شرایط مهاجرت ماما به سوئد چگونه است؟
مهاجرت روش های مختلفی دارد و افراد بنا بر شرایط و فلسفه خود نسبت به این امر اقدام می نمایند. لذا در بین این روش ها، محبوب ترین روش برای افراد، روش کار است. شرایط مهم برای مهاجرت کاری داشتن تخصص و یا مهارتی خاص، تحصیلات عالی، سابقه کاری مرتبط با تحصیل و سن فرد متقاضی می باشد؛ اما در این بین افرادی هستند که حرفه آن ها در دسته بندی مشاغلی قرار می گیرد که باید حرفه آنها معادل سازی شود و به عبارتی مورد تایید ارگان های آن کشور برای فعالیت در آن حیطه شغلی باشد، علت این امر آن است که متخصصان این دسته از مشاغل با عموما با مردم در ارتباط بوده و همچنین نظم و نظام عمومی داخلی کشور در ارتباط هستند و برای دولت آن کشور این موضوع بسیار حائز اهمیت است که فرد مهاجر بتواند منطبق با قوانین و ساز و کارهای کشور عمل نماید. موضوعی که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت مهاجرت ماما به کشور سوئد است.
شرایط مهاجرت ماما به سوئد چگونه است؟ مامایی، جزء آن دسته از مشاغلی است که ماما باید با ساز و کارهای پایه مامایی در کشور سوئد آشنایی داشته باشند و به عبارتی منطبق با قوانین و آموزه های مامایی در این کشور فعالیت نماید. شرایط کار ماما در سوئد، به این صورت است که ماما باید ابتدا دوره معادل سازی را طی کند و پس از این دوره و شرکت در آزمون، در کلینیک یا بیمارستان در مدت زمان معین دوره کارآموزی را طی می نماید و سپس بعد از اتمام این دوره ودریافت مجوز، برای متقاضی ویزای سوئد برای کار 1 ساله صادر می شود که ماما بواسطه آن اجازه جستجوی کار در سوئد خواهد داشت. نکته بسیار مهمی که در مورد کار پزشکان و ماماها و پرستان و دیگر مشاغل پزشکی و پیراپزشکی وجود دارد این است که فرد باید بتواند به زبان آن کشور صحبت نموده و با عموم مردمم ارتباط داشته باشد. بعد از یافتن کار، می تواند 3 ماه برای دریافت blue card درخواست دهد. در ادامه مراحل و مدارک مورد نیاز مهاجرت به سوئد برای ماما را بررسی خواهیم نمود.
مراحل مهاجرت ماما به سوئد به صورت گام به گام
مهاجرت ماما به سوئد، مراحلی دارد که در این بخش مراحل مهاجرت ماما به سوئد به صورت گام به گام بررسی خواهد شد. برای کار در سوئد به عنوان ماما، اگر جزء شهروندان اتحادیه اروپا و یا کشور سوئد نباشید ملزم به دریافت مجوز از سوی اداره ای تحت عنوان اداره ملی بهداشت و رفاه سوئد هستید. برای اینکه واجد شرایط، دریافت مجوز کار در سوئد شوید، باید مراحلی را طی نمایید که در این قسمت به آن خواهیم پرداخت. طبق تحقیقات صورت گرفته ماما باید 5 مرحله را برای دریافت مجوز طی نماید که عبارتند از:
- ارزیابی تحصیلات متقاضی: در این بخش تحصیلات فرد با و مبانی و اصول رشته مامایی در سوئد مقایسه خواهد شد و در صورت تایید به مرحله بعد ورود خواهد نمود.
- آزمون سنجش مهارت: این آزمون که به زبان سوئدی برگزار می شود، تعیین کننده مهارت و توانایی شما برای پیمودن مراحل بعدی خواهد بود.
- دوره رایگان آموزش قوانین و مقررات نظام مراقبت های بهداشتی کشور سوئد.
- دوره آموزش بالینی را بگذرانند.
- درخواست مجوز
در ادامه هر کدام از این مراحل به صورت جامع بررسی خواهد شد.
مرحله اول – مدارک مورد نیاز مهاجرت ماما به سوئد
مهاجرت ماما به سوئد و اخذ اقامت سوئد از این طریق مراحلی دارد که در این عنوان مرحله اول این امر بررسی خواهد شد. مرحله اولی که ماما قصد اقدام به مهاجرت کاری به سوئد را دارد اینگونه است که در ابتدا باید تحصیلات وی ارزیابی شود. در این بخش سطح و مدت زمان تحصیل در سوئد فرد بررسی خواهد شد تا ارزیابی شود که ماما که خارج از کشور سوئد تحصیل نموده در سطح و به میزان یک مامای سوئدی هست یا خیر و سپس با بررسی این مرحله چگونگی مراحلی که فرد باید طی نماید مشخص خواهد شد. جهت انجام این مرحله بایستی فرم درخواست ارزیابی تحصیلات خود به همراه مدارکی که در ذیل عنوان شده اند را به این مرجع ارسال نمایید و توجه نمایید که لزومی برای ارسال مدارک اصلی شما وجود ندارد و کپی آنها کفایت می کند و در صورت بروز مشکل و ایرادی در خصوص مدارک به شما اطلاع داده خواهد شد. مدت زمان ارزیابی تحصیلات حدود سه ماه خواهدد بود که در صورت تایید به فرد از طریق ایمیل اعلام خواهد شد.
مدارک مورد نیاز مهاجرت ماما به سوئد که در این بخش ارزیابی می شوند عبارتند از:
- فرم درخواست ارزیابی تحصیلات خارج از کشور
- کپی از صفحه اول پاسپورت دارای اعتبار
کپی مدارک زیر علاوره بر زبان اصلی، باید به زبان سوئدی و هم به زبان انگلیسی ترجمه شده و ارسال شوند:
- کپی گواهی تحصیلات تکمیلی (بعنوان مثال: دیپلم)
- کپی گواهی دوره های گذرانده شده توسط فرد به علاوه اینکه مدت زمان آنها باید مشخص باشد.
- کپی از گواهی تغییراتی که پس از تکمیل برنامه در نام و نام خانوادگی فرد ایجاد شده است.
تاییدیه درخواست از طریق ایمیل به فرد ارسال می شود.
*نکته: در صورتی که تحصیلات فرد متقاضی توسط اداره ملی بهداشت و رفاه سوئد رد شود، مبنی بر این است که تحصیلات فرد برای کشور سوئد کافی نیست و همچنین امکان اقدام دوباره از طریق این مرجع برای متقاضی وجود ندارد. اما فرد می تواند از طریق جستجو در دانشگاه ها و یا کالج ها آموزش های تکمیلی را گذرانده و پس از تکمیل دوره آموزشی از اداره ملی بهداشت و رفاه درخواست مجوز نماید. برای اطلاع از شرایط مهاجرت پزشکان به سوئد می توانید این مقاله را مطالعه فرمایید.
مرحله دوم – شرایط آزمون های معادلسازی مدرک مامایی در سوئد چگونه است؟
مرحله دوم، مهاجرت ماما به سوئد، آزمون سنجش مهارت است. زمانی که تحصیلات ماما توسط اداره ملی بهداشت و رفاه سوئد ارزیابی و تایید شد، ماما وارد مرحله دوم خواهد شد. در این آزمون مشخص خواهد شد که ماما مهارت لازم را برای کار در سوئد خواهد داشت یا خیر و همچنین اگر مهارت وی دارای کم و کاستی باشد نحوه ادامه مراحل بعدی مشخص می شود. شرایط آزمون های معادلسازی مدرک مامایی در سوئد چگونه است؟ این آزمون به زبان سوئدی برگزار خواهد شد. فرد باید دو آزمون سنجش مهارت انجام دهد که اولین آزمون، تست پرستاران است که در مقاله مهاجرت پرستاران به سوئد کامل شرح دادیم و دومین آزمون تست ماماها، در اولین آزمون مهارت پرستاری خود را بعنوان یک ماما نشان باید بدهد و در دومین آزمون مهارت مامایی خود را به عرصه نمایش بگذارد. (نکته مورد توجه، مجوز فعالیت پرستاری به عنوان مراقبت های عمومی، مبنی بر دریافت مجوز فعالیت بعنوان یک ماما نیست.)
مطابق تحقیقات صورت گرفته تست پرستاری در دانشگاه گوتنبرگ برگزار می شود و پس قبولی در این تست، باید تست مامایی انجام شود که باید فرد ثبت نام نماید و این تست نیز در دانشگاه لوند برگزار می شود. (ماما می تواند بعد از قبولی در تست مهارت پرستاری، با دریافت مجوز از اداره ملی بهداشت و رفاه سوئد، بعنوان یک پرستار فعالیت نماید.)
چند بار امکان انجام این تست وجود دارد؟ فرصت شرکت در تست تئوری پنج بار، تست عملی سه بار که البته تا پنج سال فرصت است که این تست چه تئوری و چه عملی انجام شود.
آزمون معادلسازی برای پرستاران
آزمون معادلسازی برای پرستاران، توسط هیئت ملی بهداشت و رفاه سوئد برگزار خواهد شد که مسئول برگزاری آزمون های دانش پرستاری در سوئد است. افرادی مجاز به شرکت در این آزمون خواهند بود که توسط اداره ملی بهداشت و رفاه سوئد تایید شده باشند. مهاجرت ماما به سوئد و آزمون معادلسازی پرستاری، از دو بخش تشکیل شده است، بخش کتبی و بخش عملی. برای شرکت در آزمون کتبی، 4 ماه قبل از برگزاری آزمون اطلاع رسانی خواهد شد و برای آزمون عملی نیز به فرد متقاضی از طریق ایمیل زمان برگزاری آزمون اعلام می شود. برای شرکت در آزمون عملی از قبل یک ویدیو تمرینی برای فرد ارسال می شود تا وی بتواند خود را برای این آزمون آماده سازد.
آزمون کتبی، بعنوان سنجشی برای درک و توانایی کار بعنوان یک پرستار در سوئد عمل می کند. این آزمون شامل دو بخش است، بخش اول در مورد بیمار (شرح حالی از بیمار ارائه شده و فرد باید بعنوان یک پرستار مراقبت های لازم را انجام دهد.) بخش دوم در مورد استفاده دارو برای بیمار است که در این بخش فرد می تواند از ماشین حساب استفاده کند.
آزمون عملی، از شش بخش تشکیل شده که شامل اعمالی است که یک پرستار می تواند انجام دهد مانند، سوندگذاری، یافتن رگ برای تزریق سرم و… مدت زمان این آزمون بین 6 الی 12 ساعت است.
- دانلود
- 12 دقیقه
- 0
- ارسال
برای مشاهده ادامه این ویدئو باید در وب سایت عضو شوید و یا وارد حساب کاربری خود شوید.
عضویت در سایت تنها 30 ثانیه زمان نیاز دارد!
ورود یا ثبت نامآزمون معادلسازی برای مدرک مامایی در سوئد
تست بعد از آزمون پرستاری برای مهاجرت ماما به سوئد، آزمون معادلسازی برای مدرک مامایی در سوئد، است. شرط لازم برای شرکت فرد در این آزمون این است که تحصیلات وی مورد ارزیابی و تایید اداره ملی بهداشت و رفاه سوئد قرار گرفته باشد و این اداره فرد را مجاز به شرکت در این آزمون بداند. هدف از برگزاری این آزمون سنجش مهارت علمی و عملی ماما است. این آزمون شامل دو بخش است آزمون کتبی و آزمون عملی.
- بخش اول آزمون کتبی: آزمون کتبی دو بار در سال برگزار می شود که خود دارای چهار بخش است که اعم از:
- سلامت باروری، سلامت جنسی، پریناتال و حرفه مامایی است. بخش اول این آزمون تعیین کننده دانش علمی ماما در مواردی مانند، اصول اولیه بدن زنان، جلوگیری از بارداری، قوانین تجویز دارو، دیدگاه جنسیتی و شرایط زندگی زنان، زندگی مشترک و تمایلات جنسی، قوانین اساسی و حرفه مامایی است.
- بخش دوم آزمون شامل سوالاتی در رابطه با بارداری است که اعم از بارداری طبیعی و پیچیده، سلامت بارداری و همچنین کنترل بارداری و همچنین نظارت بر سلامت والدین و ناهنجاری ها و کنترل سلامت جنین و مادر است.
- بخش سوم این آزمون شامل سوالاتی درباره مراقبت های زایمانی و همچنین مراقبت های پس از زایمان است که اعم از مفاهیم اولیه مامایی، روانشناسی زایمان و نقش همسر، مراقبت های زایمانی و ترس از زایمان، تسکین درد، پارگی و نحوه بخیه زدن، عمل های زایمان در مواقع اورژانسی و سلامت بیمار پس از زایمان است.
- بخش چهارم شامل مراقبت های پس از زایمان و دوران شیردهی است که سوالاتی در مورد نوزاد کامل یا نارس و CPR نوزاد و حمایت از شیردهی است.
- بخش دوم آزمون عملی: ماما باید در آزمون کتبی قبول شده و وارد آزمون عملی شود. فرد باید اطلاعات جامع و کافی در مورد آزمون عملی داشته باشد و لذا هیچ چیز از پیش تعیین شده ای برای آزمون وجود ندارد و هیچ آموزشی در این خصوص به فرد داده نمی شود.
- مرحله سوم مرحله بعد از آزمون: بعد از انجام هر دو مرحله این آزمون دانشگاه لوند نتیجه را به هیئت ملی بهداشت و رفاه سوئد ارسال می کند و این هیئت در مورد مراحل بعدی تصمیم گیری می کند. (در صورتی که فرد 5 بار در آزمون کتبی و 3 بار در آزمون عملی مردود شود، دانشگاه برگزار کننده این آزمون نتیجه را به هیئت مربوطه اطلاع خواهد داد.)
فرصت های شرکت در آزمون مامایی: آزمون مامایی نیز همانند آزمون پرستاری از اولین تاریخ فرد 5 سال فرصت دارد این آزمون را تکمیل نماید. فرد در صورتی که در آزمون کتبی فرد فرصت دارد 5 بار در این آزمون شرکت نموده و قبول شود، در آزمون عملی نیز این فرصت 3 بار است.
مرحله سوم – گذراندن دوره های قوانین بهداشت سوئد برای مهاجرت ماما
گذراندن دوره های قوانین بهداشت سوئد برای مهاجرت ماما، در گام سوم است. این دوره آموزشی پس از قبولی در آزمون های ذکر شده، به صورت رایگان به زبان سوئدی برگزار می شود. این دوره شامل قرانین و مقررات نظام مراقبت های بهداشتی است. فرد در این دوره با تمامی قوانین و مقررات نظام بهداشتی سوئد آشنا شده و برای کار در سوئد به عنوان یک ماما گذراندن این دوره الزامی است. فرد برای گذراندن این دوره می تواند از طریق جستجو در سایت های رسمی در زمان اقدام، از مکان های برگزاری این دوره مطلع شده و اقدام به ثبت نام نماید. در پایان این دوره نیز آزمونی وجود دارد که تعیین می کند چقدر از قوانین بهداشتی را فرد آموخته و به خاطر سپرده است و در نهایت بعد از پاس نمودن این دوره و برای مهاجرت ماما به سوئد وارد مرحله چهارم خواهد شد.
مرحله چهارم – آموزش بالینی مامایی در سوئد
آموزش بالینی مامایی در سوئد، مرحله چهارم است. این آموزش نیز به زبان سوئدی خواهد بود. در طول دوره آموزش بالینی، دانش و مهارت های عملی و شایستگی ماما برای این حرفه بررسی می شود. در این زمان نحوه عملکرد سیستم مراقبت های بهداشتی سوئد را آموزش می بیند. این آموزش بالینی در دو محل کار به مدت سه ماه بدون ترتیب خاصی انجام خواهد شد، یک دوره آموزشی را در زایشگاه و دوره دیگر را در کلینیک مامایی تکمیل می شود. در این دوره هیچ کمک مالی برای فرد وجود ندارد و خود فرد باید متحمل هزینه های لازم باشد.
شرایط مهاجرت ماما به سوئد و کار در این کشور از این طریق، ماما باید یک محل کار برای خود پیدا نموده تا بتواند آموزش های بالینی خود را در آن محل انجام دهد. هنگامی که یک محل کار پیدا شد، کارفرما باید برای مجوز ویژه درخواست دهد و زمانی که دوره آموزشی به پایان رسید، مدیر و سرپرست ماما یک گواهی برای آموزش بالینی (به زبان سوئدی) پر می کند. ماما نیز باید گواهی را امضا نماید. زمانی که فرد درخواست خود را برای مجوز در مرحله بعد ارسال می کند، گواهی را نیز باید ضمیمه آن نماید. برای کار به صورت مستقل بعنوان یک ماما نیاز به مجوز وجود دارد و این مجوز نیز پس از این مرحله درخواست می شود، همانطور که گفته شد پس از اعطا گواهی به سازمان مربوطه می توان برای دریافت این مجوز درخواست نمود.
مرحله پنجم – پرداخت هزینه و ارسال درخواست مهاجرت مامایی به سوئد
مرحله پنجم، پرداخت هزینه و ارسال درخواست مهاجرت مامایی به سوئد، است. این مرحله زمانی است که فرد تمامی مراحل را طی نموده و قصد دریافت مجوز برای فعالیت در سوئد را دارد. جهت دریافت مجوز بایستی یک فرم درخواستی که در سایت سازمان مربوطه موجود است را پر نموده و به علاوه مدارک لازم و سپس پرداخت هزینه درخواست، درخواست مجوز خود را پست نمایید. درخواست مجوز باید شامل موارد زیر باشد:
- فرم درخواست تکمیل شده
- کپی صفحه اول پاسپورت
- کپی از مدرک مهارت زبان سوئدی
- مدرک اتمام دوره بالینی
- پرداخت هزینه درخواست 870 کرون
- مجوز اقامت در سوئد
مدت زمان و هزینه های پروسه معادلسازی مدرک مامایی در سوئد
مدت زمان و هزینه های پروسه معادلسازی مدرک مامایی در سوئد، مطابق تحقیقاتی که انجام شد، در این بخش بررسی خواهد شد. معادلسازی به صورت کلی پروسه زمان بری است زیرا اگر فرد زبان سوئدی نداند، حداقل بین 6 ماه الی 1 سال زمان می برد تا این زبان را آموزش ببیند. به علاوه هر کدام از مراحل معادل سازی نیز شرایط متفاوتی دارند که هر کدام از این مراحل حداقل 6 ماه زمان می برد. مهاجرت ماما به سوئد که در پروسه معادلسازی باید قرار بگیرد حدود 2 الی 4 سال زمان خواهد برد و هزینه های این پروسه شامل هزینه درخواست و هزینه دوره کارآموزی در بیمارستان است که باید بایستی طبق برآورد هایی که بیمارستان ،نظر فرد وجود دارد اقدام شود. اما هزینه های زندگی در سوئد سالانه حداقل 12.000 یورو می باشد.
مدرک زبان مورد نیاز مهاجرت مامایی به سوئد چیست؟
مدرک زبان مورد نیاز مهاجرت مامایی به سوئد چیست؟ به این سوال در این قسمت پاسخ داده خواهد شد. بر اساس بررسی های انجام شده یکی از شرایط مهاجرت ماما به سوئد، دانستن زبان سوئدی می باشد. در مرحله اول که مرحله ارزیابی تحصیلات است نیازی به دانستن زبان سوئدی وجود ندارد، اما در مراحل بعدی برای آزمون و دیگر دوره های آموزشی فرد ملزم به دانستن زبان سوئدی خواهد بود؛ زیرا تمامی این مراحل به زبان سوئدی ارائه می شود و از دیگر دلایل مهم این امر، این است که ماما با اقشار مختلف مردم سرو کار خواهد داشت و چه بسا شاید برخی از قشر مردم نتوانند به زبان انگلیسی صحبت نمایند، پس در نتیجه دانستن این زبان از ملزومات مهاجرت ماما به سوئد است.مطابق چارچوب مشترک بین اروپایی ها دانستن زبان کشور اروپایی تا سطح C1 برای پزشک و مشاغل پزشکی الزامی است. بر این اساس برای سطح زبان مورد نیاز برای مهاجرت ماما به سوئد نیز C1 زبان سوئدی می باشد.
شرایط کاریابی و بازار کار مامایی در سوئد
مهاجرت ماما به سوئد، در دسته بندی روش کاری برای مهاجرت قرار دارد و لذا این مورد در کشور سوئد به این گونه است که ماما بعد از انجام تمامی مراحل معادل سازی و دریافت مجوز از سوی اداره ملی بهداشت و رفاه سوئد می تواند به جستجوی کار در کلینیک و یا بیمارستان های سوئد بپردازد. معمولاً بعد از دریافت مجوز به ماما یک سال اجازه حضور در سوئد داده خواهد شد، تا به جستجوی کار در این کشور بپردازد، و بعد از یافتن کار می تواند درخواست اقامت کاری نماید. شرایط کاریابی و بازار کار ماما در سوئد، به این صورت است که ماما با داشتن مجوز، که مدرکی دال بر داشتن صلاحیت فعالیت در حرفه مامایی است به کارفرمایان مختلف درخواست کار می دهد و کارفرما در صورت نیاز می تواند برای او پیشنهاد شغلی صادر نموده و ماما با استفاده از آن با مراجعه به اداره کار و مهاجرت سوئد برای اقامت کاری درخواست بدهد.
در خصوص بازار کار مامایی در سوئد، اطلاعات ضد و نقیضی وجود دارد برخی از منابع عنوان نموده اند که مامایی، از سال های اخیر جزء دسته مشاغل مورد نیاز در این کشور شناخته شده لذا از این حیث درصد کاریابی در این کشور بالا است. اما در برخی از منابع بر این موضوع اشاره نموده اند که شغل مامایی در سوئد نمی تواند مناسب باشد و علت آن را هم عدم نیاز به این حرفه ذکر نموده اند و لذا فرد مهاجر از این حیث شاید شانس کمی برای خود در یافتن کار در این کشور ببیند. در هر صورت توجه به این نکته نیز می تواند در تصمیم فرد مهاجر موثر باشد، در کشور سوئد حدود 6800 ماما وجود دارد که حدود 200 نفر از آنها دکترای تخصصی دریافت نموده اند.
بررسی میزان درآمد مامایی در سوئد بر اساس تجربه
مهاجرت ماما به سوئد و بررسی میزان درآمد مامایی در سوئد بر اساس تجربه را در این عنوان بررسی خواهیم نمود. طبق تحقیقات به عمل آمده مامایی، جزء مشاغل پردرآمد در این کشور است. اما فرد مهاجر باید بررسی نماید که نیاز به این حرفه در این کشور چقدر است، تا بر همین اساس این راه را دنبال کند. مطابق آمار اعلام شده، متوسط حقوق ناخالص ماما در سوئد، حدود 674.987 کرون که برابر با 345 کرون در ساعت است. بر اساس نظرسنجی های انجام شده از کارفرمایان سوئدی، یک ماما با تجربه بین یک تا سه سال حدود 472.162 کرون حقوق دریافت می کند و یک ماما با هشت سال تجربه حدود 837.950 کرون حقوق دارد.
شرایط اخذ تابعیت سوئد برای مهاجرت ماماها
زندگی در سوئد می تواند یکی از اهداف مهاجران باشد که در این بخش قصد بررسی آن را داریم. البته مزایا و معایب زندگی در سوئد مهم است شناخته شوند. شرایط اخذ تابعیت سوئد برای مهاجرت ماماها چیست؟ همانطور که در عناوین قبل نیز بیان شد، برای مهاجرت ماما به سوئد بعد از دریافت مجوز و یافتن کار در کشور سوئد با حدود 5 سال کار در این کشور و پرداخت حق بیمه و مالیات، می تواند برای اخذ اقامت دائم این کشور اقدام نماید و بعد از آن به مدت 5 سال در این کشور زندگی کرده و در آزمون شهروندی شرکت می نماید و در صورتی که موفق شود می تواند تابعیت سوئد را به دست آورد. به صورت کلی دریافت پاسپورت سوئد برای مهاجرت کادر درمان به سوئد نسبت به سایر شاغلین، سریع تر خواهد بود زیرا این دسته از افراد زبان سوئدی مسلط بوده و در حوزه ارتباط با مردم هستند و در صورتی سابقه درخشانی داشته باشند می توانند سریع تر به پاسپورت این کشورها برسند.
افزودن دیدگاه