شرایط عمومی مهاجرت فرهنگیان
به طور کلی، واژه فرهنگیان بر معلمان و کارکنان حیطه آموزش و پرورش گفته می شود. همه ساله عده ی بسیاری از افراد شاغل در حیطه های فرهنگی و آموزشی اقدام به مهاجرت به تاپ ترین کشورهای جهان می نمایند. یکی از مهمترین مسائل قبل از هرگونه اقدام به مهاجرت، تسلط بر تمامی روش های موجود و چگونگی اقدام است. بر طبق دسته بندی موسسه ملک پور روش های مهاجرت شامل ۷ دسته می شوند که عبارتند از: تولد، ازدواج، پناهندگی، کار، تحصیل، سرمایه گذاری و روش های مخصوص هنرمندان و افراد موفق می باشد. هر کدام از این دسته ها می توانند بر اساس شرایط متقاضیان روش مناسبی داشته باشند.لازم به ذکر است موسسه ملک پور هیچ گونه خدماتی در خصوص روش پناهندگی ارائه نمی دهد و تنها در روش های قانونی مهاجرت حاضر به خدمت رسانی به شما عزیزان می باشد.
نحوه مهاجرت فرهنگیان از طریق کار معلمی
همانطور که می دانید مهاجرت از طریق کار و دریافت اقامت کشور مورد نظر، به دلیل کم هزینه بودن و کسب درامد در بدو ورود یکی از پرطرفدار ترین روش های مهاجرتی در میان متقاضیان است و همه ساله افراد بسیاری برای دریافت ویزای کار و مهاجرت از این طریق اقدام می نمایند. کشورهای اروپایی آلمان و اتریش از طریق ویزای جست و جوی کار و کشورهایی همچون کانادا و استرالیا از طریق سیستم های امتیازی نیروی کار خارجی می پذیرند، همچنین داشتن جاب آفر یا پیشنهاد کاری از سوی یک کارفرما روش دیگری است که از طریق آن دریافت ویزای کار بسیاری از کشورها از جمله کانادا امکان پذیر است. بسیاری از افراد مشغول در زمینه های فرهنگی و آموزشی همچون معلمین نیز مانند بسیاری از کارکنان مشاغل دیگر به دنبال مهاجرت از طرق قانونی و نیز کسب درآمد از مهارت و سوابق کاری خود می باشند.لازم به ذکر است به دلیل وجود تفاوت های بسیار در سیستم آموزشی اکثر کشورهای خارجی با کشور ایران، اقدام مستقیم از طریق ویزای کار برای فرهنگیان پروسه ای دشوار است. از این رو می توان گفت ورود به سیستم آموزشی کشور مقصد و اشتغال به کار در این حیطه ملزم به اقدام از طرق دیگر و سپس انجام ملزومات و کسب مهارت های لازم برای کار در این حیطه می باشد.
برای اشتغال به کار به عنوان معلم در مدارس متوسطه عمومی یا حرفه ای: دوره آموزش معلم در زمینه های ریاضیات، هندسه توصیفی، علوم کامپیوتر و مدیریت علوم رایانه، شیمی و فیزیک. ارائه تأییدیه از شورای مدارس شهر یا دولت الزامی است.
- دانلود
- 0 ثانیه
- 0
- ارسال
برای مشاهده ادامه این ویدئو باید در وب سایت عضو شوید و یا وارد حساب کاربری خود شوید.
عضویت در سایت تنها 30 ثانیه زمان نیاز دارد!
ورود یا ثبت ناممهاجرت فرهنگیان از طریق تحصیل و اخذ مدرک آموزش
مهاجرت از طریق تحصیل یکی از محبوب ترین راه های مهاجرت به ویژه برای علاقه مندان به تحصیل در برترین دانشگاه های سراسر دنیا من جمله دانشگاه های امریکا و ارتقا سطح علمی آنان است. تحصیل در خارج از کشور در مقاطع مختلف دبستان،راهنمایی،دبیرستان و دانشگاه در مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکاری امکان پذیر است.از روش های قابل اقدام برای مهاجرت فرهنگیان، روش تحصیل است. این افراد می توانند پس از ورود به کشور مورد نظر از طریق تحصیل در یک دوره دانشگاهی، هم مدرک تحصیلی و دانش خود را ارتقا بخشند و هم به صورت نیمه وقت در کنار تحصیل مشغول به کار گردند.همچنین می توانند بعد از تحصیل وارد بازار کار شده و پس از چند سال کار کردن، اقامت دائم خود را دریافت نمایند. نکته مهم و قابل توجه این است که متقاضیان می بایست تمامی شرایط لازم جهت اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی از کشور مورد نظر را داشته باشند. شرایطی همچون سن، تحصیلات، سطح زبان، شرایط مالی بسته به مقطع تحصیلی، دانشگاه مورد نظر و قوانین کشور مورد نظر متفاوت هستند و افراد می بایست قبل از هر گونه اقدام خود را برای این امر آماده نمایند.
به طور کلی برخی از دانشگاه ها شرایطی را برای اقدام به اخذ پذیرش تحصیلی برای فرهنگیان در نظر گرفته اند، شرایطی که طی آن پروسه ی معادلسازی این عزیزان انجام می پذیرد. فارغ التحصیلان دانشگاه از کشورهای ثالث نیاز به معادلسازی دارند.متقاضیان می بایست در دانشگاه دولتی، دانشگاه علمی کاربردی یا دانشگاه آموزش معلمان که دوره تحصیلی مشابه کشور مورد نظر را ارائه می دهد، برای نوستریفیکاسیون اقدام نمایند.
ادامه تحصیل فرهنگیان در خارج از کشور
معلمان و فرهنگیان نه تنها از طریق ویزای کار بلکه از طریق تحصیل می توانند قدم به کشور مورد علاقه خود گذاشته و در بهترین دانشگاه های ان کشور به تحصیل بپردازند. معلمان قادر خواهند بود تدریس و آموزش خود را پیرامون مقاطع مختلف دبستان، راهنمایی، دبیرستان و….، در دانشگاه های خارج از کشور به تحصیل پرداخته و با معادل سازی مدرک خود و به طور کلی با توجه به شرایط و قوانین که دانشگاه ها برای اخذ پذیرش تحصیلی فرهنگیان قرار داده اند که عموماً معادل سازی مدرک می باشد، وارد مقطع تعیین شده از سوی دانشگاه های کشور موردنظرشان تحت عنوان ادامه تحصیل فرهنگیان در خارج از کشور باشند. پس مهمترین شرط برای تحصیل این دسته از افراد معادل سازی مدرک آنها و ورود به مقطع تحصیلی بر اساس این معادل سازی می باشد.
مهاجرت فرهنگیان از طریق سرمایه گذاری در روش های مختلف
امروزه با توجه به عدم وجود ثبات اقتصادی در بسیاری از کشورها از جمله ایران، افراد بسیاری علاقه مند به سرمایه گذاری در کشورهای توسعه یافته و موفق هستند. از این رو مهاجرت از طریق سرمایه گذاری نیز از جمله روش های بسیار مناسب برای مهاجرت فرهنگیان است، از جمله این کشور ها کانادا است که از بهترین کشورها برای سرمایه گذاری است. فرهنگیانی که قصد مهاجرت به کشورهای خارجی را دارند می توانند از طرق گوناگون سرمایه گذاری همچون خرید ملک، راه اندازی بیزنس، سرمایه گذاری در هتل ها، خوداشتغالی و یا از طریق اثبات تمکن مالی (روش خودحمایتی) برای دریافت اقامت اقدام نمایند. در این بخش به ۲ مورد از روش های سرمایه گذاری و مهاجرت فرهنگیان اشاره می نماییم:
-
مهاجرت فرهنگیان از طریق خودحمایتی
اقامت خودحمایتی نوعی از روش های سرمایه داری به حساب می آید. بر اساس این روش فرد متقاضی می بایست اثبات نماید که در کشور خود از میزان دارایی و تمکن مالی قوی برخوردار است.برای دریافت این نوع اقامت نیازی به انتقال سرمایه به کشور مقصد و سرمایه گذاری وجود ندارد. از این رو شخص می تواند بدون تحمل ریسک سرمایه گذاری اقامت کشور مورد نظر را به دست آورد.کشورهایی همچون فرانسه، اتریش، پرتغال، اسپانیا، یونان و سوییس این روش را ارائه می دهند. اما لازم به ذکر است تفاوت هایی در پروسه اخذ اقامت از طریق خودحمایتی در هرکدام از این کشورها نسبت به سایرین وجود دارد. تفاوت هایی در زمینه اجازه کار، مدت زمان رسیدن به تابعیت، میزان سرمایه لازم و…
-
مهاجرت فرهنگیان از طریق خوداشتغالی
مهاجرت فرهنگیان از طرقی همچون خوداشتغالی، کارآفرینی و یا ثبت شرکت نیز امکان پذیر است. متقاضیان می توانند بر اساس دانش و تجربه خود بیزنس مورد نظر خود را در کشورهایی همچون انگلستان، کانادا، اتریش و… راه اندازی نمایند. این روش به دلیل ایجاد امکانی برای سود دهی یکی از محبوب ترین روش های سرمایه گذاری به حساب می آید و فرهنگیان نیز می توانند بر اساس میزان سرمایه خود بر روی بیزنس مورد نظر سرمایه گذاری نمایند و در برخی از کشورها از این طریق اقامت مورد نظر خود را دریافت نمایند.
روش مهاجرت فرهنگیان برای هنرمندان و افراد موفق
بسیاری از افراد از جمله فرهنگیان دارای استعداد های هنری و یا علمی خاصی هستند که می توانند از این طریق در جوامع مقصد تأثیرات بسزایی داشته باشند. از این رو دولت های بسیاری بر طبق قوانین خاص از ورود افراد خاص مانند هنرمندان، ورزشکاران و دانشمندان استقبال می نمایند. بنابراین یکی از راه های مهاجرت فرهنگیان در صورت داشتن چنین شرایطی می تواند اقدام از طریق ویزاهای کار مانند ویزای کار آلمان، مربوط به افراد خاص و دریافت اقامت از این طریق باشد.این نوع اقامت در کشورهایی همچون آمریکا، کانادا، اتریش و… ارائه می گردد و هر کدام از این کشورها بر اساس قوانین خاص خود این نوع اقامت را به افراد ارائه می نمایند.
شرایط استخدام معلم در خارج از کشور چگونه است؟
افرادی که می خواهند با شغل معلمی به کشور دیگر مهاجرت و در آن کشور مشغول به کار شوند، ضروری است که از شرایط استخدام معلم در خارج از کشور آگاه شوند. اکثر کشور های جهان با عبور از شرایطی همچون: ارائه مدارک دانشگاهی و دبیرستان، گذراندن دوره های آموزشی و روانشناسی جهت تربیت دانش آموزان و کسب تجربه و در صورت سنجش توانایی افراد و موفقیت در این سنجش در کنار دارا بودن مهارت زبانی آن کشور، موجب استخدام افراد در ردیف شغلی معلمی و پرداختن به کار و فعالیت می باشد.
از جمله مهم ترین شرایط استخدام معلم در خارج از کشور این است که افراد رزومه قوی را به وزارت آموزش و پرورش کشور مورد نظر ارائه دهند من جمله برای مهاجرت به آلمان. همچنین قوانین و مقررات هر کشور برای پذیرش افراد در پوزیشن شغلی معلمی متفاوت است، پس دارا بودن شرایط آن کشور بسیار ضروری می باشد. دارا بودن حداقل مدرک لیسانس، تجربه تدریس، موفقیت در مصاحبه و همچنین داشتن مدرک زبان مورد نظر برای کشور مقصد، نقش تعیین کننده ای برای موفقیت مهاجرت فرهنگیان را ایفا می نماید.
بهترین کشور برای مهاجرت معلمان و معیارهای بررسی شده
افرادی که جزو قشر فرهنگیان به شمار میروند و تصمیم به مهاجرت دارند، برایشان مهم است که بهترین کشور برای مهاجرت معلمان را بیابند تا شرایط مناسب همراه با درآمد ایده آلی را در آن کشور داشته باشند.
برای انتخاب بهترین کشور جهت مهاجرت معلمان باید به پارامترهای مختلفی توجه نمود. این پارامتر می تواند نوع سیستم آموزشی، زبان تدریس، فرهنگ آن کشور، کیفیت زندگی، میزان اهمیت به معلمان و موارد این چنینی در نظر گرفت. با جمع بندی کلی و امتیاز دهی به همه این پارامترها، از بین آن می توان بهترین کشورها برای مهاجرت جهت تدریس و زندگی برای معلمان انتخاب کرد. از همین رو بعضی از کشورهای جهان را جهت مهاجرت معلمان به آن منطقه مورد بررسی قرار داده ایم و شما را به مطالعه آن دعوت می نماییم.
مهاجرت معلمان به کانادا
روشی که از طریق آن معلمان می توانند به کشور مهاجرپذیر کانادا مهاجرت کنند، اکسپرس اینتری می باشد. از آنجایی که شغل معلمی در بین مشاغل این کشور دارای کد می باشد، متقاضیان در قدم اول باید کد این شغل را در سایت ICCRC پیدا کنند. دارا بودن حداقل یک سال تجربه کاری در زمینه تدریس، برای موفقیت در مهاجرت معلمان به کانادا بسیار تاثیر گذار است. همچنین ضروری است که افراد دارای مدرک تحصیلی متناسب با زمینه تدریس برای کار در این کشور باشند. حداقل مدرک تحصیلی مورد قبول برای این نوع مهاجرت به کانادا نیز کارشناسی است.
شرایط معلم شدن در آمریکا
افرادی دارای شرایط معلم شدن در آمریکا می باشند که حداقل دو سال تجربه تدریس تمام وقت بعد از فارغ التحصیلی شان برای دانشآموزان بین سن 5 تا ۱۰ سال در مدارس دولتی ابتدایی و خصوصی ابتدایی و متوسطه داشته باشند. دارا بودن مهارت زبان انگلیسی، توانایی برخورد و ارتباط موثر با مدیر مدرسه، همکاران و والدین برای استخدام معلم در آمریکا بسیار مهم می باشد. در صورت دارا بودن این شرایط است که افرادی که قصد مهاجرت به آمریکا را دارند و می خواهند به عنوان معلم در این کشور مشغول به فعالیت شوند باید فرم درخواست را به صورت آنلاین تکمیل کرده و جزئیات مربوط به تجربه کاری، سوابق تحصیلی، کشور محل سکونت، اعضای خانواده و غیره را درج نماید، سپس با موفقیت در مصاحبه مجازی افراد بخش بیشتری از راه معلم شدن در آمریکا را می پیمایند. همچنین این قانون وجود دارد که متقاضیان یک سال قبل از ورود به امریکا میبایست در خواست کار به عنوان معلم را ارسال نماید. هر فردی که می خواهد در مدرسه ای در ایالات متحده تدریس کند، ابتدا باید ویزای آمریکا چه بصورت موقت و یا دائمی را از سفارت ایالات متحده در کشور خود دریافت کند.
مهاجرت معلمان به امارات
مهاجرت به امارت در صورتی امکان پذیر است که افراد دارای شرایط و صلاحیت های مورد نیاز از سوی این کشور باشند. مهمترین روش برای مهاجرت معلمان به امارات، ارائه درخواست و تکمیل فرم مربوط به این نوع درخواست می باشد و معلمان در صورت دارا بودن حداقل مدرک کارشناسی در رشته مورد نیاز، نداشتن سابقه کیفری، تاییدیه گزارش پزشکی مبنی بر تناسب اندام پزشکی و غیره شانس خود را برای کار در امارات بالا می برند. ضروری است افرادی که می خواهند در کشور امارات به معلمی بپردازند باید شخصاً به مدیریت مدرسه مراجعه کرده و مدارک لازم را برای تست های نهایی به وزارت آموزش و پرورش کشور امارات ارائه دهند، بعد از عبور از این مراحل است که افراد مجوز مشغول به فعالیت شدن در کشور امارات به عنوان معلم را اخذ می نماید.
مهاجرت فرهنگیان به ترکیه
کشور ترکیه یکی از انتخابات پر تکرار ایرانی ها برای مهاجرت می باشد چرا که فاصله زمانی اندک آن با کشور ایران، بسیاری از مشکلات را برطرف نموده است. مهاجرت فرهنگیان به ترکیه با طی کردن مراحل و پروسه ای که در این حیطه وجود دارد به واقعیت می پیوندند. از مهمترین شرایط برای مهاجرت فرهنگیان به ترکیه، اخذ مجوز اولیه از وزارت آموزش و پرورش، دارا بودن حداقل مدرک لیسانس برای رشته ای که معلم می خواهد آن را تدریس کند، ترجمه ترکی و انگلیسی گواهی تشکیل تدریس، گواهی معادل سازی مدارک و دوره های اخذ شده توسط متقاضی، دارا بودن حداقل ۵ سال سابقه تدریس، نداشتن سوء پیشینه و… از شرایط مهم مهاجرت به ترکیه برای فرهنگیان می باشد.
مهاجرت معلمان به استرالیا
با توجه به کیفیت زندگی، سیستم آموزشی و شرایط اقتصادی مناسب کشور کانگوروها، باید مهاجرت معلمان به استرالیا را یک انتخاب بسیار هوشمندانه دانست. البته این در شرایطی است که افراد از روش ها و شرایط معلم شدن در این کشور به خوبی آگاه باشند. دارا بودن مهارت زبان انگلیسی، سابقه تدریس به مدت دو سال و قبولی در مصاحبه ای که توسط مدرسه مورد نظر برگزار می شود کمک می کند تا افراد بتوانند اقدام به مهاجرت به استرالیا کنند .
معلمان می توانند با استفاده از ویزای فرعی 189، 190، یا 489 برای ویزاهایی که اجازه مهاجرت به استرالیا را تحت برنامه مهارت عمومی می دهد، درخواست دهند. نهادی که صلاحیت ارزیابی معلمان را برای مهاجرت به استرالیا دارد، موسسه استرالیایی برای آموزش و رهبری مدرسه یا AITSL است. مشاغلی که در دسته معلم در کشور استرالیا قرار می گیرند عبارتند از:
- معلم پیش دبستانی (کد ANZSCO 241111)
- معلم دبستان (کد ANZSCO 241213)
- معلم راهنمایی (کد ANZSCO 241311)
- معلم دبیرستان (کد ANZSCO 241411)
- معلم نیازهای ویژه (کد ANZSCO 241511)
- معلم کم شنوا (کد ANZSCO241512)
- معلم بینایی (کد ANZSCO 241513)
- معلمان آموزش ویژه که در جای دیگری طبقه بندی نشده اند (کد ANZSCO 241599)
مهاجرت معلمان به سوئد
مهاجرت به سوئد نیز از قاعده و قانون خاص خودش پیروی می کند. افراد در اولین قدم باید در sfl svenska for invandare ثبت نام نمایند. همچنین در قدم دوم ضروری است که مدرک تحصیلی خود، گواهینامه های گذراندن دوره های مربوطه، مدارک مربوط به زبان انگلیسی را ترجمه و به وزارت آموزش و پرورش این کشور ارائه دهند. در صورت اخذ مجوز برای تدریس در کشور سوئد با استفاده از ویزای کاری متقاضیان می توانند وارد این کشور شده و به فعالیت بپردازند.
حقوق معلمان خارج از کشور چقدر است؟
حقوق معلمان در خارج از کشور تاثیر مستقیمی از پارامتر های مختلف می گیرد. همچنین هر کشور نیز شرایط متفاوتی را برای معلمان رقم می زند و عدد حقوق آنها را متغیر می کند. برای مثال: حقوقی که موسسات دولتی به افراد می دهند کاملا متفاوت با موسسات خصوصی می باشد. یا حتی حقوق معلمان در ایالت های مختلف نیز می تواند با هم فرق کند. در ادامه جدول حقوق معلمان در کشورهای مختلف را مشاهده خواهید نمود:
نام کشور | میزان حقوق (ماهیانه) |
آمریکا | 3520 دلار + پاداش سالانه 5000 دلار |
کانادا | 5350 دلار + پاداش سالانه 5000 دلار |
استرالیا | 3850 + پاداش سالانه 1800 دلار استرالیا |
انگلیس | 1980 الی 2470 پوند+ پاداش سالانه 1300 پوند |
نروژ | 42760 دلار+ پاداش سالانه 11000 کرون |
مهاجرت معلم ابتدایی به خارج از کشور
با توجه به اهمیت و جایگاه مقطع ابتدایی در نظام های مختلف آموزشی، یکی از پرتکرارترین مهاجرت معلمان مربوط به مقطع ابتدایی می باشد. افرادی که این تصمیم را می گیرند مهم است که در آزمون ورودی کشوری که تصمیم به کار و فعالیت در آن را دارند، موفق شوند و همچنین ارائه مدارک مورد نیاز، شرکت در دوره های برگزاری شده برای مهارت های آموزشی و در نهایت وارد شدن با آمادگی کامل به سیستم آموزشی ابتدایی هر کشور، موفقیت در این زمینه را برای متقاضیان تضمین خواهد کرد. میزان حقوق معلمان در این مقطع متفاوت بوده و در هر کشور افراد می توانند به عنوان معلم یا دستیار معلم در مقطع ابتدایی مشغول به فعالیت شده و از این طریق مهاجرت نمایند. حداقل مدرک مورد نیاز برای موفقیت در مهاجرت معلم ابتدایی به خارج از کشور، دارا بودن مدرک کارشناسی و مدارک زبان مورد نیاز هر کشور می باشد.
افزودن دیدگاه