انواع ویزای سرمایه گذاری آمریکا
کشور آمریکا انواع مختلفی از ویزای سرمایه گذاری دارد. این ویزاها عبارتند از:
- ویزای EB5: مرسوم ترین روش سرمایه گذاری آمریکا، این نوع می باشد. در این روش، شخص باید مبالغ مشخصی مثل 900 هزار دلار در این کشور سرمایه گذاری کند. این روش بعد 2 سال تبدیل به گرین کارت آمریکا خواهد شد. این روش که به کارآفرینی در آمریکا معروف است، در ادامه مقاله مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
- ویزای C5: در این نوع ویزا، شخص مشغول به ایجاد اشتغال در خارج از یک منطقه تعیین شده می شود.
- ویزای T5: در این نوع ویزا، شخص مشغول به ایجاد اشتغال در محل ها و مناطقی می شود که کم جمعیت است و یا نرخ بیکاری آن در حدی بالاتر از فدرال قرار داد.
- ویزای R5: این یک ویزای آزمایشی می باشد که شخص مشغول به ایجاد اشتغال در محل ها و مناطقی می شود که از قبل تعیین شده نیست؛ یعنی به انتخاب فرد متقاضی می باشد.
- ویزای I5: این یک ویزای آزمایشی می باشد که شخص مشغول به ایجاد اشتغال در محل ها و مناطقی می شود که از قبل تعیین شده است. دولت آمریکا در این نوع از سرمایه گذاری دخالت دارد و منطقه را بر اساس نرخ بیکاری استان ها تعیین می کند.
در ادامه به نحوه دریافت اقامت و تابعیت و به طور کل مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری خواهیم پرداخت.
اخذ اقامت و تابعیت آمریکا از طریق سرمایه گذاری
سرمایه گذاری در آمریکا، اقامت بلند مدت آمریکا را برای مهاجرین و متقاضیان سرمایه گذاری تضمین می کند. اگر شخص بتواند در زمینه کارآفرینی در آمریکا موفق عمل کند، می تواند طی سپراندن مراحل اولیه مثل تکمیل فرم ها، یک اقامت دو ساله مشروط دریافت نماید. پس از این 2 سال و 90 روز و قبل از منقضی شدن کارت اقامت، شخص می تواند به اداره مهاجرت آمریکا مراجعه کرده و اقامت نامشروط خود را که عموماً 5 ساله می باشد، دریافت نماید. اگر در حال حاضر در ایالات متحده آمریکا هستید، برای تنظیم وضعیت اقامت خود از غیرمهاجر فعلی به وضعیت سرمایه گذار، باید فرم I-485 را تهیه کنید. پس از تأیید این درخواست و یا به محض ورود به ایالات متحده از کشور خود، به شما و اعضای خانواده تان به مدت دو سال اقامت بلند مدت مشروط داده می شود.
برای اقامت آمریکا از طریق سرمایه گذاری در طی آن دو سال، شما باید از قوانین مهاجرت و همچنین قوانین محلی و ایالتی پیروی کنید. همچنین باید از نقض وضعیت شرطی خود به هر طریقی جلوگیری نمایید. از جمله این که مطمئن شوید به شرایط حضور فیزیکی پایبند باشید. در این دوره شما نباید بیش از یک سال در خارج از ایالات متحده آمریکا باشید. بعد از 5 سال زندگی قانونی در کشور آمریکا، می توانید درخواست تابعیت این کشور را داشته باشید.
سرمایه گذاری در آمریکا از طریق خرید ملک
به طور کلی یکی از روش های اقامت سرمایه گذاری در آمریکا از طریق خرید ملک می باشد. اما باید دید که آیا سرمایه گذاری در آمریکا از طریق خرید ملک می تواند برای افراد متقاضی مفید باشد یا خیر. طبق تحقیقات موسسه ملک پور، خرید ملک در آمریکا منجر به اخذ اقامت یا هیچ گونه اجازه کار نخواهد شد. افراد بسیار زیادی هستند که اتباع خارجی به حساب می آیند و در این کشور املاکی دارند؛ اما به طور کلی خرید ملک، منفعت و حقی را برای شخص متقاضی ایجاد نمی کند. خرید ملک در آمریکا برای اتباع خارجی، غیر ممکن نیست و اداره مهاجرت این کشور، اجازه خرید ملک به اتباع خارج ازآمریکا را داده است. در صورتی که قصد خرید ملک در کشوری دارید که بتوانید به واسطه آن اقامتی را دریافت نمایید، کشورهای اروپایی مثل اسپانیا، پرتغال، یونان و کشورهای آمریکای مرکزی مثل سنت کیتس، دومنیکا و… می تواند گزینه مناسبی جهت خرید ملک برای اتباع خارجی شود که با دریافت اقامت همراه می باشد.
سرمایه گذاری در آمریکا از طریق ثبت شرکت
اگر شخصی خارج از کشور آمریکا، قصد سرمایه گذاری در آمریکا را از طریق ثبت شرکت دارد، باید به این نکته مهم توجه داشته باشد که این ثبت شرکت در قالب ثبت شعبه شرکت باشد. افرادی که یک سال از ثبت شرکتشان گذشته یا به عبارتی سابقه فعالیت در شرکت دارند و دارای بیزنس هستند می توانند از طریق افتتاح شعبه برای اقامت امریکا اقدام کنند. مدیران این شرکت به همراه خانواده قادر خواهند بود برای اقامت امریکا درخواست دهند. اقامت آمریکا با ثبت شرکت شامل:
- افتتاح شعبه شرکت فعال
- داشتن طرح تجاری قوی
- سابقه کاری 1 ساله در شرکت مورد نظر
سرمایه گذاری در آمریکا از طریق کارآفرینی
کارآفرینی، یکی از روش های سرمایه گذاری در آمریکا می باشد. به این صورت که با مقدار سرمایه کافی و تجربه مکفی می توانید برای خود و خانواده خود این نوع از اقامت آمریکا را دریافت نمایید. موسسه ملک پور در این قسمت برای شما، دو نوع از محبوب ترین روش های سرمایه گذاری در آمریکا را از طریق کارآفرینی تحلیل می کند.
کارآفرینی منطقه ای بخش فدرال در آمریکا
در این نوع از کارآفرینی، شخص می تواند به مبلغ 900 هزار دلار آمریکا در بخش هایی که دولت برای شما تعیین کرده است، سرمایه گذاری نماید. مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری در این حالت به شما اجازه می دهد که در پروژه های اقتصادی و کسب و کار اشخاص دیگری درگیر شوید؛ مثل هتل ها، برج های اداری و مجتمع های اقامتی. از اصلی ترین شرایط این اقامت این است که بتوانید 10 نیروی کار آمریکایی یا بیشتر، در آن کسب و کار برای مدت دو سال استخدام نمایید. در حدود 18 ماه پس از سرمایه گذاری در این حالت، به شما اقامت 5 ساله داده می شود. پس از محقق شدن شرایط بالا، اقامت 5 ساله شما به گرین کارت آمریکا به صورت دائم تبدیل شده و می توانید سرمایه خود را باز پس گیرید.
کارآفرینی مستقیم در آمریکا
در این نوع از کارآفرینی، شخص می تواند به مبلغ یک میلیون دلار آمریکا در بخش های دلخواه و در زمینه توانایی خود در اقامت سرمایه گذاری آمریکا کند. در این حالت نیز باید 10 نیروی کار آمریکایی یا بیشتر را برای مدت دو سال استخدام نمایید. مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری در این حالت در حدود 18 مال به طول می انجامد؛ اما اگر بتوانید با ویزای کار آمریکا، ویزای E2 آمریکا ادغام کنید، می توانید کارت اقامت موقت 5 ساله خود را در مدت 6 ماه دریافت نمایید. پس از انجام مراحل، یعنی اجرای کسب و کار و استخدام افراد می توانید اقامت دائم خود را دریافت کنید. در صورت سرمایه گذاری در آمریکا در مناطقی که دارای نرخ بیکاری بالاتری می باشند، می توانید همانند حالت قبل، با صرف 900 هزار دلار آمریکا تا 1800000 دلار آمریکا سرمایه گذاری نمایید. رستوران های زنجیره ای و هتل ها، بهترین روش سرمایه گذاری در امریکا گزینه شما در این حالت می باشد.
سرمایه گذاری در آمریکا از طریق خرید اوراق قرضه دولتی
یکی از روش های اقامت سرمایه گذاری آمریکا، خرید سهام و اوراق قرضه دولتی (بورس) به مبلغ یک میلیون دلار می باشد. یکی از اهداف قانون میهن پرستی آمریکا که پس از حملات تروریستی 11 سپتامبر به تصویب رسیده است، ممنوعیت سازمان ها و افراد مرتبط با تروریسم از تأمین مالی و درآمد های خود برای بازارهای آمریکا است. این بدان معنی است که شرکت های کارگزاری موظف هستند هویت مشتری را تأیید کرده و هر گونه فعالیت مشکوک در حساب مالی آن ها را به دولت گزارش دهند. البته این مقررات تأثیری در اکثر قریب به اتفاق سرمایه گذاران بین المللی به صورت خاص ندارد. علاوه بر این، شما همیشه باید اطمینان حاصل نمایید که با یک کارگزار معتبر بین المللی همکاری می کنید تا از رعایت مجموعه مقررات همیشه در حال تغییر و حاکم بر خرید سهام و اوراق قرضه دولتی ایالات متحده اطمینان حاصل نمایید. این بدان معنیست که کسانی که اقامت ایران را داشته و از داخل کشور ایران، قصد خرید اوراق قرضه دولتی آمریکا را دارند، امکان اقدام برای این امر را ندارند. البته این شرایط تا زمانیست که محدودیت های مالی و تحریم های بین المللی، گریبانگیر کشور ایران می باشد. بنابراین اگر قصد سرمایه گذاری در آمریکا را در اوراق قرضه دولتی و سهام ها و بورس ها دارید، این کشور را فاکتور بگیرید؛ چرا که منفعت اقامتی نیز برای شما نخواهد داشت.
سرمایه گذاری در آمریکا از طریق خودحمایتی
در اغلب کشورهای برتر دنیا، یکی از راه های سرمایه گذاری، خود حمایتی می باشد. اما کشور آمریکا این روش مهاجرتی و سرمایه گذاری را ندارد. به طور کلی خودحمایتی یکی از روش های سرمایه داری برای دریافت اقامت کشورهای اروپایی می باشد. در این روش کافیست که شما نشان دهید شخصی ثروتمند بوده و بدون استفاده از اجازه کار در کشور مقصد، از شرایط زندگی مثل بیمه و خدمات درمانی و خدمات رفاهی آن کشور استفاده می نمایید. در این حالت شما نیاز به اثبات پتانسیل مالی دارید؛ بدین صورت که می بایست سرمایه ای را در حساب خود قرار دهید. این یکی از روش های سرمایه گذاری بدون هزینه می باشد که موسسه ملک پور خدماتی در زمینه آن در کشورهای فرانسه، اتریش، یونان و اسپانیا ارائه می نماید. در صورتی که به دنبال کسب آگاهی در این خصوص می باشید، بهتر است به لینک زیر مراجعه کنید و اطلاعات خود را در خصوص خود حمایتی ها افزایش دهید. اما سوال اساسی که اغلب مهاجرین در ذهن خود دارند، این است که آیا منفعتی دارد که برای اقامت سرمایه گذاری آمریکا اقدامی صورت گیرد؟ در ادامه به این موضوع خواهیم پرداخت.
هزینه ویزای سرمایه گذاری آمریکا
همه ما خوب می دانیم که هزینه ویزای سرمایه گذاری آمریکا یا هر کشور دیگری به معنای پرداخت هزینه های قابل توجه می باشد. البته این هزینه ها مربوط به بخش سرمایه گذاری است اما در همان ابتدا برای اینکه مجوز صدور ویزای سرمایه گذاری متقاضی صادر شود، وی ملزم به پرداخت هزینه های جانبی می باشد. مبلغ حدودی این هزینه ها که در ادامه جزییات آن را با هم مرور می کنیم 2000 الی 4000 دلار می باشد. این مبلغ بابت خدمات زیر اخذ می گردد:
- پردازش فرم DS-260
- معاینات پزشکی و واکسیناسیون
- تشکیل پروندهو فراهم سازی اسناد و مدارک مورد نیاز
- ترجمه مدارک
- هزینه اقامت برای مصاحبه در کشور انتخابی(سفارت امریکا در ایران فعالیت ندارد)
- هزینه بلیط و سفر به آمریکا
حداقل مبلغ سرمایه گذاری در امریکا
اساسی ترین سوالی که ذهن سرمایه داران را به خود مشغول می کند این است که حداقل مبلغ سرمایه گذاری چقدر است در سال های گذشته حداقل مبلغ سرمایه گذاری در آمریکا بین ۵۰۰ هزار تا یک میلیون دلار بود که کمترین مبلغ آن برای مناطق اقتصادی هدفمند یا همان مناطق روستایی با آمار بیکاری بالا می بود. در سال ۲۰۱۹ دولت ایالات متحده تلاش کرد که حداقل میزان سرمایه گذاری را افزایش دهد سرانجام در می ۲۰۲۲ این مبلغ سرمایه گذاری تغییر یافت یعنی کمترین مبلغ آن 900 هزار دلار برای مناطق tea یا همان مناطق روستایی با نرخ بالای بیکاری بالا و بیشترین مقدار و برای سایر مکان ها مبلغ یک میلیون و ۵۰ هزار دلار در نظر گرفته شد.
خرید بیزینس در آمریکا
راه های مهاجرتی مختلفی برای ورود به کشور آمریکا وجود دارد که یکی از آنها E2 نام دارد. این ویزا با سرمایه گذاری و خرید بیزنس آمریکا به وجود می آید و به افراد، اقامت طولانی مدت را اعطا می کند. این نوع ویزای آمریکا دارای نقطه قوت های بسیاری می باشد و متقاضی اصلی قادر به اخذ اقامت از این طریق برای همسر و فرزندان زیر 21 سال خود نیز می باشد. مدت اعتبار این ویزای دارای اقامت موقت، 2 سال می باشد و تا مادامی که فرد دارای بیزنس و کسب و کار در کشور آمریکا باشد، قابلیت تمدید شدن را دارد و این قابلیت همیشگی و دائمی می باشد. سپس با ویزای E2 فرد با خانواده شامل همسر و فرزندان می توانند جهت دریافت گرین کارت و اقامت دائم کارهای لازم را انجام دهند. شروط خرید بیزینس در آمریکا و اخذ E2 در ذیل عنوان شده است:
- هیچ حداقل مبلغی مشخص نشده است و متقاضی می تواند حتی با مبلغی حدود 100 هزار دلار این ویزا را اخذ نماید.
- مالکیت دارایی منقول و غیر منقول به میزان حداقل ٣٠٠,٠٠٠دلار
- تولید مشاغل برای 3 تا 4 نفر
ویزای سرمایه گذاری آمریکا EB5
ویزای eb5 همان سرمایه گذاری در آمریکا می باشد که ایالات متحده آن را در ساله در سال ۱۹۹۲ به صورت آزمایشی تصویب شد. برنامه ویزای eb5 جهت سرمایه گذاری سرمایه داران خارجی ایجاد شده است که بتوانند با سرمایه گذاری در کشور آمریکا به ویزای eb5 دست پیدا کنند و در این کشور اقامت خود را داشته باشند شرایط دریافت ویزای سرمایه گذاری آمریکا eb5 به این حالت است که سرمایه گذاران باید در یک شرکت خصوصی که تازه تاسیس شده است، سرمایه گذاری کنند. این شرکت باید یک شرکت خصوصی باشد که برای انجام فعالیتهای قانونی شکل گرفته باشد این فعالیت ها می تواند به صورت زیر باشد:
- یک شرکت سهامی خاص به صورت مشارکتی یا عمومی باشد
- شرکت هلدینگ باشد
- شرکتهایی که کاملاً تحت مالکیت آن شرکت های خصوصی باشد و برای انجام مستمر فعالیتهای تجاری قانونی تشکیل شده باشد
- سرمایه گذاری مشترک در یک شرکت معنی سرمایه گذاری در یک شرکت با مسئولیت محدود
این موارد می توانند از شرکت های مورد قبول جهت دریافت ویزای سرمایه گذاری باشد لازم به ذکر است که داشتن یک اداره اقامتگاه شخصی نمی تواند شامل شرایط دریافت این ویزا باشد.
مدارک مورد نیاز برای سرمایه گذاری در امریکا
شرح دقیق مدارک مورد نیاز برای سرمایه گذاری در آمریکا، بعد از روش انتخابی میسر است. هر کدام از روش های سرمایه گذاری، مدارک متفاوتی را نیازمند است که نمی توان همه آنها را در این مقاله ذکر نمود پس به شرح مدارک ویزای سرمایه گذاری آمریکا و سایر موارد عمومی که در همه روش های سرمایه گذاری وجودشان الزامی است، می پردازیم:
- اصل شناسنامه و کپی از صفحات آن
- گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
- دو قطعه عکس
- سند ازدواج در صورت تاهل
- فرم معاینه پزشکی
- گواهی مربوط به حمایت مالی
- گواهی انتقال سرمایه
- مشخص نمودن مسیر سرمایه با مدارک مستند
بهترین روش سرمایه گذاری در آمریکا
ویزای سرمایه گذاری آمریکا، یکی از راه هایی است که به اخذ اقامت این کشور منتهی می شود پس بدیهی است که این موضوع، مورد توجه سرمایه داران علاقه مند به حضور در آمریکا باشد. حال بسیاری از افراد به دنبال بهترین روش سرمایه گذاری در آمریکا هستند که باید گفت رسیدن به این نتیجه که کدام روش برای افراد مناسب است، تا حدود زیادی به وضعیت متقاضی، میزان سرمایه وی و مواردی این چنینی بستگی دارد. در حالت کلی افراد تیزبین، به دنبال سرمایه گذاری در مناطق کوچک و یا با نرخ بالای بیکاری می روند که احتمال موفقیتشان چند برابر می شود. همچنین با توجه به آمار و کسب اطلاعات، در حال حاضر یکی از روش های سرمایه گذاری کم ریسک تر و دارای سود بازدهی در کشور آمریکا، سرمایه گذاری در هتل ها و رستوران های زنجیره ای می باشد. همچنین سرمایه گذاری از طریق ثبت شرکت نیز برای افراد واجد شرایط می توان راه مناسبی باشد.
سود سرمایه گذاری در آمریکا
از آنجایی که کشور آمریکا به عنوان ابر قدرت و قطب اقتصادی دنیا شناخته می شود، سرمایه گذاری در این کشور برای سرمایه گذاران یک فرصت بی همتا تلقی می گررد، جدول زیر میزان سود سرمایه گذاری برای بخش های مختلف را بیان می کند:
مورد | میزان سود |
سود سالانه سرمایه گذاری در بازار سهام | 7% – 10% |
بازده سالانه اموال در بازار املاک | 5% – 8% |
نرخ بهره حساب پسانداز بانکی | 0.5% – 2% |
سود سرمایه گذاری در استارتاپها | متغیر و بسیار پویا است |
نرخ مالیات بر سود سرمایه گذاری | معمولاً 15% – 20% (بسته به درآمد و مدت نگهداری) |
حداقل مقدار سرمایه برای شروع سرمایه گذاری در بازار سهام | معمولاً حداقل 500 دلار |
شرایط اخذ ویزای همراه آمریکا
یکی از مزایای اخذ ویزای سرمایه گذاری آمریکا، امکان اخذ ویزای همراه برای خانواده سرمایه گذار می باشد. طبق تعریف بین المللی، همراه شامل همسر و فرزندان زیر 18 سال می باشد. ویزای همراه از طرق مختلفی قابل اخذ است که یکی از این روش ها، روش سرمایه گذاری است. خوشبختانه این امکان برای سرمایه گذاران در کشور آمریکا وجود دارد که بتوانند همسر و فرزندان زیر 21 سال خود را به عنوان همراه به کشور آمریکا وارد کنند. فرزندان متقاضی اجازه تحصیل و همسر وی نیز با کسب مجوزهای لازم، اجازه کار خواهد داشت. در ادامه به مزایا و معایب سرمایه گذاری در کشور آمریکا خواهیم پرداخت.
مزایای سرمایه گذاری در آمریکا
جهت سرمایه گذاری در هر کشوری، مخاطبان و متقاضیان مهاجرت به آن کشور، عموماً مزایا و معایب آن کشور را تخمین می زنند. از این رو، افراد سرمایه گذار در پی آن هستند که بیشتر مزایای کشور آمریکا بدانند تا معایب را، چرا که عموم سرمایه گذاران به فکر رشد و توسعه سرمایه خود می باشند. این مقاله در خصوص مهاجرت او مزایای سرمایه گذاری در آمریکا نگارش و نوشته شده است و هر گونه کپی و و رو نوشت از آن غیر قانونی بوده و پیگرد قانونی برای شما به همراه خواهد داشت. موسسه ملک پور در چندین عامل، معایب و مزایای این کشور را برای شما در نظر گرفته است.
- برترین کشور جهان از نظر قطب صنعت و اقتصاد می باشد.
- کشور آمریکا چند ملیتی و چند فرهنگی می باشد و از نژاد پرستی به دور است.
- زبان رسمی آن انگلیسی می باشد.
- تورم در حالت نرمال و ثابت قرار دارد.
- ارتباط ویژه و گسترده با جهان مدرن مثل اروپا
- نرخ مالیات بر درآمد در سطحی عادی قرار دارد.
- مقدار ریسک پذیری کمی برای مصادره اموال اعمال شده است.
معایب سرمایه گذاری در آمریکا
به طور کلی مزایای سرمایه گذاری در آمریکا در حدی بیشتر از معایب آن می باشد. اما در هر حال ویزای سرمایه گذاری آمریکا را نباید رویایی نشان داد. در مهاجرت به کشوهای مختلف، اعمال سلیقه در آن می تواند دخیل باشد. چرا که ممکن است برای یک شخص، کشور آمریکا کشوری مناسب بوده و بهترین انتخاب باشد؛ اما در سوی دیگر ممکن است برای متقاضی، یک کشور از لحاظ فرهنگی، تمدن و آزادی، غیرمناسب باشد. از این رو موسسه ملک پور در این قسمت به بررسی معایب سرمایه گذاری در آمریکا می پردازد.
- فاصله این کشور از ایران بسیار است.
- شرایط سرمایه گذاری با هزینه بالا
- ریسک سرمایه داری برای خرید سهام و اوراق قرضه
- تحریم های گاه و بیگاه کشور آمریکا بر علیه ایران
استاندارد های سرمایه گذاری در آمریکا
به منظور اقامت سرمایه گذاری آمریکا و اقامت آمریکا از طریق سرمایه گذاری، تخمین معیارها و استانداردهای سرمایه گذاری در این کشور لازم است. این معیارها به منظور ارزیابی پتانسیل های سرمایه گذاری کشور آمریکا، مورد بررسی و تحلیل قرار می گیرد. بررسی این عوامل به شخص متقاضی این امکان را می دهد تا میزان ریسک های موجود در راه مهاجرتی خود را قبل از ورود و قبل از هر گونه اقدامی تخمین بزند.
نرخ مصادره اموال در آمریکا
اولین عاملی که یک شخص باید جهت تحلیل کند، میزان ریسک پذیری مصادره اموال توسط دولت کشور مقصد می باشد. این عامل نشان دهنده آن است که در صورت وقوع شرایط بحرانی در کشور آمریکا، آیا این کشور حاضر به مصادره اموال اتباع خارجی که در آمریکا مستقر هستند، می باشد یا خیر. نمونه این موضوع را در کشورهای عربی نظیر امارات متحده عربی در دبی دیده ایم. اکنون موسسه ملک پور طی نموداری، وضعیت این شاخص را در کشور آمریکا تحلیل می نماید. همانطور که ملاحظه کردید، نرخ ریسک مصادره اموال توسط دولت کشور آمریکا برابر با 1 می باشد که این خبر بسیار خوبی برای افراد خواهان مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در آمریکا می باشد.
نرخ کنترل فساد در آمریکا
عامل بعدی که باید بررسی و تحلیل شود، میزان کنترل فساد می باشد. چنانچه در کشوری دولت نتواند فساد اداری و اقتصادی را کنترل کند، خطر سرمایه گذاری برای افراد خارجی در این کشور وجود دارد. در صورتی که میزان کنترل فساد توسط دولت کم باشد، قطعاً قدرت اجرایی و اداره امور در دست دولت در حدی پایین قرار دارد که این ممکن است سرمایه گذاران را از مهاجرت به آن کشور منع کند. موسسه ملک پور این موضوع را بررسی کرده و طی نموداری به شما نشان خواهد داد که قدرت کنترل فساد اداری و اقتصادی در کشور آمریکا در چه حدی می باشد. همانطور که ملاحظه نمودید، نرخ کنترل فساد در سطح کشور آمریکا در حدی عادی و نرمال می باشد.
نرخ کیفیت نظارتی در آمریکا
عامل بعدی که باید در این راستا در نظر گرفت، بررسی شاخص کیفیت نظارتی می باشد. کیفیت نظارتی به معنی حمایت و توانایی کنترل و قانون گذاری دولت یک کشور در خصوص حمایت و کمک در پیشرفت اقتصاد بخش خصوصی به ویژه کسب و کارهای نوپا می باشد. در ادامه به بررسی نموداراین شاخص در کشور آمریکا خواهیم پرداخت. همانطور که ملاحظه کردید، با توجه به این آمار، میزان تمایل دولت کشور آمریکا برای رشد و توسعه کیفیت نظارتی در صنعت کشور مخصوصاً بخش خصوصی سازی، در حد بالایی است. در ادامه به بررسی شاخصه های اقتصادی تأثیرگذار خواهیم پرداخت.
شاخص های اقتصادی تأثیرگذار بر سرمایه گذاری در آمریکا
یکی از مهم ترین جنبه های سرمایه گذاری خارجی، سنجش امکان سوددهی و میزان آن در صورت سرمایه گذاری می باشد. به منظور بررسی این بخش از روش سرمایه گذاری، بایستی عوامل و شاخصه های اقتصادی تأثیرگذار در هر کشوری را از قبیل مقدار مالیات، نرخ تورم و میزان تولید ناخالص ملی و… مورد بررسی قرار داد. افرادی که قصد سرمایه گذاری و کسب سود ناشی از آن در خارج از کشور دارند، بایستی این موارد را مد نظر قرار داده و وضعیت کنونی و تحولات آن در سال های اخیر را تحلیل آن نمایند. موسسه ملک پور می تواند در این زمینه، یاری گر شما همراهان گرامی باشد.
مالیات در آمریکا
اولین عامل اقتصادی که یک سرمایه گذار جهت سرمایه گذاری در خارج از کشور در نظر می گیرد، میزان نرخ مالیات یک کشور است. میزان مالیات در هر کشور، بیانگر پتانسیل توسعه یک کشور می باشد. چرا که عموم این مالیات ها در جهت آبادانی و توسعه صنعت و شرایط اقتصادی مورد استفاده می باشد. موسسه ملک پور طی یک نمودار، این موضوع را برای شما تشریح کرده است. همانطور که ملاحظه کردید، میزان نرخ مالیات بر درآمد در آمریکا، در حدود 26 درصد می باشد. این میزان از مالیات، صرف آبادانی کشور و توسعه صنعت و کسب و کارهای نو و همچنین همکاری در بورس و اوراق بهادار می باشد.
تورم در آمریکا
عامل دیگری که برای شاخص های اقتصادی سرمایه گذاری باید مورد تحلیل قرار گیرد، مقدار تورم سالیانه در سطح کشور است. یک کشور زمانی که نرخ تورم مناسب و ثابتی داشته باشد، می توان گفت که پتانسیل رشد اقتصادی را دارا می باشد. مقدار تورم کشور آمریکا از سال 1980 میلادی تاکنون به بیش از 6 درصد نرسیده است و در حال حاضر نیز نرخ تورم در کشور آمریکا کمتر از 2 درصد می باشد که خبر خوبی برای متقاضیان سرمایه گذاری در آمریکا است. در ادامه، موسسه ملک پور نمودار تحلیلی میزان نرخ تورم کشور آمریکا را بری شما عزیزان ضمیمه کرده است.
نرخ تولید ناخالص داخلی در آمریکا
عامل بعدی که در خصوص بررسی شاخصه های سرمایه گذاری تأثیرگذار باید بررسی شود، میزان تولید ناخالص ملی کشور آمریکا می باشد. به طبع، هر کشوری که میزان تولیدات ناخالص ملی بیشتری داشته باشند، عموماً پتانسیل توسعه و رشد اقتصادی بیشتری نیز دارد. از این رو تولید ناخالص ملی، ارتباط مستقیمی با رشد اقتصادی کشور دارد. کشور آمریکا همواره در سطح کشورهای برتر و درجه اول دنیا از نظر تولید ناخالص ملی می باشد. سرمایه گذاران بین المللی با بررسی میزان تولید ناخالص ملی کشور آمریکا، رغبت بیشتری در خصوص سرمایه گذاری در آمریکا خواهند داشت. در ادامه به بررسی میزان تولید ناخالص ملی کشور آمریکا خواهیم پرداخت. همانطور که ملاحظه نمودید، سرانه تولید ناخالص ملی کشور آمریکا، در حدود 60000 دلار در سال می باشد. این خبری خوش برای متقاضیان مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری می باشد.
افزودن دیدگاه