جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

اقامت سوئیس ✔️ شرایط اخذ اقامت دائم + مدارک مراحل 2024

اقامت سوئیس

اقامت سوئیس، از طریق 7 روش اصلی کار، تحصیل، سرمایه گذاری، ازدواج، تولد، پناهندگی و مهاجرت افراد موفق ممکن است. روش کاری از محبوب ترین روش ها برای کسب اقامت سوئیس در بین ایرانیان می باشد. از مهم ترن شرایط اقامت در سوئیس برای ایرانیان میتوان به مدرک زبان انگلیسی یا فرانسوی، اثبات تمکن مالی و همچنین عدم سوءپیشینه نیز اشاره کرد. برای دریافت اقامت کاری با داشتن جاب آفر و سابقه کاری نیز امکان پذیر است. در اقامت تحصیلی ابتدا باید نامه پذیرش از دانشگاه را داشته باشد این نوع اقامت به اقامت دائم تبدیل نمیشود مگر اینکه نوع ویزای خود را تغییر داده مثلا با پیدا کردن کار به ویزای کاری تبدیل کنید. اقامت از طریق سرمایه گذاری از طریق دو روش ثبت شرکت یا پرداخت مالیات بر ازرش افزوده نیز امکان پذیر است. در ادامه مقاله تمامی روش ها به صورت کامل ارزیابی شده است.

ارتباط با ما
فهرست مطالب

شرایط اقامت در سوئیس برای ایرانیان

در خصوص شرایط اقامت در سوئیس برای ایرانیان می توان بیان داشت که با توجه به روشی که از طریق آن اقدام می فرمایید، شرایط مختلفی وجود دارد.شرایط کلی برای اقامت در سوئیس برای ایرانیان  به صورت لیستی عبارتند از:

  • تمکن مالی: شما باید توانایی مالی داشته باشید تا بتوانید هزینه‌های خود و خانواده‌تان را در سوئیس تامین کنید.
  • بیمه‌ ی سلامت: شما باید بیمه‌ی سلامت مناسب داشته باشید.
  • محل اسکان: شما باید محل اسکان مناسبی داشته باشید.
  • عدم سوء سابقه: شما نباید دارای سوء سابقه‌های جنایی یا مشکلات حقوقی جدی در سوئیس یا در کشور مبدأ باشید.
  • درخواست مناسب: شما باید درخواست مناسبی برای اقامت مطلوب خود داشته باشید (تحصیلی، کاری، تاجری و غیره) و مدارک مورد نیاز را ارائه دهید.
  • تعهد به رعایت قوانین: شما باید تعهد داشته باشید که قوانین و مقررات سوئیس را رعایت خواهید کرد.
  • قبولی در مصاحبه: ممکن است نیاز به مصاحبه با مقامات مهاجرتی داشته باشید تا وضعیت و اهلیت خود را تایید کنید.
  • دلایل واجد شرایط: شما باید دلایل واجد شرایط بودن برای روشی که قصد دارید از آن طریق اقدام کنید را ثابت کنید.

انواع روش های اخذ اقامت سوئیس

برای دریافت اقامت سوئیس روش های مختلفی وجود دارد در ادامه به برخی از این روش‌ها اشاره می‌کنیم:

  • اقامت تحصیلی سوئیس: برای این نوع اقامت باید در یک دانشگاه یا موسسه پذیرفته شوید. این نوع اقامت برای مدت معینی به مدت تحصیل معتبر است.
  • اقامت کاری: اگر شما پیشنهاد شغلی از یک کارفرما در سوئیس دریافت کنید، می‌توانید اقامت کاری درخواست دهید. این اقامت ممکن است برای مدت مشخصی باشد و وابسته به شغل شما باشد.
  • اقامت سرمایه گذاری: اگر شما قصد تاسیس کسب و کار یا سرمایه‌گذاری در سوئیس را دارید، می‌توانید اقامت تاجری اخذ کنید. برای این منظور، باید معیارهای خاصی را ارضاء کنید.
  • اقامت از طریق ازدواج: اگر همسر شما تابعیت سوئیسی داشته باشد ممکن است.
  • اقامت از طریق تولد: در این روش باید یکی از والدین تابعیت سوئیسی داشته باشند.
  • اقامت پناهندگی: از جمله روش های پر خطر که توصیه نمی گردد.

مدارک مورد نیاز اقامت در سوئیس

همه علاقه مندان مهاجرت و اخذ اقامت سوئیس باید برای عملی شدن خواسته شان، مدارکی را به اداره مهاجرت این کشور تحویل دهند و براساس این مدارک است که افسران مهاجرتی این کشور، تصمیم به پذیرش فرد می گیرند.

هرچند که روش های مختلف اقامت در سوئیس، مدارک متفاوتی را نیازمند است اما مدارکی که در همه برنامه های مهاجرتی یکسان است، عبارتند از:

  • فرم درخواست تکمیل شده
  • اصل گذرنامه
  • دو قطعه عکس
  • کپی مدارک هویتی از جمله شناسنامه
  • ارائه اسناد مربوط به تمکن مالی
  • مدارک تحصیلی و ریزنمرات
  • نامه پذیرش دانشگاه در صورت تصمیم به تحصیل در دانشگاه های سوییس
  • آنجام سلسه مراتب اداری برای اخذ ویزا و ارائه آنها
  • مدارک شغلی
  • رزومه

مراحل اخذ اقامت سوئیس

عبور از مراحل اخذ اقامت موجب می شود تا اداره مهاجرت سوئیس به بررسی درخواست افراد برای زندگی در این کشور بپردازند. هر کدام از مراحلی که در این راه قرار دارد، خود به چند بخش تقسیم می شود که متقاضیان ملزم به اجرای درست همه این زیرشاخه ها می باشند.

ابتدای شروع کار برای گرفتن اقامت با انتخاب روش مهاجرتی آغاز می گردد و در قدم بعد، فرد باید به کسب اطلاعات لازم پیرامون روش انتخابی خود بپردازد. پس از آگاهی کامل از شرایط و قوانین است که زمان تکمیل مدارک و فرم درخواست می رسد و متقاضی باید اقدام به جمع آوری همه مدارک خواسته شده کند. پرداخت هزینه ها، گرفتن وقت ملاقات سفارت، شرکت در مصاحبه، انجام آزمایش های مورد نیاز و… از دیگر مراحل اخذ اقامت سوئیس می باشد که یکی پس از دیگری باید اجرا شوند و با اجرای این مراحل است که پرونده مهاجرتی متقاضی برای بررسی کامل می گردد.

انواع مجوز اقامت در سوئیس

کشور سوئیس برای اقامت اتباع خارجی، مجوز های مختلف و متفاوتی را صادر میکنه که در این قسمت قصد داریم شرایط و نحوه دریافت انواع مجوز اقامت در سوئیس را که برای اتباع خارجی صادر می کند را معرفی نماییم این مجوزها عبارتند از:

 

مجوز
توضیحات
مجوز L در این مجور به اتباع خارجی اجازه اقامت کوتاه مدت داده می شود که این مجوز تا یک سال نیز قابل تمدید است.
مجوز B در این مجور اجازه برای اقامت کوتاه مدت به اتباع خارجی داده می شود که یک ساله است و قابل تمدید نیست.
مجوز C  با دریافت این مجور به شما اجازه اقامت دائم این کشور داده می شود نکته مهم این است که برای شهروندان کانادا، امریکا و اتحادیه اروپا و بعد از 5 سال و برای شهروندان دیگر کشور ها بعد از 10 الی 12 سال اقامت دائم کشور سوئیس صادر می شود.       
مجوز Ci این مجوز که برای افراد خانواده‌ کارمندان ادارات دولتی و سفارت‌خانه‌ها صادر خواهد شد تا زمانی که ویزای عضو اصلی (کارمند سفارت خانه یا اداره) معتبر باشد اعتبار دارد.
مجوز N این مجور برای پناهندگان این کشور صادر می شود.
مجوز F این مجوز نیز برای کسانی که درخواست پناهندگی دادند و درخواست انها ریجکت شده اما به دلایل منطقی قادر به خروج از این کشور نمی باشند صادر می شود.
مجوز S این مجوز به صورت موقت برای کسانی صادر می شود که اشخاص مهمی باشند و نیاز به محافظت ویژه دارند.
مجوز G این مجور برای کسانی صادر می شود که در رفت و آمد هستند و مثلا در سوئیس کار می کنند ولی در این کشور زندگی نمی کند، نکته مهم در این مجوز این است که هیچ گونه مزیت داشتن حق اقامت این کشور برای این افراد قابل استفاده نیست.

اقامت سوئیس از طریق کار

اقامت سوئیس از طریق کار با توجه به نرخ بیکاری پایین در سوئیس، یکی از محبوب ترین روش های مهاجرت به این کشور برای افرادی است که دارای تخصص و مهارت هستند. اخذ ویزای کار و شرایط اقامت در سوئیس برای اتباع اتحادیه اروپا و شهروندان ایسلند، نروژ و لیختن اشتاین و کسانی که تبعه کشورهای دیگر هستند شرایط متفاوتی دارد. شهروندان اتحادیه و منطقه اروپا می توانند به صورت رایگان وارد کشور سوئیس شوند البته برای اخذ اجازه کار باید خود را به اداره کار سوئیس معرفی کنند. اتباع کشورهای دیگر نیازمند داشتن اجازه کار و اقامت هستند. شما نمی توانید با ویزای توریستی وارد کشور سوئیس شوید و کار پیدا کنید سپس نوع ویزای خود را تغییر دهید. مهمترین شرط برای اخذ ویزای کار در سوئیس داشتن پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای معتبر سوئیسی می باشد. اتباع کشورهای جهان سوم تنها در صورتی مجاز به اخذ این ویزا هستند که هیچ سوئیسی و ملیت اتحادیه اروپا واجد شرایط برای کار مورد نظر وجود نداشته باشد.

اقامت از طریق کار به سه صورت اجازه L، B وC  می باشد. اجازه L برای اقامت به مدت حدود یک سال در سوئیس است و امکان دارد نهایتاً برای مدت یک سال دیگر نیز تمدید شود. اجازه B برای اقامت در سوئیس مدت یک سال اعتبار داشته و امکان تمدید سالانه آن نیز وجود دارد. اجازه اقامت C برای افرادی است که به مدت 10 سال در سوئیس زندگی کنند البته شهروندان کانادا و آمریکا پس از گذشت 5 سال می توانند اقامت دائم سوئیس را دریافت نمایند. نمودار زیر نشان دهنده نرخ بیکاری کشور سوئیس در ماه های اخیر می باشد:

نمودار نرخ بیکاری سوئیس

اقامت سوئیس از طریق تحصیل

اخذ اقامت سوئیس از طریق تحصیل شرایط خاص دارد که در ادامه به توضیح آن خواهیم پرداخت.

 نظام آموزشی در کشور سوئیس به صورت بولونیایی می باشد. آموزش رایگان برای شهروندان این کشور به صورت اجباری خواهد بود. دانشجویانی که قصد تحصیل در این کشور را دارند باید بدانند که زبان آموزش در کشور سوئیس شامل زبان های آلمانی، ایتالیایی، فرانسوی و رومانیایی می شود؛ اما در مدارس و دانشگاه های این کشور دانشجویان می توانند به زبان انگلیسی تحصیلات خود را ادامه دهند. تحصیل در کشور سوئیس در تمامی مقاطع امکان پذیر است و دانشجویان می توانند در مدرسه و سپس دانشگاه، تحصیلات خود را ادامه دهند.

  • تحصیل در مدارس سوئیس

تحصیل در کشور سوئیس از سن 6 سالگی آغاز می شود. مدارس سوئیس جزء بهترین مدارس در سطح جهان هستند و تحصیل در مدارس سوئیس به نوعی سرمایه گذاری محسوب می شود، چرا که تعدادی از بهترین سیاستمدارن، اقتصاددانان و دانشمندان در فارغ التحصیل مدارس و دانشگاه های سوئیس بوده اند و همچنین شانس کاریابی پس از تحصیل در سوئیس بسیار بالاست. هزینه تحصیل در مدارس در سال بین 35000 فرانک تا 90000 فرانک می باشد.

  • تحصیل در دانشگاه های سوئیس

تحصیل در مقطع کارشناسی به زبان آلمانی و فرانسوی امکان پذیر است و دانشجو می بایست حداقل مدرک زبان آلمانی در سطح B1 یا B2 را اخذ نماید. ادامه تحصیل در این مقطع نیازمند داشتن مدرک دیپلم است و حدوداً 3 سال به طول می انجامد. همچنین دانشجو امکان کار دانشجویی به مدت 10 ساعت در هفته را دارد و میانگین حقوق دریافتی بین 12 تا 15 فرانک به ازای هر ساعت می باشد. تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد حدوداً یک سال و نیم یا دو سال به طول می انجامد و به زبان انگلیسی متداول است. دانشجو در این مقطع اجازه کار پاره وقت 20 ساعت در هفته را دارد. هزینه تحصیل در سوئیس بسته به رشته و دانشگاه بسیار متغیر است و هزینه تحصیل در دانشگاه های دولتی پایین می باشد. تحصیل در مقطع دکترا نیازمند داشتن سوپروایزر و رزومه علمی قوی است. امکان اخذ بورس در این مقطع بالا بوده و طول مدت تحصیل در دوره دکترا بین 3 تا 4 سال می باشد. همچنین دانشجو در مقطع دکترا امکان کار به مدت 30 ساعت در هفته را دارد که بخش قابل توجهی از هزینه های زندگی خود را می تواند تامین کند. به طور میانگین، هزینه تحصیل در سویئس در مقاطع دانشگاهی با احتساب هزینه زندگی سالیانه در حدود 30 تا 34 هزار فرانک سوئیس می باشد.

  • کار پس از تحصیل در سوئیس

فرد پس از اتمام تحصیل فرصت 4 تا 6 ماهه برای پیدا کردن کار دارد و در صورت پیدا کردن کار مورد نظر می تواند به اقامت سوئیس دست پیدا کند. لازم به ذکر می باشد که در کشور سوئیس امکان بردن همراه با ویزای تحصیلی وجود ندارد. همچنین افرادی که دارای سوابق تحصیلی خوب در حین تحصیل در سوئیس بوده اند بصورت تضمینی از سوی دانشگاه های سوئیس به شرکت ها و موسسات سوئیسی جهت استخدام معرفی می شوند.

اقامت سوئیس از طریق سرمایه گذاری

اقامت از طریق سرمایه گذاری در سوئیس با توجه به اینکه این کشور از نظر اقتصادی پیشرفته و سطح زندگی بالایی دارد، همواره مورد توجه بسیاری از اشخاص ثروتمند بوده است. اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری به دو روش امکان پذیر می باشد:

  • اقامت از طریق ثبت شرکت
  • اقامت از طریق پرداخت مالیات و خودحمایتی
  • اقامت سوئیس از طریق ثبت شرکت

در روش ثبت شرکت سرمایه گذار می تواند در سوئیس شرکت ثبت کرده و از این طریق به اقامت دائم سوئیس دست پیدا کند. البته شرکت ثبت شده باید سودآوری و تاثیر مثبت داشته و برای شهروندان سوئیسی شغل ایجاد کند. با توجه به پیچیدگی و حساسیت پروسه های ثبت شرکت فرد بایستی پروسه تشکیل پرونده خود را از طریق  مشاور مهاجرتی انجام دهد. متقاضی باید برای شرکت تجاری خود یک نام انتخاب کند و پس از آن تمام مدارک هویت اش را ترجمه رسمی کند. همچنین باید اسامی مدیر عامل و سهامداران را اعلام نماید. پس از مهاجرت به سوئیس از طریق ثبت شرکت به فرد کارت اقامت سوئیس یک ساله اعطا می گردد که این کارت اقامت قابلیت تمدید خواهد داشت.

  • شخص متقاضی و خانواده اش می توانند در بانک افتتاح حساب کنند
  • فرزندان امکان تحصیل در بهترین مدارس و دانشگاه ها با کیفیت آموزشی بالا را دارند
  • می توانند آزادانه در کشورهای عضو شنگن تردد داشته باشند
  • اقامت سوئیس از طریق تمکن مالی

خودحمایتی سوئیس یا اخذ اقامت سوئیس از طریق تمکن مالی، روش مهاجرتی است که تنها با نمایش میزان سرمایه مورد نیاز امکان پذیر است. در این روش که بیشتر برای افراد متمکن و بازنشسته توصیه می شود، افراد بدون نیاز به ارائه مدرک تحصیلی یا مدرک زبان خاصی می توانند تنها با نمایش میزان دارایی و سرمایه بانکی خود، برای سرمایه گذاری، مهاجرت و اخذ اقامت دائم سوئیس اقدام نمایند. بدین گونه که به ازای تفاضل سنی 55 تا 78 سال بایستی تمکن مالی خود را نمایش داده و از درآمد ماهیانه ثابت برخوردار باشید. در این صورت به شما اقامت از طریق تمکن مالی و به صورت موقتی اعطا می شود که با تمدید سالیانه آن، پس از چند سال می توانید آن را به اقامت دائم تبدیل کرده و سپس مقدمات اخذ پاسپورت سوئیس را فراهم نمایید. توجه فرمایید که تعداد پذیرش متقاضیان از این روش، محدود است و برای این روش بایستی در بازه زمانی تعیین شده اقدام کرد. فرد متقاضی اصلی می در این روش باید بالای 55 سال باشد تا بتواند به همراه همسر و فرزندان زیر 18 سال خود اقامت بازنشستگی سوئیس را اخذ نماید. همچنین متقاضی می تواند در کشور سوئیس به خرید ملک و سرمایه گذاری بپردازد، به شرطی که نیاز به استخدام در آن پروژه و شرکت و یا منجر به گرفتن موقعیت شغلی کارگر سوئیسی نباشد و تنها به قصد اخذ سود از سرمایه گذاری باشد.

  • اقامت سوئیس از طریق خرید ملک

اقامت سوئیس از طریق خرید ملک برای افرادی که صرفا قصد سرمایه گذاری دارند، امکان پذیر است. اشخاصی که اقدام به خرید ملک در سوئیس می نمایند، می توانند به مدت 6 ماه در سال را در این کشور حضور داشته باشند. لازم به ذکر است که این نوع سرمایه گذاری صرفاً با هدف کسب سود انجام می شود و با خرید ملک فرد نمی تواند به اقامت دائم سوئیس دست پیدا کند.

اقامت سوئیس از طریق ازدواج

اقامت از طریق ازدواج از دیگر راه های مهاجرت به این کشور می باشد. در صورتی که شخص با اتباع سوئیسی ازدواج نماید، می تواند برای اخذ تابعیت و اقامت دائم سوئیس اقدام کند. در صورتی که فرد بخواهد به شریک زندگی خود در سوئیس بپیوندد، یک سری شرایط خاص را بایستی رعایت نماید. در خصوص ازدواج در سوئیس، متقاضی باید حداقل 18 سال سن داشته و یکی از طرفین شهروندی کشور سوئیس را دارا باشد. در قانون کشور سوئیس ازدواج بین خانواده محارم وافراد درجه یک یا فرزندان همسر قبلی ممنوع است. همچنین فرد در اداره ثبت باید صحت مدارک را به اثبات برساند. پس از اینکه مدارک تحویل داده شد، شخص می تواند مقدمات ازدواج را انجام دهد. بهتر است طرفین برای ثبت ازدواج در شهرداری حاضر شوند، در صورتی که یکی از آن ها در خارج از کشور باشند می توان مقدمات ازدواج را به صورت کتبی انجام داد. برای اخذ تابعیت از طریق ازدواج فرد متقاضی باید مطیع قوانین سوئیس بوده و به نحوه ی زندگی کردن در کشور سوئیس عادت کرده باشد.

اقامت و تابعیت سوئیس از طریق تولد

اخذ اقامت دائم سوئیس و تابعیت این کشور اروپایی ار طریق تولد بر اساس خون می باشد. راه های اخذ تابعیت و اقامت سوئیس از طریق تولد به صورت زیر می باشد:

  1. فرزندی که در کشور سوئیس از پدر و مادری که تابعیت سوئیس دارند متولد می شود.
  2. فرزندی که از مادر سوئیسی متولد می شود.
  3. در صورتی که فرد از پدر سوئیسی و مادر غیر سوئیسی متولد می شود.
  4. فرزندی که در خاک سوئیس از پدر و مادری نامعلوم بدنیا بیاید.
  5. فرزندی که توسط اتباع سوئیسی به فرزند خواندگی پذیرفته شود می تواند تابعیت کشور سوئیس را به دست آورد.

لازم به ذکر می باشد که دولت سوئیس تابعیت مضاعف را پذیرفته است و افراد سوئیسی امکان اخذ دو تابعیت را دارند.

اقامت سوئیس از طریق پناهندگی

اقامت سوئیس از طریق پناهندگی از بدترین راه های مهاجرت به این کشور می باشد. پناهنده به شخصی گفته می شود که به دلیل نژاد ، اعتقادات مذهبی ، ملیت ، باورهای سیاسی ، رنگ پوست و تعلق به یک گروه اجتماعی و یا آزار و اذیت جسمی  یا جنسی ، خطرات جنگ و ناامنی مجبور به ترک زادگاه خود شده است. اصلی ترین موضوع در باب پناهندگی دارا بودن پرونده ی مناسب است که نشان دهد جان و امنیت شخص در کشورش در خطر است. فرد در ابتدا درخواست پناهندگی خود را ارائه می دهد سپس SEM تقاضانامۀ او را ثبت و بررسی می نماید و مشخص می کند که درخواست پناهندگی مورد تایید می باشد یا خیر؟ نمودار زیر درخواست های پناهندگی سوئیس در چند سال اخیر را نشان می دهد. خط سبز نشان دهنده تعداد درخواست های پناهندگی سوئیس پذیرفته شده و خط قرمز نشان دهنده تعداد پناهندگان رد شده می باشد. canadamie به دلیل خطرات بسیار پناهندگی و مهاجرت قاچاقی این روش را توصیه نمی کند و مسیر های مهاجرت قانونی را با شما در میان خواهد گذاشت.

شرایط اقامت در سوئیس برای هنرمندان و افراد موفق

کشور سوئیس برای آن دسته از هنرمندانی که به دستی بر قلم دارند و به شغل نویسندگی مشغولند، خدمات اقامتی در خاصی در نظر گرفته است که جزئیات آن به شرح زیر است:

  • این برنامه مختص گروه هایی همچون نویسندگان، مترجمین و سایر افراد دارای خلاقیت است که در مدت زمان های دو هفته إلی شش ماه در نظر گرفته شده است.
  • محل اقامت هنرمندان به علاوه وعده های غذایی برای این افراد در نظر گرفته شده است.
  • برای شرکت در این برنامه محدودیت سنی و نیاز به ارائه مدرک زبان وجود نداشته و اقدام برای سطوح مختلف امکان پذیر است.

شرایط اقامت در سوئیس برای همراهان

ویزای همراه سوئیس یکی دیگر از روش های اخذ اقامت است که افراد به سادگی به آن خواهند رسید به شرطی که خواسته های اداره مهاجرت سوئیس را در این زمینه فراهم کنند. یکی از این خواسته ها، حضور متقاضی در سفارت می باشد و ارائه درخواست خود به زبان انگلیسی، آلمانی، فرانسوی یا ایتالیایی است.

متقاضیان، ملزم به تحویل همه مدارک و کپی آنها می باشند و بعد از ارسال مدارک است که باید حداقل 16 هفته برای رسیدگی به مدارکشان، صبر نمایند. اگر با درخواست متقاضی موافقت شود، وی باید با مدارکی از جمله: اصل و کپی گذرنامه، فرم درخواست اقامت، دو قطعه عکس و هزینه ویزا، به سفارت مراجعه کرده تا فرایند اخذ اقامت خود را تکمیل و بدون هیچ مشکلی به این کشور با ویزای همراه سوئیس، مهاجرت کند.

هزینه اقامت سوئیس

هزینه اقامت سوئیس شامل مبالغی است که افراد باید بعد از مهاجرت به این کشور بپردازند. از زمانی که متقاضی تصمیم به مهاجرت به سوئیس را می گیرند برای اخذ مجوز رسیدن به این هدف، هزینه هایی باید پرداخته شود که جزییات آن به شرح زیر است:

  • پرداخت 97 دلار برای اخذ ویزای افراد بالای 12 سال
  • پرداخت 46 دلار برای اخذ ویزای کودکان 6 الی 11 سال
  • پرداخت 43 دلار برای اخذ ویزا (ویژه شهروندان ارمنستان، آذربایجان، گرجستان، روسیه و صربستان)

در کنار این مبالغ که جزء هزینه های اصلی اقامت سوییس می باشد، پرداخت هزینه های جانبی و جزیی دیگری برای انجام آزمایش ها و مراحل اخذ ویزا نیز واجب می باشد.

تمدید اقامت سوییس

افرادی که هنوز موفق به اخذ اقامت دائم کشور سوئیس نشده اند، برای اینکه سکونت آنها در سوئیس با مشکل روبرو نشود باید اعتبار آن را تمدید نمایند. نکات مهمی که در این باره وجود دارد این است که حتما متقاضیان پروسه تمدید ویزای خود را به دقیقه 90 واگذار نکنند و دو هفته قبل از به پایان رسیدن اجازه حضورشان در سوئیس، اقدام به تمدید اقامت خود کنند.

افراد باید درخواست خود را به اداره مهاجرت سوئیس مبنی بر تمدید مجوز اقامتشان ارسال نمایند. بدیهی است که در این فرایند، ارائه مدارک و توضیحاتی به افسران مهاجرتی سوئیس جزء شرایطی می باشد که همه متقاضیان موظف به اجرای آن هستند و پس از انجام این سلسه مراتب است که تمدید اقامت آنها با موفقیت روبرو خواهد شد.

قوانین و شرایط اخذ اقامت دائم سوئیس

اقامت دائم سوئیس هدف بسیاری از متقاضیان مهاجرت به این کشور می باشد که دارای شرایط و پیچیدگی های است. افرادی واجد شرایط اخذ اقامت دائم سوئیس هستند که از قواعد زیر پیروی کنند:

  • سکونت مداوم در سوئیس به مدت 10 سال
  • داشتن تسلط به زبان سوئیس
  • عدم سابقه کیفری
  • انطباق پذیری با نوع زندگی در سوئیس
  • در تضاد نبود زندگی فرد با شزایط و سیاست های کشور سوئیس
  • برخورداری از تمکن مالی

در کنار این شرایط، ارائه مدارک زیر برای بررسی تقاضای افراد در جهت اخذ اقامت از شرایط اولیه برای اخذ دائم سوئیس می باشد:

  • مدارک هویتی
  • آدرس محل زندگی متقاضی در سوئیس
  • مدرک زبان
  • فیش پرداخت هزینه های مربوطه

در کنار شرایط و مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت دائم سوئیس باید به نکات زیر نیز توجه ویژه ای شود:

  • افرادی که موفق به گرفتن اقامت دائم سوئیس می شوند، اگر بیشتر از 6 ماه این کشور را ترک کنند، مجوز اقامت دائمشان باطل می شود
  • اقامت دائم، اجازه همراهی کودک و همسر را برای متقاضی به همراه دارد
  • برای رسیدن به اقامت دائم سوئیس، گفتن دروغ، عواقب جبران ناپذیری را برای افراد در پی دارد.

مجوز اقامت دائم سوئیس

مجوز اقامت دائم سوئیس این اجازه را به متقاضیان می دهد که بدون دغدغه تمام شدن مدت اعتبار ویزا و… در کشور سوئیس به عنوان شهروند مشغول به زندگی، کار و مجاز به استفاده از تمام خدمات این کشور شوند. افراد با اخذ اقامت دائم هیچ محدودیتی برای استخدام نخواهند داشت و به راحتی قادر به خریداری ملک، سرمایه گذاری و… می شوند.

هزینه های زندگی در سوئیس

بررسی هزینه های زندگی یکی از دغدغه های افراد متقاضی مهاجرت و اخذ اقامت است. هزینه های زندگی در سوئیس، بالا است البته شرایط زندگی در این کشور نیز بسیار عالی است و اگر یک بار شما به سوئیس سفر کنید به دنبال راهی جهت گرفتن اقامت سوئیس خواهید بود. هزینه زندگی در سوئیس بسته به شهر متغیر می باشد به عنوان مثال در شهرهای ژنو و زوریخ هزینه زندگی بالاتر است. جدول زیر هزینه های زندگی را در شهر برن نشان می دهد:

اقلام قیمت
غذا، رستوران ارزان قیمت 17.60 €
غذا برای 2 نفر، رستوران متوسطه 88.02 €
McDonalds 12.32 €
کاپوچینو (به طور منظم) 3.85 €
نوشابه 3.77 €
آب 3.04 €
بازارها قیمت
شیر  (1 لیتر) 1.29 €
کباب نان سفید تازه (500 گرم) 2.17 €
برنج  (1 کیلوگرم) 2.16 €
تخم مرغ 5.36 €
پنیر محلی (1 کیلوگرم) 21.74 €
سینه مرغ  (1 کیلوگرم) 25.23 €
گوشت گاو (1 کیلوگرم) 38.73 €
سیب (1 کیلوگرم) 2.96 €
موز (1 کیلوگرم) 2.36 €
پرتقال (1 کیلوگرم) 3.04 €
گوجه فرنگی (1 کیلوگرم) 2.42 €
سیب زمینی (1 کیلوگرم) 3.81 €
پیاز (1 کیلوگرم) 2.93 €
کاهو (1 سر) 2.99 €
آب (بطری 1.5 لیتر) 1.22 €
حمل و نقل قیمت
بلیط یک طرفه (حمل و نقل محلی) 3.52 €
تاکسی 1 کیلومتر (تعرفه عادی) 3.70 €
بنزین (1 لیتر) 1.42 €
خرید آپارتمان قیمت
قیمت هر متر مربع برای خرید آپارتمان در مرکز شهر 6،748.07 €
قیمت هر متر مربع برای خرید آپارتمان در خارج از مرکز 5،867.88 €
اجاره آپارتمان       قیمت
آپارتمان (1 خوابه) در مرکز شهر 931.79 €
آپارتمان (1 اتاق خواب) خارج از مرکز 754.02 €
آپارتمان (3 اتاق خواب) در مرکز شهر 1،944.40 €
آپارتمان (3 اتاق خواب) خارج از مرکز      1،456.30 €
حقوق مبلغ
متوسط درآمد ماهیانه پس از کسر مالیات 4،447.26 €

 

اخذ تابعیت سوئیس

اقامت دائم سوئیس را می توان از روش هایی مانند کار، تولد، ازدواج، ثبت شرکت و پرداخت مالیات در سوئیس اخذ نمود. افرادی که از طریق کار و سرمایه گذاری و… به این کشور مهاجرت می کنند معمولاً می توانند پس از گذشت حدود 10 الی 12 سال زندگی در سوئیس و پرداخت مالیات به اخذ اقامت دائم و شهروندی آن دست یابند مگر آن که اقامت سوئیس را از طریق ازدواج و پناهندگی دریافت کرده باشند. کشور سوئیس تابعیت دوگانه را قبول دارد و افراد می توانند با حفظ تابعیت اولیه خود تابعیت و پاسپورت سوئیس را اخذ نمایند. این مقاله توسط کارشناسان canadamie تهیه و گردآوری شده است و هر گونه کپی برداری از آن غیر قانونی و از نظر شرعی حرام می باشد.

مزایا و معایب زندگی در سوئیس

مزایا و معایب زندگی در سوئیس را مورد بررسی قرار می دهیم. این کشور می تواند مانند دیگر کشور ها از مزایا و معایبی برخوردار باشد. از مزایای زندگی در سوئیس می توان به قانونمندی و امنیت اجتماعی اشاره نمود و همچنین سطح علمی بالا در مدارس و دانشگاه های این کشور زبانزد عام و خاص است. از معایبی که در این کشور وجود دارد فرهنگ سرد و خشک افراد این کشور است و باید به این مهم دقت داشته باشید، افراد بومی خیلی سخت با مهاجرین صمیمی می شوند. در طرف دیگر یادگیری زبان سوئیسی برای مهاجران ایرانی بسیار سخت است.

 

ارتباط با ما
مشاوره رایگان

جهت تماس از داخل ایران با موسسه از طریق شماره زیر با پشتیبانی و مشاورین رسمی MIEcanadaتماس حاصل فرمایید

تماس تصویری

شما می توانید جهت تماس تصویری با مشاوران ما از این دکمه استفاده کنید. مجوز های لازم برای میکروفون و دوربین را در صورت نیاز به مرورگر دستگاه خود بدهید ساعات پاسخگویی به تماس تصویری: ۱۱ لغایت ۱۶

نویسنده :
m.amareh
منى اماره فارغ التحصیل رشته مترجمى زبان انگليسى مى باشد. با توجه به علاقمندى در زمينه قوانين مهاجرتى و همچنين نويسندگى ، ايشان در حال حاضر در موسسه Canadamie در حوزه نوشتن مقالات و توليد محتوا سايت مشغول به كار هستند.
افزودن دیدگاه
Custom Image

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

main logo
canada passport