مدارک و شرایط مورد نیاز برای کارآفرینی در اتریش
چنین سرمایه گذاری هایی نیاز به حداقل ارتباط با کشور مربوطه را دارند اما امکان سفر آزاد در منطقه شنگن را فراهم می کند و در نهایت می تواند منجر به اقامت دائم و حق شهروندی گردد، اما در کشور اتریش امکان اخذ اقامت از این طریق وجود ندارد اما می تواند از طرق کارآفرینی به این مهم دست یافت. متقاضیان به سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی در اتریش همان گونه که در بالا گفته شد در ابتدا نیاز دارند که ثبت شرکت در اتریش انجام دهند. کارآفرینی در اتریش یکی از بهترین راه های اخذ اقامت در این کشور زیبا می باشد، اما متقاضیان باید بتوانند از پس شرایط و مدارک مورد نیاز در این روش بر آیند.
انواع مختلفی از شرکت در کشور اتریش موجود می باشد که از مهمترین و اصلی ترین آن ها شرکت با مسئولیت محدود و شرکت های سهامی عام می باشد. یکی از مهم ترین موارد در کارآفرینی در اتریش ارائه بیزینس پلن می باشد. ارائه طرح های تجاری قوی که منجر به سود دهی برای کشور اتریش باشد شانس بالاتری برای تایید شدند دارند. در این قسمت مدارک مورد نیاز برای سرمایه گذاری در اتریش را برای شما عزیزان قرار می دهیم:
- ارائه مدارک شماسایی و هویتی
- ارائه اسناد قانونی مانند اسناد مربوط به نمایندگی
- ارائه قول نامه مبنی بر اجاره دفتر کاری
- مشخص کردن نام شرکت و ثبت آن
- اخذ مجوز های لازم از سوی اتاق بازرگانی
- تشکیل پروند ه مالی در اداره امور مالیات
- ارائه بیزینس پلن یا طرح تجاری خلاقانه و قوی که ثابت شود باعث رشد اقتصادی کشور اتریش می باشد.
بررسی استاندارد های سرمایه گذاری در اتریش
اگر شما می خواهید در یک کشور سرمایه گذاری کنید باید به این نکته توجه داشته باشید که همیشه خطراتی در این راه وجود دارد و شما باید با اطلاع کامل و دقیق از کشور مربوطه قدم در این را بگذارید. یکی از مواردی که شما قبل از هر گونه سرمایه گذاری باید نسبت به آن آگاه باشید این است که در کشور مد نظر شما نرخ مصادره اموال چقدر است و آیا این امکان وجود دارد که بعد از سرمایه گذاری آن کشور اموال شما را مصادره کند؟ متقاضیان کارآفرینی در اتریش قبل از هر گونه اقدام در ابتدا باید به بررسی استاندارد های سرمایه گذاری در اتریش بپردازند تا بتوانند با دید باز و با اطلاع از شرایط برای سرمایه گذاری در این کشور اقدام نمایند. وسعت فعالیت های فرهنگی، کیفیت محیط زیست و استانداردهای بالای زندگی و امنیت باعث می شود وین مرتبا در رده بندی های بین المللی در زمینه بهترین کیفیت زندگی در جهان قرار بگیرد. در این قسمت به بررسی استاندارد های سرمایه گذاری در اتریش می پردازیم:
نرخ مصادره اموال:
یکی از مهم ترین مواردی که متقاضیان کارآفرینی در اتریش باید به آن توجه کنند نرخ مصادره اموال در اتریش می باشد. بر اساس شاخص جهانی میزان مصادره اموال در بیشترین حالت با امتیاز 7 و در کمترین حالت خود با امتیاز 1 نشان داده می شود. نمودار زیر میزان مصادر اموال در کشور اتریش را از سال 2014 تا 2019 نشان می دهد.
میزان کنترل فساد در اتریش:
از دیگر مواردی که سرمایه گذاران در اتریش باید به آن توجه نمایند میزان کنترل فساد در این کشور می باشد. این میزان نشانگر امنیت سرمایه فرد سرمایه گذار می باشد و نشان می دهد که این کشور چه میزان دارای فساد اداری و حقیقی می باشد. در این قسمت نمودار میزان کنترل فساد در اتریش را برای شما عزیزان قرار داده ایم. این میزان در بالاترین حالت در امتیاز 2.5 و در بدترین حالت در امتیاز 2.5- می باشد.
شاخص های سرمایه گذاری در اتریش
متقاضیان سرمایه گذاری و کارآفرینی در اتریش علاوه بر بررسی استاندارد های سرمایه گذاری به شاخص های سرمایه گذاری نیز توجه خاصی داشته باشند. سرمایه داران باید به بررسی شرایط سرمایه گذاری و سود ده بودن نوع کار در این کشور توجه بسیاری داشته باشند و تمام جوانب را در نظر داشته باشند. در حالی که سیستم حقوقی اتریش به هیچ وجه محدودیتی برای سرمایه گذاران خارجی ندارد و این یم نکته مثبت برای سرمایه داران به حساب می آید، اما بررسی میزان تولید ناخالص داخلی، نرخ تورم و میزان مالیات از مسائلی است که سرمایه داران باید به بررسی آن ها بپردازند. در این جا ما به بررسی بعضی از این شاخص ها می پردازیم:
نمودار میزان تولید ناخالص داخلی:
نمودار نرخ تورم:
نرخ تورم در کشور اتریش از سال 2010 تا سال 2018 تغییر زیادی نداشته است و تنها در این سال ها در سال 2011 به بالاترین میزان خود به 3.4 درصد رسیده بوده.
انواع کارآفرینی در اتریش
سرمایه گذاری از طریق برنامه ی کارآفرینی در اتریش در روش موسسین نوپا امکان پذیر است. متقاضی در این روش با ارائه یک بیزینس پلن قوی و خلاقانه و نوپا این امکان را دارد که به کشور اتریش مهاجرت نماید. در این برنامه شخص کارآفرین برای تاسیس شرکت باید حداقل 50.000 یورو با سهم حداقل 50 درصد سرمایه گذاری نماید. متقاضی باید شرکتی را راه اندازی نمایند تا محصولات، خدمات، روش های پردازش و یا فناوری های نوآورانه را در بازار توسعه دهد و راه آندازی نماید. این مقاله توسط موسسه ملک پور تهیه و تدوین گردیده و هر گونه کپی بر داری از آن شرعاً و قانوناً خلاف مقررات می باشد. متقاضی با داشتن طرح تجاری سود ده و نو آورانه با توجه به معیار های مورد نیاز می تواند برای کارآفرینی در اتریش اقدام نماید. پس از راه اندازی و کارآفرینی در اتریش بسته به اجرای موفقیت آمیز و عملکرد سود آور در تجارت، ممکن است مجوز شخص برای مدت 2 الی 3 سال تمدید شود و عدم اجرای برنامه کارآفرینی یا ضررهای مستمر شرکت مانع از تمدید مجوز اقامت شخص می گردد.
افزودن دیدگاه