جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

No Title Available

تحصیل در مدارس آمریکا

با توجه به نظام آموزشی قوی و همچنین سطح علمی بالا در سیستم آموزشی آمریکا، بسیاری از دانش آموزان قصد تحصیل در مدارس آمریکا را دارند. به منظور تحصیل در مدارس آمریکا، دانش آموزان می توانند در مدارس دولتی، خصوصی و تیزهوشان این کشور به تحصیل بپردازند. برخورداری از شرایطی مانند معدل بالا، سطح زبان مناسب، تمکن مالی خوب و… جهت دریافت پذیرش تحصیلی و تحصیل در مدارس آمریکا الزامی است. تحصیل در آمریکا از سن 6 سالگی آغاز شده و همگی ملزم به آغاز تحصیل در این سن هستند. تحصیل در مدارس خصوصی و بین المللی آمریکا مشروط به پرداخت شهریه است که به طور میانگین حدود 35 تا 50 هزار دلار آمریکا می باشد. تحصیل در آمریکا، بورسیه تحصیلی مقطع دبیرستان آمریکا، شرایط، برنامه درسی و قوانین مدارس دبیرستان های آمریکا در این مقاله بررسی خواهد شد. جزئیات بیشتر در خصوص شرایط تحصیل در آمریکا را می توانید در مقاله ذیل مطالعه بفرمایید. همچنین در صورت تماس با موسسه canadamie و یا تکمیل فرم تماس، ضمن بهره مندی از مشاوره تلفنی رایگان، امکان بررسی شرایط شما فراهم می شود.

ارتباط با ما
فهرست مطالب

شرایط تحصیل در مدارس آمریکا

به منظور دریافت پذیرش تحصیلی از مدارس آمریکا، مهمترین مسئله قبل از اقدام، بررسی شرایط تحصیل در این مدارس است. سیستم آموزش آمریکا، زمینه انتخاب غنی را برای دانش آموزان بین المللی فراهم می نماید. دانش آموزانی که قصد تحصیل در مدارس آمریکا را دارند باید بدانند که تحصیل در این کشور از سن 6 سالگی آغاز می شود و تا سن 16 سالگی اجباریست. دانش آموزان باید در مجموع 12 سال را در مدرسه ابتدایی و متوسطه مشغول به تحصیل باشند. از مجموع طول دوره 12 ساله تحصیل، دانش آموزان بایستی 5 تا 6 سال را در مدارس ابتدایی و مابقی آن را در دوره متوسطه طی کنند. همانطور که می دانید تحصیل در مدارس آمریکا به زبان انگلیسی می باشد و دانش آموزان برای تحصیل در آمریکا باید به زبان انگلیسی تسلط کافی داشته باشند؛ اما نکته ای که باید بدانید این است که در صورتی که سطح زبان مناسبی نداشته باشید می توانید در ابتدا و قبل از شروع تحصیل خود، دوره زبان را در این کشور تکمیل نموده و سپس وارد مدرسه شوید. برای کسب اطلاعات و بررسی بیشتر شرایط تحصیل در آمریکا می توانید لینک زیر را مطالعه نمایید.

متون آموزشی، برنامه درسی و قوانین مدارس و دبیرستان های آمریکا

همانطور که بیان شد سیستم آموزشی در مدارس آمریکا یک سیستم غنی می باشد؛ به همین دلیل هر ساله دانش آموزان بسیاری قصد تحصیل در مدارس آمریکا را دارند. قوانین تحصیلی هر ایالت با ایالت دیگر متفاوت است و تحصیل در ایالات متحده بر عهده دولت ایالتی و محلی می باشد. همچنین هر ایالت دارای بخش آموزشی و قوانین مربوط به امور مالی، استخدام پرسنل مدرسه، حضور دانش آموزان و برنامه های درسی مربوط به خود است. بسیاری از دانش آموزان قبل از اقدام برای تحصیل در مدارس آمریکا به دنبال دانستن برنامه های درسی مدارس آمریکا هستند. در این باره باید گفت با توجه به مقطعی که در آن مشغول به تحصیل هستید، برنامه های درسی نیز متفاوت خواهد بود.

کتب درسی که در دبیرستان های آمریکا تدریس می شود عبارتند از

  • علوم زیست شناسی
  • شیمی
  • فیزیک
  • ریاضیات
  • آمار
  • هندسه و حساب
  • انگلیسی و زبان های محاوره ای
  • علوم انسانی
  • ادبیات
  • علوم اجتماعی
  • تاریخ
  • جغرافیا
  • اقتصاد

اکثر ایالت ها دوره های بهداشتی را نیز اجباری کردند. به طوری که دانش آموزان در مورد کمک های اولیه تغذیه، فیزیک بدن و آگاهی از داروها نیز باید آموزش ببینند. هنر، زبان های خارجی و تربیت بدنی نیز توسط برخی مدارس در برنامه های اجباری آورده شده است.

بورسیه تحصیلی در مقطع دبیرستان آمریکا

بسیاری از اشخاصی که قصد تحصیل در مدارس آمریکا را دارند، به دریافت بورسیه تحصیلی در مقطع دبیرستان آمریکا می اندیشند. با توجه به اینکه دبیرستان های خصوصی در آمریکا تنوع فرهنگی را پذیرفته و از آن استقبال می کنند، بورسیه های بسیاری نیز برای دانش آموزان بین المللی در نظر گرفته شده است. دانش آموزان خارجی می توانند آداب و رسوم، فرهنگ و اعتقادات بسیار و همچنین مزایای دیگری را به این کشور وارد نمایند و به همین دلیل سعی می شود که با اعطای بورسیه تحصیلی، از آنان حمایت شود. جالب است که بدانید در بسیاری از مواقع، دانش آموزان خارجی از دانش آموزان آمریکایی نیز کمک های مالی بالاتری دریافت می کنند. نکته حائز اهمیت این است که بورسیه تحصیلی در مقطع دبیرستان آمریکا توسط مدارس به دانش آموزان اعطا می شود. به طور قطع برای دریافت بورسیه تحصیلی، دانش آموز باید دارای شرایطی باشد که در ادامه به برخی از آن ها اشاره می شود.

  • دانش آموزان برای دریافت بورس تحصیلی باید در سن 13 تا 18 سالگی باشند.
  • دانش آموزان باید در 3 سال گذشته نمرات بالای B+ داشته باشند.
  • دانش آموزان باید تسلط کافی به زبان انگلیسی داشته باشند و آزمون آن را به خوبی پشت سر بگذرانند.
  • دانش آموزان باید با فرهنگ و آداب و رسوم آمریکایی سازگاری داشته باشند.
  • دانش آموزان باید در مدارس خصوصی و شبانه روزی، پذیرش خود را دریافت نمایند.

انواع بوسیه تحصیلی در مقطع دبیرستان آمریکا از قرار ذیل است

  • بورسیه لوسمی 2016
  • بورسیه تحصیلی بنیاد اولشن
  • بورسیه Survivor Cancer Survivor
  • بورسیه تحصیلی Baer Reintegration 
  • بورسیه تحصیلی Lulus Scholarship Fall / Winter 
  • بورسیه تحصیلی و کمک های مالی دانشگاه بریگام
  • بورسیه تحصیلی دانشگاه جامعه دانشگاه ادموندز

بدین منظور که اطلاعات بیشتری در مورد بورسیه تحصیلی در آمریکا داشته باشید، می توانید مقاله مرتبط با بورسیه تحصیلی در آمریکا در این وب سایت بهره مند شوید.

مدارک مورد نیاز برای تحصیل در آمریکا

چنانچه قصد تحصیل در مدارس آمریکا را دارید، باید مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش از مدارس آمریکا و ویزای تحصیلی آمریکا را فراهم نمایید. همانطور که می دانید تحصیل در مدارس آمریکا برای دانش آموزان ایرانی امری غیرممکن نخواهد بود؛ اما دریافت ویزا از کشور آمریکا با سختی بسیاری همراه است. دانش آموزان پس از دریافت پذیرش خود از مدرسه مورد نظر در آمریکا می توانند برای ویزاهای F1، M1 و یا حتی J1 اقدام نمایند. تمامی این ویزاها برای تحصیل در آمریکا صادر می شود؛ اما ویزای F1 یکی از ویزاهایی است که ایرانیان می توانند شانس بیشتری در دریافت آن داشته باشند. مدارک مورد نیاز برای تحصیل در آمریکا به شرح ذیل است:

  • ارائه پاسپورت معتبر
  • ارائه ریزنمرات سال های تحصیلی
  • ارائه شناسنامه شخص متقاضی
  • ارائه پذیرش از مدرسه خصوصی و شبانه روزی
  • ارائه پذیرش از خوابگاه (محل اسکان دانش آموز)
  • ارائه نامه تمکن مالی
  • ارائه گواهی سلامت
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
  • ارائه گواهی پرداخت شهریه مدرسه
  • ارائه مدرک زبان

معرفی مدارس آمریکا

برای تحصیل در مدارس آمریکا بهتر است که تمام مدارس خصوصی و شبانه روزی، مدارس دولتی و همچنین مدارس تیزهوشان آمریکا را بشناسید تا بتوانید با توجه به شرایط خود، بهترین و مناسب ترین مدرسه را انتخاب نمایید. در حال حاضر بسیاری از مدارس دولتی، خصوصی و تیزهوشان در آمریکا وجود دارد که پذیرای دانش آموزان با استعداد می باشند. همانطور که می دانید در هر ایالت آمریکا، مدارس متفاوت و بسیاری وجود دارد. اگر قصد تحصیل در مدارس دولتی آمریکا را دارید باید بدانید که اخذ پذیرش از این مدارس، با سختی و دشواری بسیاری همراه است و اشخاصی می توانند وارد این مدارس شوند که اقامت آمریکا را داشته باشند؛ اما برای ورود و اخذ پذیرش از مدارس خصوصی و مدارس تیزهوشان آمریکا کافیست که معدل بالا و سطح زبان مناسبی داشته باشید. در این صورت می توانید از بهترین مدارس خصوصی و مدارس تیزهوشان در آمریکا، پذیرش تحصیلی خود را دریافت نمایید. در این بخش از مقاله بر آن شدیم تا 10 مدرسه از برترین مدارس آمریکا را به شما عزیزان معرفی نماییم.

اسامی برترین مدارس آمریکا مشخصات مدارس
دبیرستان علوم و فناوری توماس جفرسون

Thomas Jefferson High School for Science and Technology

این مدرسه در ایالت ویرجینا قرار گرفته است. این مدرسه بین مدرسه دولتی فیرفاکس و جامعه تجارت برای بهبود دانش آموزان در زمینه ریاضیات، علوم و فناوری ایجاد شده است.
دبیرستان کارنگی واوانگارد

Carnegie Vanguard High School

این مدرسه در شهر هوستون و در ایالت تگزاس قرار گرفته است. تمام دانش آموزان این مدرسه به عنوان استعدادهای درخشان و تیزهوشان وارد دانشگاه می شوند.
دبیرستان فرهنگستان هنر و علوم لیبرال

Liberal Arts and Science Academy High School

این مدرسه در شهر آستین و در ایالت تگزاس واقع شده است. این مدرسه به صورت رقابتی بوده است و بر اساس نمرات و استعداد دانش آموزان پذیرش دارد.
آکادمی کلاسیک گیلبرت

Gilbert Classical Academy

این مدرسه در شهر گیلبرت ایالت آریزوان قرار گرفته است. آکادمی کلاسیک گیلبرت دارای یک برنامه درسی یکپارچه و دقیق با تمرکز بر روش آموزش سقراط می باشد.
دبیرستان طراحی و معماری

Design and Architecture Senior High School

این مدرسه در میامی ایالت فلوریدا قرار گرفته است. این مدرسه ارشد طراحی و معماری، یک مدرسه مغناطیس، پایه و اساس محکمی در مد، ارتباطات تصویری، هنرهای زیبا، سرگرمی، طراحی صنعتی و معماری را فراهم می کند.
مدرسه مقدماتی کالج استنتون

Stanton College Preparatory School

این مدرسه در جکسونویل فلوریدا واقع شده است. این مدرسه بیش از 50 باشگاه و سازمان از جمله انجمن های افتخاری، گروه های علاقه ویژه، تیم های دانشگاهی، باشگاه های خدماتی و موسیقی دارد.
آکادمی بین المللی

International Academy

این مدرسه در بلومفیلد هیلز میشیگان قرار دارد. این آکادمی ترکیبی از معیارهای دقیق آکادمیک و یادگیری عملی و مرتبط با شغل را ارائه می دهد.
آکادمی STEM Downingtown این آکادمی در داونینگ تاون پنسیلوانیا قرار دارد. یک مدرسه عالی و با ارزش در داونینگ تاون پنسیلوانیا است. این مدرسه یک مدرسه جهانی بین المللی است.
دبیرستان فنی استاتن آیلند

Staten Island Technical High School

این مدرسه در جزیره استاتن نیویورک قرار دارد. دبیرستان فنی استاتن آیلند بخشی از گروه مدرسه هایی است که دارای موقعیت ویژه از وزارت آموزش NYC است. این مدرسه پاسخگوی نیاز دانش آموزان با استعداد نیویورک سیتی است. اگرچه این مدرسه بر مهندسی و فناوری تأکید می کند، اما هنر نیز در این دبیرستان حضور پررنگی دارد.
مدرسه لاتین بروکلین

Brooklyn Latin School

این مدرسه در بروکلین نیویورک می باشد. مدرسه لاتین بروکلین یک برنامه درسی کلاسیک برای لیبرال ارائه می دهد. دانش آموزان از پیش زمینه قوی در علوم، ریاضیات، تاریخ، انگلیسی، لاتین، یک زبان مدرن جهان و تاریخ هنر برخوردار می شوند.

انواع مدرسه در آمریکا

مدارس در امریکا به دو دسته دولتی و خصوصی تقسیم می شوند. مدارس دولتی هزینه های خود را از دولت دریافت می کنند. با این حال مدارس امریکا در دسته بندی های دیگری به انواع مخنلفی تقسیم می شوند. انواع مدرسه در آمریکا در 13 دسته قرار می گیرد.

انواع مدرسه در آمریکا

Traditional public school Magnet school
Charter school Private special education school
Parochial school Language immersion school
Traditional private school Reggio Emilia school
Montessori school Religious school
Waldorf school Virtual or Online school
Boarding school

انواع مدارس دولتی در امریکا

  • Traditional public school:

این نوع مدارس از نوع مدارس دولتی اسن. گفتنی است که مدارس دولتی توسط بودجه دولتی محلی، ایالتی و فدرال اداره می شوند. به گفته انجمن ملی مدارس مدارس، نسبت ها و منابع مالی می تواند از ایالت به ایالت دیگر متفاوت باشد، اما تنها تا 9 درصد بودجه آموزش عمومی سنتی از سوی دولت فدرال تامین می شود.

  • Charter school:

مانند مدارس دولتی سنتی، این نوع مدرس نیز رایگان هستند. با این حال، والدین معمولاً باید یک درخواست جداگانه برای ثبت نام کودک در Charter school ارائه دهند و مانند مدارس خصوصی، فضاها اغلب محدود است.

  • Magnet school:

مدارس مگنت در زمینه های خاصی مانند فناوری، علم یا هنر تخصص دارند این نوع مدارس دولتی رایگان هستند.

  • Public virtual (or online) school:

یک مدرسه دولتی مجازی، دارای همان الزامات اعتبار معلمی، ارزیابی علمی و مدیریتی است که یک مدرسه دولتی یه طور معمول دارد.

انواع مدارس خصوصی در امریکا:

  • Traditional private school:

مدارس خصوصی توسط دولت تأمین مالی نمی شوند، به همین دلیل است که آنها برای آموزش هزینه دریافت می کنند.

  • Boarding school:

این نوع مدارس شبانه روزی بوده و مدرسه شبانه روزی طبق تعریف به مدرسه ای گفته می شود که به دانش آموزان خود غذا و اسکان ارائه می دهد.

  • Language immersion school:

این نوع مدارس دو زبانه بوده و معلمان دو زبانه کلاس های خود را به زبان دوم به درجات مختلف تدریس می کنند.

  • Montessori school:

Montessori school برای آموزش به شخصیت و علایق هر کودک احترام می گذارد و از کودکان دعوت می کند تا از طریق فعالیت های عملی به کاوش و یادگیری بپردازند.

  • Private special education school:

این مدارس نسبت به مدارس متوسط مجهزتر خواهند بود تا نیازهای آموزشی تخصصی دانش آموزان خود را برآورده کنند.

  • Parochial school:

Parochial school یک مدرسه خصوصی مذهبی است که از یک کلیسای محلی بودجه دریافت می کند.

  • Religious school:

Religious school مدارس مذهبی هستند که اغلب به عنوان مدارس خصوصی مستقل طبقه بندی می شوند، اما به یک انجمن وابسته هستند.

تحصیل در مدارس شبانه روزی یا بین المللی آمریکا

تحصیل در مدارس شبانه روزی یا بین المللی آمریکا برای دانش آموزان دارای استانداردهای تحصیلی بالا و یک محیط امن است. با این حال، هر مدرسه شبانه روزی تجربیات متفاوتی را برای دانشجویان به همراه خواهد داشت. مدارس شبانه روزی در ایالات متحده آمریکا نوعی مؤسسه خصوصی یا دولتی هستند که دانش آموزان می توانند در طول سال تحصیلی در آن تحصیل کرده و در آن بمانند. جایی که با معلمان یا مدیران خود در یک مکان وقت می گذرانند. این نوع مدارس مجهز به تجهیزات مدرن و باکیفیت هستند. علاوه بر این، آنها آموزش با کیفیت بالا و برنامه های خاص ورزشی، هنری و فعالیت های سرگرمی را ارائه می دهند. هدف اصلی آنها ایجاد یک جامعه یادگیری است که در آن دانش آموزان بتوانند روی مطالعات خود تمرکز کنند و پیشرفت کنند. تحصیل در مدارس آمریکا که شبانه روزی هستند دارای سیستم آموزشی نواورانه و روش های تدریس نوین دارند. اقامتگاه های تمیز و ایمن و همچنین معلمان متخصص از امتیاز های این تحصیل در مدارس آمریکا که شبانه روزی است، می باشد.

هزینه تحصیل در مدارس آمریکا

به منظور مهاجرت به آمریکا جهت تحصیل در مدارس این کشور بایستی از هزینه های تحصیل و زندگی در آمریکا اطلاع داشت تا بتوان متناسب با شرایط خود، بهترین مدرسه را برای تحصیل انتخاب کرد. هزینه تحصیل در مدارس آمریکا با توجه به مدارس دولتی و همچنین مدارس خصوصی و شبانه روزی متفاوت می باشد. البته باید گفت که دانش آموزان بین المللی برای تحصیل در مدارس آمریکا باید پذیرش خود را از مدارس خصوصی و شبانه روزی در این کشور اخذ نمایند. هزینه تحصیل در مدارس آمریکا با توجه به نوع مدرسه و همچنین شهر و ایالتی که مدرسه در آن قرار دارد، متفاوت است؛ اما به طور میانگین، مدارس آمریکا هزینه ای در حدود 35000 دلار آمریکا تا 50000 دلار آمریکا را در بر می گیرند. البته این مبلغ در مقایسه با بسیاری از مدارس کانادا، بالا می باشد. علاوه بر هزینه تحصیل در مدارس آمریکا، دانش آموزان باید هزینه زندگی خود را نیز تأمین نمایند. در جدول زیر می توانید برخی از هزینه های زندگی در آمریکا و همچنین هزینه های سالانه تحصیل در مدارس آمریکا را مشاهده نمایید.

موارد هزینه ها به دلار
رستوران ارزان قیمت 15.00 $
غذا در مک دونالد 8.00 $
کاپوچینو 4.23 $
یک بطری آب معدنی 1.53 $
1 لیتر شیر 0.84 $
1 کیلوگرم برنج 4.01 $
1 کیلوگرم پنیر 10.79 $
12عدد تخم مرغ 2.35 $
1 کیلوگرم فیله مرغ 8.81 $
1 کیلوگرم موز 1.58 $
1 کیلوگرم پرتغال 4.15 $
1 کیلوگرم گوجه فرنگی 4.27 $

هزینه تحصیل در مدارس آمریکا

هزینه تحصیل در مدارس آمریکا

Abraham Joshua Heschel School 38,450 دلار در سال
Abington Friends School 34,625
All Saints Episcopal School 11,050
American Heritage School 26,439
American Heritage School 26,439
Annie Wright Schools 25,460
Applewild School 34,250

قوانین مدارس آمریکا

همانطور که می دانید کشور آمریکا مدارسی با امکانات فراوانی دارد و نظام آموزشی نسجمی را شامل می شود. در قوانین مدارس آمریکا به صورت کلی مدارسه های آمریکا برای کودکان 6 سال به بالا اجباری و در دوازده سال به طول می انجامد. از طرفی کلاس نهم برای دانش آموزان از 14 سالگی شروع شده و به دنبال آن در 18 سالگی فارغ التحصیل می شوند. یکی دیگر از قوانین مدارس آمریکا سیستم نمره دهی بوده که در محدوده A  تا  F قرار می گیرد.

بهترین مدارس آمریکا

همانطور که میدانید کشور آمریکا دارای مدارس با کیفیت و سطح علمی بالا بوده و به تمامی شهروندان بالای 6 سال رفتن به مدرسه را اجباری کرده است. به صورت کلی دانش آموزان بین المللی اجازه تحصیل به صورت خصوصی یا شبانه روزی را دارند و بیشتر دانش آموزان در فصل پاییز تحصیل خود را آغاز می کنند. یکی از مواردی که باید به آن دقت کافی را داشته باشید سن بوده در مقطع دبیرستان نیاز به سن 14 تا 18 سال را دارید. لازم به ذکر است که مدرسه های آمریکا از سطح علمی بالایی برخوردار هستند و بهتر است که فرزندان خود را از ابتدای تحصیل با محیط این مدارس آشنا کنید. بسیاری از متقاضیان ثبت نام در مدرسه های آمریکا این سوال را دارند که بهترین مدارس آمریکا شامل چه مدارسی هستند؛ در پاسخ به این سوال جدولی از بهترین مدارس آمریکا برایش ما عزیزان آماده کرده ایم.

بهترین مدارس آمریکا شهر
Thomas Jefferson High School for Science and Technology Alexandria
Academic Magnet High School North Charleston
Merrol Hyde Magnet School Hendersonville
School for Advanced Studies (SAS) Miami
Townsend Harris High School Flushing
The School for the Talented and Gifted (TAG) Dallas
BASIS Chandler Chandler

مراحل اخذ ویزای دانش آموزی آمریکا

مراحل اخذ ویزای دانش آموزی آمریکا و روند درخواست ویزای F-1 مشابه ویزای M-1 و مشابه ویزای J-1 است. در نتیجه، روند شرح داده شده در زیر ممکن است برای هر سه نوع ویزای دانش آموزی آمریکا استفاده شود.

  • قدم اول: انتخاب مدرسه و ارائه درخواست

مدارس معمولاً اعلان‌های پذیرش را در ماه مارس و آوریل ارسال می‌کنند. مدارس منتخب متقاضیان باید توسط SEVP تأیید شوند. تحصیل در مدارس آمریکا شرایط مختلفی دارد از این رو هنگام انتخاب مدرسه و ارائه درخواست به این موضوع باید توجه شود.

  • قدم دوم: دریافت فرم I-20 یا  DS-2019

پس از پذیرش در یک مدرسه،دانش آموزان F-1 و M-1 فرم I-20 گواهی واجد شرایط بودن وضعیت دانشجویی غیرمهاجر و دانش آموزان J-1 فرم DS-2019 را دریافت خواهند کرد.

  • قدم سوم: پرداخت هزینه I-901 SEVIS

این هزینه برای دانشجویان F-1/M-1 حدود 350 دلار و برای دانشجویان J-1 حدود 220 دلار است.

  • قدم چهارم: انتخاب نزدیکترین سفارت

در این رابطه خوب است که فرآیندهای ویزای دانشجویی ایالات متحده ممکن است بسته به سفارتی که از طریق آن درخواست می کنید کمی متفاوت باشد.

  • قدم پنجم: تکمیل فرم DS-160 آنلاین

برای تکمیل این فرم انلاین نیز توجه داشته باشید که باید کل فرم را به زبان انگلیسی پر کنید، مگر اینکه از شما خواسته شود نام کامل خود را با الفبای اصلی خود وارد کنید. برای کسانی که در درک دستورالعمل های انگلیسی مشکل دارند، ترجمه ها در فرم موجود است.

  • قدم ششم: برنامه ریزی برای مصاحبه ویزا

برای مصاحبه ویزای خود را برنامه ریزی کنید. زمان انتظار برای مصاحبه بسته به سفارت متفاوت است. برای مشاهده زمان انتظار برای سفارت خود به وب سایت ویزای ایالات متحده مراجعه کنید.

  • قدم هفتم: پرداخت هزینه درخواست

هزینه درخواست ویزا خود را پرداخت کنید در مرحله بعد، هزینه درخواست 160 دلار را بپردازید. این هزینه صرف نظر از کشور مبدا و محل درخواست شما همان قیمت است.

  • قدم هشتم: حضور در مصاحبه ویزا

آخرین گام بزرگ در فرآیند ویزا مصاحبه است. این مصاحبه عامل تعیین کننده ای برای دریافت ویزای تحصیلی ایالات متحده خواهد بود. قبل از شرکت در مصاحبه باید مدارک و الزاماتی که هنگام مصاحبه لازم است را گرداوری کرده و ارائه دهید.

  • قدم نهم: پرداخت هزینه صدور نیاز

پرداخت هزینه صدور ویزا (در صورت نیاز) برخی از دانشجویان پس از تایید ویزای تحصیلی ایالات متحده باید هزینه صدور ویزا را پرداخت کنند. اینکه آیا این هزینه مورد نیاز است یا نه بستگی به ملیت شما و توافق متقابل کشور شما با ایالات متحده دارد.

  • قدم دهم: دریافت ویزا

ویزای خود را دریافت کنید هنگامی که تمام مراحل بالا را کامل کردید و تاییدیه ویزای دانشجویی بین المللی به ایالات متحده را دریافت کردید، سفارت پاسپورت شما را با ویزای جدید به شما برمی گرداند. توجه داشته باشید که برخی از سفارت‌ها از شما می‌خواهند که شخصاً برای تحویل گرفتن آن مراجعه کنید، در حالی که برخی دیگر آن را مستقیماً برای شما ارسال می‌کنند.

شرایط اخذ ویزای همراه آمریکا

تحصیل در مدارس آمریکا و اخذ ویزای همراه، یکی از مهمترین مواردیست که این روزها سوالات بسیاری در باب آن پرسیده می شود. به همین دلیل در این قسمت، شرایط اخذ ویزای همراه آمریکا را بررسی می نماییم. اگر قصد دارید که فرزندتان به تحصیل در مدارس آمریکا بپردازد، بهتر است بدانید که والدین به عنوان همراه یا همان گاردین، امکان دریافت اقامت در کنار فرزندان را ندارند و تنها می توانند برای دیدار فرزند خود از طریق اخذ ویزای توریستی آمریکا اقدام نمایند. اما چنانچه شخصی که برای تحصیل در آمریکا اقدام می نماید؛ بالای 18 سال داشته و دارای همسر و فرزندان زیر 18 سال باشد، می تواند برای اعضای خانواده خود، ویزای همراه دریافت کند. با توجه به روابط سیاسی بین دو کشور ایران و آمریکا، اخذ ویزای همراه به راحتی امکان پذیر نخواهد بود؛ اما همراهان می توانند ویزایی تحت عنوان ویزای F2 یا ویزای M2 را دریافت نمایند. شخص دانشجو برای اقدام و دریافت ویزا برای همراهان خود بایستی یک نسخه از ویزای تحصیلی خود را به دانشگاه و یا کالج تحویل نماید، فرم همراه را تکمیل کرده و سپس برای اعضای خانواده خود اقدام نماید.

اقامت و تابعیت پس از تحصیل در آمریکا

پس از بررسی شرایط تحصیل در مدارس آمریکا باید به اقامت و تابعیت پس از تحصیل در آمریکا پرداخت تا افرادی که قصد دریافت اقامت و تابعیت این کشور را دارند از قوانین آن آگاه باشند. همانطور که می دانید تحصیل در آمریکا یکی از روش های مهاجرت به این کشور می باشد که می توان پس از آن و با رعایت قوانین، به اقامت و تابعیت آمریکا دست یابید. در صورتی که قصد اخذ گرین کارت یا همان اقامت دائم آمریکا را دارید، باید بدانید که پس از پایان تحصیلات خود و در صورتی که موفق به یافتن شغل در این کشور شوید می توانید ویزای کاری H1B را دریافت نمایید. در این صورت به شخص متقاضی، اقامت دائم 3 ساله اعطا خواهد شد و پس از آن می توان درخواست تابعیت و پاسپورت آمریکا را مطرح کرد. همانطور که گفته شد، ویزای کاری آمریکا در ابتدا به مدت 3 سال صادر می شود که البته قابلیت تمدید تا 3 سال دیگر را خواهد داشت. نکته مهم در این است که شخص کارفرما در این مدت می تواند برای شخص متقاضی (کارمند) درخواست گرین کارت نماید. اگر در مدت 3 ساله دوم، شخص متقاضی درخواست گرین کارت ننماید؛ شخص متقاضی باید خاک کشور آمریکا را ترک کرده و مجدداً درخواست ویزای کار آمریکا را مطرح کند. یکی از مهمترین مواردی که شخص متقاضی برای دریافت گرین کارت باید رعایت کند، تسلط کافی به زبان انگیسی است. با مطالعه مقاله ذیل، اطلاعات کاملی در خصوص اقامت آمریکا و روش های اخذ آن به دست خواهید آورد.

Picture of الناز دادخواه
الناز دادخواه
همه پست ها
ارتباط با ما
مشاوره رایگان

جهت تماس از داخل ایران با موسسه از طریق شماره زیر با پشتیبانی و مشاورین رسمی MIEcanadaتماس حاصل فرمایید

تماس تصویری

شما می توانید جهت تماس تصویری با مشاوران ما از این دکمه استفاده کنید. مجوز های لازم برای میکروفون و دوربین را در صورت نیاز به مرورگر دستگاه خود بدهید ساعات پاسخگویی به تماس تصویری: ۱۱ لغایت ۱۶

نویسنده :
الناز دادخواه
الف دادخواه دانش آموخته مترجمی زبان و نویسنده. نویسنده محتوای امور مهاجرت با گذراندن دوره ها و کلاس های مهاجرتی دکتر امیرمحمد ملک پور.
افزودن دیدگاه
Custom Image

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

main logo
canada passport