جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

پناهندگی در کویت(شرایط پناهندگی کویت برای ایرانیان*2024*)

پناهندگی در کویت

پناهندگی در کویت، خطرات پناهندگی، روند پناهندگی در کویت و شرایط پناهندگی کویت برای ایرانیان در این مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار می گیرد. روش های مختلفی جهت مهاجرت به یک کشور خارجی وجود دارند که عبارتند از روش کاری، تحصیلی، سرمایه گذاری، تولد، ازدواج، خود حمایتی و پناهندگی که در میان این موارد روش پناهندگی با خطرات و ریسک های فراوان همراه می باشد و در کل پیشنهاد نمی گردد اما بهتر است که متقاضیان این روش نظیر متقاضیان پناهندگی در کویت با شرایط و قوانین کشور مورد نظر خود در برخورد با پناهندگان آگاه گردند. کشور کویت همانند اکثر کشورهای حوزه خلیج فارس و اکثر کشورهای موجود در جهان، توجه چندانی به فرایند پناهندگی ندارد و آن را روشی غیر قانونی می داند و در اکثر موارد پرونده های مربوط به پناهجویان را رد می نماید و فقط ممکن است پرونده پناهجویان جنگ زده توسط دولت کویت مورد بررسی قرار گیرند. هر یک از کشورها در برخورد با پناهجویان و پذیرش آن ها دارای قوانین و شرایط مختص به خود می باشند.

ارتباط با ما
فهرست مطالب

شرایط زندگی در کویت

کشور کویت واقع در قسمت غربی قاره آسیا با کشورهایی نظیر عربستان سعودی هم مرز می باشد. این کشور یک کشور نیمه دموکراتیک و مستقل است که از لحاظ اقتصادی دارای درآمد بسیار زیادی می باشد. ذخایر نفتی موجود در کویت رتبه شش جهان را به خود اختصاص داده است و پول رایج این کشور، دینار به عنوان با ارزش ترین ارز موجود در جهان شناخته می شود. زبان رسمی مردمان کشور کویت زبان عربی و دین اکثر مردم اسلام است. جمعیت موجود در کشور کویت تنها حدود 4.5 میلیون نفر می باشد که بخش چشمگیری از این جمعیت را مهاجران تشکیل می دهند.

رفاه اجتماعی و کیفیت زندگی در این کشور کوچک حوزه خلیج فارس در سطح بسیار بالایی می باشد و همین امر آن را به کشوری بسیار گران تبدیل نموده است که هزینه های زندگی در آن با هزینه های زندگی در کشور های اروپایی برابری می نماید. تهیه و تنظیم این مقاله توسط canadamie انجام شده است و هرگونه کپی برداری از متن، شرعا” و قانونا” حرام و دارای پیگرد قانونی است. اما در کل با توجه به رفاه و امنیت موجود در کویت، هر سال بر تعداد متقاضیان علاقه مند به مهاجرت به کویت از روش های مختلف مهاجرتی نظیر کار، تحصیل، سرمایه گذاری، خود حمایتی، ازدواج، تولد و پناهندگی افزوده می شود.

پناهندگی در کویت و تعریف کنوانسیون ژنو

همانگونه که بیان نمودیم یکی از روش های مهاجرت به کویت پناهندگی در کویت است که با توجه به وجود روش های قانونی موجود در این زمینه، پیشنهاد نمی گردد و با خطرات و ریسک های مالی و جانی فراوانی ممکن است همراه باشد. متقاضیان علاقه مند به پناهندگی و پناهندگی در کویت باید بدانند که در صورت نداشتن شرایط پناهندگی این پروسه به صورت کامل غیر قانونی شناخته خواهد شد و جرم محسوب می گردد. افراد علاقه مند به مهاجرت به کشور کویت از طریق پناهندگی در کویت باید این موضوع را در چهارچوب کنوانسون ژنو بررسی نمایند تا بدانند به عنوان فرد پناهجو واجد شرایط این امر می باشند و یا خیر. کنوانسیون ژنو اولین بار در سال 1864 با هدف کمک به سربازان زخمی جنگ ها و پناه دادن و رسیدگی به آن ها تنظیم گردید و بعدها چندین بار مورد بررسی قرار گرفته و بندها و قوانین جدیدی به آن افزوده گردید. بر اساس این مصوبه، فردی که با توجه به شرایط موجود در کشور خود نظیر جنگ، مسائل و مشکلات سیاسی، عقاید فکری و مذهبی، نژاد و رنگ پوست تحت تعقیب، شکنجه و آزار و اذیت است و ممن است با خطر مرگ مواجه باشد در صورت پناه بردن به کشوری دیگر، کشور مورد نظر وظیفه دارد تا در زمینه تهیه خورد و خوراک و تهیه جا و مکان به پناهجو کمک نموده و درخواست پناهندگی وی را تا زمان حصول نتیجه مورد بررسی قرار دهد. کشور کویت از جمله کشورهایی است که با پناهجویان برخورد چندان مناسبی ندارد و در اکثر موارد درخواست های پناهندگی را رد می نماید و قوانین موجود در کشور کویت تنها به بررسی کیس های مربوط به پناهجویان جنگ زده می پردازد.

خطرات پناهندگی در کویت

پناهندگی و مهاجرت دو مقوله متفاوت از یکدیگر هستند که بسیاری از افراد آن ها را اشتباهاً به جای یکدیگر مورد استفاده قرار می دهند. همانگونه که همگی می دانیم پناهندگی یک روش بسیار پر خطر و پر ریسک است که عدم آگاهی و داشتن اطلاعات کافی از قوانین مربوط به پناهندگی در کشورهای مختلف و کشور مورد نظر فرد پناهنده می تواند عواقب بسیار بد و غیر قابل جبرانی را به دنبال داشته باشد. افرادی که روش پناهندگی را جهت مهاجرت خود به کشوری دیگر انتخاب می نمایند از آنجایی که اکثراً روش های غیر قانونی را برای ورود به کشور مقصد انتخاب می نمایند ممکن است در این راه با خطر مرگ مواجه بوده و در بسیاری از موارد جان خود و خانواده خود را به خطر بیندازند و از دست دهند، که به صورت مکرر شاهد چنین حوادثی بوده ایم. همچنین این افراد با انتخاب روش پناهندگی خود را با ریسک بسیار بزرگی مواجه می نمایند، زیرا در حال حاضر با توجه به افزایش بیش از حد تعداد پناهجویان اکثر کشورهای موجود در جهان قوانین بسیار سختگیرانه ای در این زمینه وضع نموده اند و در اکثر موارد در صورتی که نتوانند دولت کشور مقصد را برای پذیرش پناهندگی قانع نمایند و نتوانند پرونده قوی ارائه نمایند، ممکن است درخواست پناهندگی افراد رد گردد و آن ها مجبور گردند یا با شرایط بسیار بد و اسفناکی به زندگی غیر قانونی در کشور مورد نظر خود ادامه داده و یا شکست خورده به کشور خود باز گردند. حتی این افراد ممکن است در این راه سرمایه خود را نیز از دست دهند. لذا متقاضیان پناهندگی باید قبل از اقدام به این کار قوانین کشور مقصد را در مورد پناهندگی به دقت مورد بررسی قرار دهند. پناهندگی در کویت نیز از این مورد مستثنی نیست و قوانین مربوط به پناهندگی و پناهجویان در این کشور باید به دقت توسط متقاضیان پناهندگی در کویت بررسی گردد و افراد با وکیل مهاجرت به کویت مشورت نمایند تا راه های قانونی جهت مهاجرت را با توجه به شرایط افراد به آنان نشان دهد. با توجه به خطرات متعددی که ممکن است در پروسه پناهندگی، جان و مال و روحیه افراد را تحت تأثیر قرار دهد، canadamie این روش مهاجرتی را توصیه نکرده و اقدام از روش های قانونی مهاجرت به کویت را پیشنهاد می کند.

 

راه های جایگزین پناهندگی در کویت

همانگونه که بیان نمودیم راه های قانونی بسیاری به عنوان جایگزین پناهندگی در کویت جهت مهاجرت به این کشور و برخورداری از مزایای زندگی در کویت وجود دارند که هر یک دارای قوانین مختص به خود می باشند. در میان روش های مهاجرتی دو روش مهاجرت کاری و مهاجرت از طریق سرمایه گذاری بهترین موارد برای مهاجرت به کشور کویت می باشند. علاقه مندان به مهاجرت به کویت از طریق کار باید بتوانند از جانب یک کارفرمای دارای تابعیت کویت پیشنهاد کاری دریافت نمایند و کارفرمای مربوطه جهت دریافت مجوز کار و با پرداخت مبلغ ویزای کویت، جهت دریافت ویزای کاری برای شخص اقدام نماید. سرمایه گذاری در کویت از جمله ثبت شرکت در این کشور و راه اندازی کسب و کار نیز از دیگر روش های بسیار معتبر برای مهاجرت به کویت است که آثار دریافت اقامت دائم این کشور و برخورداری از مزایای زندگی در کویت را به دنبال دارد. همچنين کشور کویت دارای نظام آموزشی بسیار با کیفیت و دانشگاه های بین المللی بسیاری است که می تواند علاقه مندان به تحصیل را با ارائه مدارک مورد نیاز و پرداخت مبلغ ویزای کویت به خود جذب نماید اما لازم به ذکر است که در این روش دانشجو پس از اتمام تحصیلات باید به کشور خود بازگردد و یا اینکه با کار، سرمایه گذاری و یا ازدواج در کویت اجازه ماندن در این کشور را بدست آورد. ازدواج نیز یکی دیگر از روش های مهاجرت به کشور کویت است که در این روش فرد باید با یکی اتباع کویت ازدواج نموده و صحت ازدواج خود را به اثبات برساند و نشان دهد که این ازدواج صوری نیست. در زمینه روش تولد در مهاجرت به کویت، این کشور همانند اکثر کشورهای عربی از اصل خون پیروی می نماید و کودکی که پدر و مادر وی دارای تابعیت کویت باشند می تواند تابعیت این کشور را بدست آورد. وکیل مهاجرت به کویت می تواند در این زمینه کمک بسیاری به افراد علاقه مند به مهاجرت به این کشور نماید و با توجه به شرایط افراد بهترین روش را پیش روی آنان قرار دهد.

 

روند و مراحل پناهندگی در کویت

افرادی که از روش های مختلف وارد کشور کویت می شوند و قصد پناهندگی در کویت را دارند باید پس از ورود به این کشور به اداره مهاجرت کشور کویت مراجعه نموده و درخواست خود را ارائه نمایند. اداره مهاجرت کشور کویت از فرد درخواست مدارک هویتی می نماید تا مشخصات وی را به ثبت برساند. در اداره مهاجرت از فرد درخواست کننده پناهندگی عکس و اثر انگشت نیز گرفته می شود و در صورت نیاز به مترجم شفاهی مترجمی را در اختیار وی قرار می دهند تا توضیحات خود را به بازپرس مربوطه ارائه نماید. بازپرس مربوط به پرونده سوالاتی را درخصوص هویت فرد و علت ترک وطن و دلیل انتخاب کشور کویت از وی می پرسد و همه آن ها را در پرونده وی به ثبت می رساند و متقاضی باید تا زمان دریافت نتیجه صبر نماید. معمولاً در هنگام بررسی گذرونده محلی جهت اسکان در اختیار پناهجو قرار می گیرد. پرونده توسط اداره مهاجرت دولت کویت مورد بررسی قرار گرفته و نتیجه طی چندین هفته به پناهجو اعلام می گردد که در صورت پذیرش ما بقی مراحل باید طی گردد، اما در صورت عدم پذیرش درخواست پناهندگی در کویت شخص باید هر چه سریعتر این کشور را ترک نموده و به کشور خود بازگردد.

کیس های پناهندگی کویت

هر کشوری در رابطه با پذیرش مهاجر از روش های قانونی و همچنین پذیرش پناهنده دارای قوانین مربوط به خود است. برخی از کشورها تمامی کیس های درخواست کننده پناهندگی را مورد بررسی قرار می دهند و برخی دیگر تنها کیس های مشخصی را جهت بررسی انتخاب می نمایند. کشور کویت یکی از کشورهایی است که در اکثر موارد کیس های مربوط به پناهندگی در کویت را رد می نماید و تنها کیس هایی را بررسی می نماید که جنگ زده بوده و درخواست پناهندگی در کویت را دارند. حتی در این مورد نیز ممکن است برخی از کیس ها را پذیرفته و برخی را ریجکت نماید. در کل می توان گفت که کشور کویت با پناهجویان دارای برخورد مناسبی نمی باشد و بیشتر مواقع آن ها را مجبور به بازگشت به کشور خود می نماید. پیشنهاد می گردد قبل از اقدام به هر کاری از مشاوره کارشناسان مجرب مؤسسات معتبر مهاجرتی بهره مند شوید تا با توجه به شرایط شما بهترین راه قانونی مهاجرت را پیش روی شما قرار دهند. در صورت تمایل به امر مهاجرت، بهتر است تا ویدیوی گام به گام تا اخذ اقامت را مشاهده نمایید تا در پروسه مهاجرت خود همانند یک کارشناس مهاجرتی عمل نمایید.

 

ارتباط با ما
مشاوره رایگان

جهت تماس از داخل ایران با موسسه از طریق شماره زیر با پشتیبانی و مشاورین رسمی MIEcanadaتماس حاصل فرمایید

تماس تصویری

شما می توانید جهت تماس تصویری با مشاوران ما از این دکمه استفاده کنید. مجوز های لازم برای میکروفون و دوربین را در صورت نیاز به مرورگر دستگاه خود بدهید ساعات پاسخگویی به تماس تصویری: ۱۱ لغایت ۱۶

نویسنده :
m.amareh
منى اماره فارغ التحصیل رشته مترجمى زبان انگليسى مى باشد. با توجه به علاقمندى در زمينه قوانين مهاجرتى و همچنين نويسندگى ، ايشان در حال حاضر در موسسه Canadamie در حوزه نوشتن مقالات و توليد محتوا سايت مشغول به كار هستند.
افزودن دیدگاه
Custom Image

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

main logo
canada passport