شرایط مهاجرت با مدرک فنی حرفه ای
شرایط مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای در این بخش مقاله بررسی شده است. مدرک فنی حرفه ای در چه کشورهایی اعتبار دارد؟ برای پاسخ به این پرسش نیاز است ابتدا با روش های مختلف مهاجرت با مدرک فنی حرفه ای آشنا گردید. روش تولد، ازدواج، پناهندگی، تحصیل، کار و روش های مبتنی بر سرمایه گذاری و سرمایه داری. یکی از روش هایی که در مورد آن پرسش های زیادی مطرح می شود مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای است که ما در این مقاله سعی داریم شرایط مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای را برای شما عزیزان بیان نموده و توضیحات کاملی به شما بدهیم.همانطور که می دانید یکی از روش های پرطرفدار برای مهاجرت، مهاجرت از طریق کار می باشد که امروز به دلیل نیاز شدید نیروی کار بسیاری از کشورها به نیروی متخصص نیاز دارند مهاجرت کاری معمولاً به سه روش زیر انجام می شود
- روش جاب آفر (پیشنهاد کاری از طرف کارفرما)
- اسکیل ورکر (نیروی متخصص کار )
- ویزای جستجوی کار برخی از کشورها
اصولا برای پذیرش مهاجر خارجی مدرک دانشگاهی مرتبط و داشتن سابقه کار مرتبط با رشته را از او درخواست می کنند که با ارائه این مدارک شانس او را برای دریافت ویزای افزایش می یابد، اما برخی از کشور ها هستند که اگر مدرک فنی حرفه ای برای مهاجرت در رشته ای هم داشته باشید و سابقه کاری مرتبط با آن رشته را ارائه دهید به شما ویزای کاری خواهند داد. شرایط مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای برای کشورهای مختلف متفاوت است. اما به طور کلی برای اخذ ویزاهای تخصص و مهارت و مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای، شخصی متقاضی باید دارای مدرک تحصیلی فوق دیپلم بوده و حداقل سه سال سابقه کاری از زمان فارغ التحصیلی داشته باشد، در بعضی کشورها شخص دارنده مدرک فنی و حرفه ای می تواند با سابقه کاری 5 ساله و مدرک دیپلم نیز اقدام به مهاجرت کاری نماید. بنابراین اعتبار مدرک فنی و حرفه ای در خارج از کشور بر اساس سابقه کاری شخص سنجیده می شود. همچنین داشتن مدرک فنی و حرفه ای بین المللی می تواند امر کاریابی را برای شخص دارنده این مدرک تسهیل نماید. مدرک فنی و حرفه ای بین المللی، مدرکی است که سازمان صادر کننده آن از اعتبار بین المللی و جهانی برخوردار است و متقاضیان می توانند از این مدرک برای قوی کردن رزومه خود استفاده نمایند. مدارکی که توسط سازمان فنی و حرفه ای ایران صادر می شود اعتبار بین المللی دارند و دلیل آن نیز عضویت ایران در سازمان بین المللی کار ILO است. لیست کشورهای عضو سازمان ILO را با کلیک روی آن ملاحظه می فرمایید.

- دانلود
- 0 ثانیه
- 0
- ارسال
برای مشاهده ادامه این ویدئو باید در وب سایت عضو شوید و یا وارد حساب کاربری خود شوید.
عضویت در سایت تنها 30 ثانیه زمان نیاز دارد!
ورود یا ثبت نامخلاصه ای از شرایط مهاجرت با مدرک فنی حرفه ای در ذیل لیست گردیدند:
- نیاز به اعتبار داشتن مدرک فنی حرفه ای برای مهاجرت
- حداقل 4 سال روزمه کاری
- شرط سنی زیر 44
- ثابت کردن توانایی مالی برای زندگی
- دانش زبان انگلیسی یا زبان رسمی محل مهاجرت
موارد فوق از اسناد مهم جهت دریافت ویزای کاری با مدرک فنی حرفه ای برای مهاجرت خواهد بود.
این کشورها برای مهاجرت با مدرک فنی حرفه ای
می توان گفت که کشورهایی که مهاجرت پذیر تر هستند و یا کشور های پیشرفته صنعتی هستند که نیاز به نیروی کار فراوان دارند، کشور هایی هستند که افراد با داشتن مدرک فنی و حرفه ای را پذیرش می کند و به آنها ویزا می دهد. از جمله کشورهایی که می توان آنها را به عنوان بهترین کشورها برای مهاجرت با مدرک فنی حرفه ای نام بود کشور کانادا، آلمان و استرالیا را می توان اشاره کرد. بهترین کشور برای مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای کشور آلمان می باشد. کار در کشور آلمان با ارائه مدرک فنی و حرفه ای برای متقاضیانی که واجد شرایط باشند امکان پذیر است. همچنین متقاضیان می توانند با مهاجرت از طریق مدرک فنی و حرفه ای به کشور آلمان در کالج های آلمان تحصیل نمایند و سپس مشغول به کار شوند. برای این منظور داشتن سابقه کاری مورد نیاز است. کشورهای استرالیا و کانادا نیز فرصت های شغلی مناسبی برای دارندگان مدرک فنی و حرفه ای ارائه می نمایند. در کشور استرالیا شخص زیر 45 سال با داشتن مدرک تحصیلی دیپلم و مدرک فنی و حرفه ای و سابقه کاری 5 ساله می تواند اقدام به کاریابی نماید. همچنین در کشور کانادا با توجه به اینکه این کشور مهاجر پذیر بوده و نیاز به نیروی کار فنی و متخصص دارد، شخص با داشتن مدرک تحصیلی مورد نیاز و مدرک زبان و سابقه کاری کافی و همچنین پیشنهاد شغلی از طرف کارفرما می تواند موقعیت شغلی مناسبی برای خود کسب کند. همانطور که مشخص است متقاضیانی که با مدرک فنی و حرفه ای می خواهند به این کشور ها مهاجرت کنند تعدادشان چشم گیر است از این رو رقابت برای دریافت ویزای کاری این متقاضیان کمی بالاست در این بخش قصد داریم به صورت مجزا شرایط این کشور ها را مورد بررسی قرار دهیم و برای پاسخ به سوال مدرک فنی حرفه ای در چه کشورهایی اعتبار دارد شما را راهنمایی کنیم.
مهاجرت با مدرک فنی حرفه ای به استرالیا
کشور استرالیا از لحاظ شرایط اقتصادی و امکانات رفاهی مهاجر پذیر بودن دارای شرایط مطلوب می باشد از این رو زندگی در این کشور برای مهاجرین نیز یک زندگی ایده آلی خواهد بود. از جمله تفاوت هایی که برای مهاجرت به استرالیا با مدرک فنی و حرفه ای نسبت به سایر کشورها وجود دارد این است که شما باید حداقل باید ۵ سال سابقه کاری در رشته مورد نظر داشته باشید و همچنین باید تسلط کافی به مدرک زبان انگلیسی داشته باشید و بعد از اینکه شرایط شما مورد بررسی قرار گرفت از طرف این کشور یک جلسه مصاحبه برای شما صادر می شود که در این جلسه شما باید اثبات کنید که توانایی بالایی در رشته خود دارید. برای اطلاع از کالج زبان در استرالیا لینک مقاله مربوط را بخوانید.
لیست اسناد لازم برای مهاجرت با مدرک فنی حرفه ای به استرالیا
- مدرک با اعتبار فنی و حرفه ای
- آیلتس 6.5
- شرط سنی حداکثر 44
- تمکن مالی کافی داشته باشید به عبارتی اسپانسر ایالتی داشته باشید.
- سابقه کاری تان باید حداقل ۵ سال مرتبط با رشته ای که مدرک آن را گرفتهاید باشد.
مدرک فنی حرفه ای برای مهاجرت به کانادا
از دیگر کشورهایی که به عنوان مهاجر پذیر ترین کشور در دنیا میتوان آن را نام برد کشور کانادا می باشد که از لحاظ مساحت دومین کشور پهناور دنیاست این کشور نیز از لحاظ شاخص های استاندارد اقتصادی دارای شرایط مطلوبی می باشد نرخ بیکاری این کشور پایین است و دارای منابع طبیعی غنی است. در این بخش اسناد لازم جهت پذیرش با مدرک فنی حرفه ای برای مهاجرت به کانادا را تحلیل می کنیم:
- مدرک فنی و حرفه ای مورد قبول
- روزمه کاری مرتبط با سه سال تجربه
- توانایی صحبت به زبان انگلیسی یا فرانسه با اثبات گواهی
- سن کمتر از ۴۴
- دریافت جاب آفر یا همان پیشنهاد شغلی از یک کارفرما
مدرک فنی حرفه ای برای مهاجرت به آلمان
یکی دیگر از کشورهایی که با داشتن مدرک فنی و حرفه ای می توانید به آن مراجعه کنید کشور آلمان می باشد این کشور به دلیل اینکه یکی از قطب های صنعتی و اقتصادی دنیا می باشد همواره نیاز به نیروی کار دارد به همین دلیل کشور آلمان برای افرادی که دارای مدرک فنی حرفه ای هستند معمولاً ویزای جاب سیکر یا همان جستجوی کار را صادر می کند که مدت این ویزا ۶ ماه می باشد متقاضی در این مدت فرصت دارد تا به دنبال شغل مناسب و مورد نظر خود بگردید و آن را پیدا کنید گفتنی است که جهت دریافت ویزای جاب سیکر نیاز است که:
- توانایی اثبات زبان آلمانی در حد b2
- مدرک فنی و حرفه ای مورد قبول
- رزومه یا تجربه کاری مرتبط با مدرک
- شرط سنی زیر 45
بهترین رشته های فنی برای مهاجرت (بهترین مدرک فنی حرفه ای برای مهاجرت)
قطعا در مقوله مهاجرت، بهترین مدرک فنی حرفه ای برای مهاجرت به خارج از کشور مدرکی است که در کشور مقصد به آن نیاز دارد. معمولا لیست مشاغلی که در کشورهای مختلف مهاجرپذیر ارائه می شود هر سال دچار تغییراتی می شود از این رو نمی توان هیچ رشته ای را به طور صد در صد به عنوان بهترین رشته برای تحصیل و کار در کشورهای دیگر نام برد در این بخش قصد داریم برخی از مشاغل رشته هایی که در کشورهای کانادا، آلمان، استرالیا مورد نیاز است و آنها مورد استفاده قرار می گیرند را نام ببریم.
استرالیا | آلمان | کانادا |
کشاورزی و دامپروری | رشته برق | مشاغل مرتبط با مهندسی مکانیک و صنایع |
شغل های مرتبط با صنعت | ساخت و ساز | دامداری و دام پروری |
برق لوله کشی و جوشکاری | مشاغل مرتبط با تعمیر و نگهداری | کابینت سازی، جوشکاری، لوله کشی |
برق لوله کشی و جوشکاری | کشاورزی و دامپروری | مشاغل درمانی و پرستاری |
حسابداری و حسابرسی | مدیریت mba | مشاغل مدیریت و mba |
موسیقی و نقاشی | حسابداری مالی | مشاغل منابع انسانی |
اعتبار مدرک فنی و حرفه ای در خارج از کشور
از آنجا که بسیاری از کشورهای پیشرفته و در حال توسعه عضو سازمان جهانی کار هستند مدرک فنی حرفه ای برای مهاجرت در این کشورها نیز از اعتبار خوبی برخوردار است اعتبار مدرک فنی و حرفه ای در خارج از کشور برای ایرانیان نیز بالاست. شاید از خود بپرسید مدرک فنی حرفه ای در چه کشورهایی اعتبار دارد؟ برای پاسخ با آن می گوییم مدرک فنی حرفه ای ایران در کشورهای عضو جهانی کار یا همان ilo می باشد، معتبر و در حال حاضر بسیاری از افرادی که دارای مدرک فنی و حرفه ای می باشند و مدرک دانشگاهی ندارند در خارج از کشور مشغول به کار هستند اما نکته مهم برای پیدا کردن شغل مناسب در خارج از کشور این است که شما باید به همراه مدرک فنی حرفه ای برای مهاجرت سابقه کاری مرتبط با رشته را نیز ارائه دهید تا مورد پذیرش برای استقبال از طرف دیگر کشورها قرار گیرید.
شرایط مهاجرت با مدرک فنی حرفه ای بدون مدرک زبان
همانطور که پاراگراف های قبل به آن اشاره شد یکی از شرایط پذیرفته شدن شما در کشور مقصد آشنایی با زبان مردم آن است لذا داشتن مدرک زبان شانس شما را برای پذیرفته شدن در کشور مربوط بالا می برد در بسیاری از کشورها نیاز است که شما به زبان انگلیسی تسلط داشته باشید و مدارک آیلتس 6.5 را همراه با مدرک فنی حرفه ای برای مهاجرت ارائه دهید اما برخی کشورها آشنا بودن با زبان گفتار مردم آن کشور کفایت می کند و نیاز نیست شما مدرک زبان انگلیسی ارائه دهید.
مهاجرت با مدرک فنی حرفه ای از طریق تحصیل
مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای از طریق تحصیل را در این بخش نوشتار مطالعه می فرمایید. برای اینکه بتوانید با مدرک فنی و حرفه ای مهاجرت نمایید، بایستی مدرک دیپلم 12 ساله داشته باشید. چنانچه قصد ادامه تحصیل با مدرک فنی و حرفه ای دارید و از مؤسسات و هنرستان های فنی فارغ التحصیل شده اید، لازم است که دوره پیش دانشگاهی را گذرانده و دیپلم 12 ساله خود را اخذ نمایید. مدارک فنی و حرفه ای برای دریافت ویزا چندان کمکی به شما نمی کند و بعد از ورود به کشور مورد نظرتان می تواند برای شما مفید باشد. بنابراین برای اینکه بتوانیم مهاجرت تحصیلی داشته باشیم باید مدرک تحصیلی سال قبل را داشته باشیم، پس مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای از طریق تحصیل زمانی امکان پذیر است که شما مدرک پیش دانشگاهی را اخذ نموده، سپس برای ادامه تحصیل درکشور مورد نظرتان اقدام نمایید. مطالعه مقالات مهاجرت از طریق تحصیل، مانند مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل را به شما به پیشنهاد می کنیم. برای مطالعه مقاله مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل از طریق لینک آن مراجعه کنید.
مهاجرت با مدرک فنی حرفه ای از طریق کار
مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای از طریق کار برای متقاضیانی که قصد کار در خارج از کشور را دارند تحت شرایطی امکان پذیر است. فرد با داشتن مدرک فنی و حرفه ای صرف نمی تواند اقدام به کاریابی کند. برای یافتن کار مناسب علاوه بر داشتن مدرک تحصیلی حداقل فوق دیپلم و سابقه کاری سه ساله، شخص نیاز به داشتن کارفرما و پیشنهاد شغلی دارد. رشته هایی مانند برق، مکانیک، لوله کشی، تأسیسات، جوشکاری و نجاری رشته هایی هستند که بازار کار نسبتاً خوبی در اروپا و استرالیا و کانادا دارند. در برخی رشته ها علاوه بر ارائه مدرک تحصیلی و سابقه کاری لازم، شخص مصاحبه حضوری و آزمون نیز باید بگذراند و تسلط کافی بر زبان انگلیسی نیز داشته باشد، برای این منظور داشتن مدرک زبان آیلتس با نمره 5 الزامی است.مطالعه مقالاتی مانند؛ مهاجرت به نیوزیلند از طریق کار و مهاجرت به آلمان از طریق مختلف به شما پیشنهاد می شود.
مدرک فنی حرفه ای برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری
مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای از طریق سرمایه گذاری در این بخش مقاله بررسی شده است. متقاضیانی که مدرک فنی و حرفه ای داشته و قصد دارند در کشوری سرمایه گذاری نمایند و بیزنس خود را راه اندازی کنند، می توانند از روش های مختلف سرمایه گذاری مانند خرید ملک، ثبت شرکت و… یا روش های مبتنی بر سرمایه داری مانند روش خود حمایتی یا خود اتکایی اقدام نمایند. روش سرمایه گذاری از طریق خرید ملک در کشورهای یونان، پرتغال و اسپانیا و برزیل امان پذیر است و روش دیگر ثبت شرکت است که شخص می تواند با داشتن مدرک فنی و حرفه ای و سابقه کاری لازم اقدام به ثبت شرکت نماید و بیزنس پلن خود را ارائه نموده و کسب و کار خود را راه بیاندازد. در روش خود حمایتی نیز شخص با نشان دادن تمکن مالی خود می تواند اقامت کشور مورد نظرش را کسب نموده و سپس با توجه به تجربه و تخصصی که دارد، اقدام به خود اشتغالی نماید. مطالعه مقالات سرمایه گذاری در اروپا به شما پیشنهاد می شود.
افزودن دیدگاه