که تمكن مالي ويزاي تحصيلي و كاري آلمان چقدر می باشد؟ آیا برای ارائه ی تمکن مالی جهت اخذ ویزای کاری آلمان مهم است که پولتان را در کدام بانک سپرده کنید؟ طبق تجربه 15 ساله ما و با توجه به آخرين تغييرات در قوانين آلمان در حال حاضر براي ويزاي كاري آلمان به ازای هر ماه 1027 یورو باید در حساب خود داشته باشید که معمولا باید تمکن مالی خود را حداقل برای یکسال زندگی در آلمان نشان دهید.

نکته جالب در این زمینه این است که براي ويزاي كاري يك هفته قبل از وقت سفارت هم پول را باید در حسابتان بگذارید، جهت ارائه تمکن مالی پرینت حساب به سفارت کافی می باشد. بدین صورت ديگر نگران كاهش ارزش پولتان هم نيستيد.

 

نحوه کاریابی در آلمان

عموم افرادی که برای مهاجرت و دریافت ویزای کار آلمان اقدام می کنند، نگران چگونگی پیدا کردن کار خود هستند. این موضوع می تواند برای افراد متقاضی بسیار نگران کننده باشد. اما نکته اصلی اینجاست که افراد قبل از ورود خود به کشور آلمان نباید نگران بحث کاریابی باشند. چرا که کشوری همچون آلمان، دارای صنعت قوی و نرخ پایین بیکاری است که فرصت های شغلی فراوانی را در این کشور فراهم ساخته و امکان کاریابی را افزایش می دهد.

در این کشور عموماً کارفرمایان به دنبال جذب نیروهای کاری مناسب هستند تا نقص و کمبود نیروی کار مورد نیاز خود را برطرف نمایند. از این رو عمده افرادی که به کشور آلمان وارد شده و در جستجوی کار در این کشور بر می آیند، می توانند از موقعیت بسیار مناسب کاریابی ها در این کشور استفاده کرده و ویزای کار آلمان را دریافت نمایند.

نکته بسیار مهم این است که بسیاری از مؤسسات داخل ایران، وعده ارائه پیشنهاد شغلی را از طرف کارفرمایان کشور اروپایی به افراد متقاضی کار در خارج از کشور می دهند. این موضوع یک امری بسیار سخت است.

چرا که ارائه درخواست از سوی کارفرمای آلمانی برای جذب نیروی کاری که در ایران حضور دارد، امری سخت و پیچیده است که معمولاً با عدم تمایل کارفرمایان آلمانی یا دیگر کشورها همراه می باشد.

canadamie در اقدامی جدید با توجه به شرایط کنونی و در راستای اهداف معنوی خود، خدمات کاریابی در تعدادی از کشورها را به مدت محدود ارائه می نماید که از جمله این کشورها کانادا می باشد.

همچنین برای نخستین بار، این موسسه محصولی را تهیه و ارائه کرده که در آن به موضوع کار در خارج از کشور پرداخته شده است و کلیه نکات مهم و کلیدی در این زمینه از جمله اصول کاریابی، چگونگی تدوین و ارائه رزومه و… آموزش داده شده است. این محصول با نام راهنمای گام به گام تا کار در خارج از کشور با هزینه اندک در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.

 

مؤسسات کاریابی در آلمان

همانطور که ذکر شد افرادی که خواهان دریافت ویزای کار آلمان می باشند، می توانند از طریق مؤسسات معتبر کاریابی در آلمان به منظور یافتن شغل مورد نظر خود اقدام نمایند.

فعالیت کاریابی ها و مؤسسات کاریابی به دو صورت حضوری و غیرحضوری یا آنلاین می باشد. افرادی که موفق به اخذ ویزای کار آلمان و یا به عبارتی دقیق تر ویزای جستجوی کار آلمان می شوند، می توانند به مدت 6 ماه در کشور آلمان حضور داشته و با مراجعه به نهادهای کاریابی، در جستجوی شغل مورد نظر برآیند.

در صورت دیگر، افراد قبل از اینکه وارد کشور آلمان شوند می توانند از طریق سایت های کاریابی معتبر، شرایط خود را جهت کاریابی در کشور آلمان ارزیابی نمایند و از طریق این وب سایت ها، موقعیت های شغلی خود را بیایند.

سپس به محض ورود به کشور آلمان، مصاحبه حضوری با شرکت ها و مؤسسات کاری و یا تحویل مدارک کاری به آن ها انجام می گیرد. در ادامه canadamie در ادامه به بررسی چندی از سایت های کاریابی در آلمان پرداخته است.

 

شرایط اخذ ویزای همراه آلمان

همسر و یا پارتنر رسمی فرد که با وی زندگی مشترک دارد و همچنین فرزندان مجرد زیر 18 سال وی شامل ویزای همراه کشور آلمان می شوند. افرادی که دارای ویزای آلمان از طریق کار هستند پس از این که در این کشور مشغول به کار شده و در حالت پایداری قرار گرفتند می توانند درخواست خود را جهت الحاق خانواده و صدور ویزای همراه اعلام نمایند.

لازم به ذکر است که این افراد باید بتوانند از پس هزینه های زندگی خود و خانواده در کشور آلمان برآیند و قادر به تأمین مخارج باشند. همراهان نیز از امتیازات ویژه ای در کشور آلمان برخوردار می باشند. از جمله این امتیازات، بهره مندی از خدمات رفاهی، اجتماعی و درمانی، اجازه کار فول تایم برای همسر و تحصیل فرزندان در مدارس آلمان می باشد.

 

اقامت دائم آلمان از طریق کار

به متقاضیان اخذ اقامت آلمان از طریق کار این مژده داده می شود که چنانچه به مدت 5 سال به صورت مداوم در کشور آلمان مشغول به زندگی قانونی و کار همراه با پرداخت مالیات باشند، می توانند برای اقامت دائم این کشور درخواست دهند.

از این رو پس از مدتی بعد از دریافت اقامت دائم کشور آلمان، شخص با دانستن تاریخ این کشور و سطح زبان پیشرفته آلمانی می تواند درخواست تابعیت این کشور را اعلام نماید. به همین دلیل، بسیاری از افراد که برای اخذ ویزای کار آلمان اقدام می نمایند، تصمیم به دریافت اقامت آلمان به صورت دائم و سپس اخذ تابعیت و پاسپورت آلمان می باشند.

 

سوالات متداول

شرایط دریافت ویزای کاری آلمان چیست؟

داشتن جاب آفر، حداقل 3 سال سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی و بلد بودن زبان آلمانی از جمله شرایط لازم می باشد.

 

آیا می توان ویزای کار آلمان بدون مدرک زبان را دریافت کرد؟

برای برخی از مشاغل غیر تخصصی ممکن است به مدرک زبان نیاز نداشته باشید. اما در کل بلد بودن زبان انگلیسی یا آلمانی ضروری است.

 

مشاغل مورد نیاز در آلمان کدامند؟

مشاغل حوزه مهندسی و فناوری اطلاعات بیشترین تقاضا را در بازار کار آلمان دارند.

 

ارتباط با ما
مشاوره رایگان

جهت تماس از داخل ایران با موسسه از طریق شماره زیر با پشتیبانی و مشاورین رسمی MIEcanadaتماس حاصل فرمایید

تماس تصویری

شما می توانید جهت تماس تصویری با مشاوران ما از این دکمه استفاده کنید. مجوز های لازم برای میکروفون و دوربین را در صورت نیاز به مرورگر دستگاه خود بدهید ساعات پاسخگویی به تماس تصویری: ۱۱ لغایت ۱۶

نویسنده :
m.amareh
منى اماره فارغ التحصیل رشته مترجمى زبان انگليسى مى باشد. با توجه به علاقمندى در زمينه قوانين مهاجرتى و همچنين نويسندگى ، ايشان در حال حاضر در موسسه Canadamie در حوزه نوشتن مقالات و توليد محتوا سايت مشغول به كار هستند.
افزودن دیدگاه
Custom Image

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

main logo
canada passport